Scandinavii stiu DC... (112)
Raspunsuri - Pagina 8
mara03 spune:
naziua!
intai de toate vreau sa-mi cer scuze pentru lipsa cafelutzei de dimineata. am fost tare ocupata zilele astea, am avut ceva clienti si n-am putut intra pe net de la birou iar calculatoru de acasa e bun de
.
acum sunt pe fuga dar sper sa am timp sa citesc macar din urma.
va pup si mai vin...
unu
doi
trei
iileana spune:
Mihaela, m-am gindit io prima oara ca ai luat-o de la Diana, da' dupa aia m-am zis ca nu se poate, ca Diana avut-o acum vreo doua luni....ce ti-i si cu perceptia asta a timpului...
Cam frumos la Viena, da da da.
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
Sabina spune:
quote:
Originally posted by iileana
Mihaela, m-am gindit io prima oara ca ai luat-o de la Diana, da' dupa aia m-am zis ca nu se poate, ca Diana avut-o acum vreo doua luni....ce ti-i si cu perceptia asta a timpului...
Cam frumos la Viena, da da da.
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
ahahhaaa, iileana, te dai la referatu meu? (e despre timp in muzica)
eu sunt varza, cica tre sa fac curat si n-am chef de nimica, mai spal o cratita, mai pun o rufa la spalat....
si astia imi duc doru la busteni:-)) numa ca nu pot pleca pana nu vorbesc cu nenea profu in seara asta
Cica ieri Sofia si-a luat zboru, a iesit pe strada si s-a jucat cu toti copii vecinilor, gata, am fata mare......
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Sabina spune:
Mihaela, da v-ati distrat nu gluma, bravo voua.
adelucci, eu is in post, deci pot sa sar peste placenta:D
tot asa si cu de bautul;-)
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Adela99 spune:
mai ca-mi vine sa-mi sterg mesajele in care va scriu doar banalitati si diverse :-) da' n-o fac! ca asta mi-s io
inca una si ma duc :-) Brooke Shields a nascut o fetitza in aceeasi zi cu Katie (sau cum Tom vrea s-o numeasca Kate) ... aaa, si mai am una - cum isi boteaza celebritatile copiii:
Nicholas Cage - Kal-El
Jamie Oliver - Poppy Honey si Daisy Boo
Beckham - Brooklyn
Gwyneth Paltrow - Apple si Moses
Michael Jackson - Prince Michael si Prince Michael II
si or mai fi ...
iileana spune:
ba sa nu le stergi, ca uite asa mai aflam si noi una-alta. De pilda, pe domnul asta eu il consideram baiat destept.
quote:
Originally posted by Adela99
Jamie Oliver - Poppy Honey si Daisy Boo
Si iaca nu-i. Ce-o sa-l mai injure fiicele cind or ajunge neshte doamne serioase si si-or da seama cum le cheama....
mihaela_s spune:
adelutso, cum sa le stergi...io nu stiam de brooke!
sabinuts, spor la profu'! si conced placut la busteni!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
lena spune:
ei cica vor sa fie "speciali"...inafara de Apple care imi place asa ca nume, restul chiar sunt cretinitati, sorry...si Suri chiar suna interesant, daca e real e ok.
Sabina spune:
Yeeeeeeeeeeeeeeeeee, sunt o geniala:)))
a zis profu ca-i taman bine;)
iren spune:
Sabineluuu, felicitari!! Shi tzie shi lu Xeno, daaa, vezi ca tre sa impartzitzi fratzeshte laurii
Adelutz, tu mai zi, ca-i interesant, pe bune iar numele Poppy Honey si Daisy Boo is mortale, moama, ce le mai da prin cap
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.