Scandinavii stiu DC... (112)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

aaah, tocmai ce-am vorbit cu profu.In mare e bine...da n-a citit taman finalul.Uof.

are si minime obiectiuni, da il lamuresc io
nu mai scriu nici un exemplu, las spatiu in word si trag la xerox;-)), lipesc, si gata!
pup l avoi, ma duc sa vad good bye lenin.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

sabinutz felicitari...si vizionare placuta, mie una mi-a placut tare mult filmul goodbye lenin, e tare haios, e pe gustul nostru al est-europenilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Sabinelu' eu-s la banuieli tot ii multumesti lui Xeno ca ti-a dat ceva tipuri sa alungi oboseala, mey nu cumva e xeno dealer ceva haha ca numai asta nu a fost pe forum:))Lena nuuuuu nu le-a facut Aldo singurel, doar la darimat se descurca fara ajutor, oricum are mania lego le surubareste la greu. Mai pacat ca n-ati venit cu poze din luxemburg... Lil' mai si acum zice aldo uneori ilie nein nicht, si in fiecare zi dupa plecarea voastra spunea ada, nis anemaca bye bye, serios! Iubaret mare:)Mihaela uff nasol cu varicela..insanatosire grabincaArborici habar nu aveam de disputa buricelor:), am vazut si eu capela sixtina da' mi-a scapat lucrul asta. Pup you allVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

n-am mai vazut nici un film, ca am conversat cu preten :0)

Nu, Xeno nu da du tipuri sa alung oboseala!! Doar cauta ceva bibliografii faine pt mine:) si are saracu rabdare sa=l intreb cate-n luna si-n stele la propriu, ca eu la referatu aista am vorbit si nitel de Univers, alea alea.banuiala mea e ca o vrea pe sofia de nora, altfel nu-mi explic;-)))

Lilutzule....tu mare dreptate ai.care-mi da versurile, eu dau muzica, o punem de-o manea in poiana, mancatzash.ne si imbogatim.

lena, calatoriti, calatoriti:)))promit sa vad filmu, gata am zis:))

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

ia sa scriu repede un mesaj ca vaz ca ajunsei la nr 1313, macar sa se faca 13-14

ce facusi Mihaelo detesi in boala copiilor? Vezi ca se trateaza si asta cu , colo-sha in systemul lui Adelucci s-ar putea sa fie vro 'doftorie' d'asta.

Lilutz, admirai marea albastra si cu pescari in ea, mai sa zic ca ajunserati in Corsica! Da cate grade o avea la mal acolo?

vikinga, intradevar e veche dezbaterea despre buricul lu' Adam insa raspunsul ar fi nou-noutz pentru ca pana acu' n-am auzit ca s-ar fi dat vreunu. Asteptam paleontologii care-l descoperira pe Tiktaalik sa gaseasca si scheletu' lu' Adam si dupa aia o sa-l reconstituim in 3D

sabina, bravo fata-lica! vezi ca nu fu asa de greu? Cand dai de baut?

Xeno si adela ... haideti bre lasati blasfemele ca in curand trebe sa chemam soboru de preoti sa sfintzasca p'acilea si se umple poiana de fum

Gata, bonne nuit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

'neatza!
azi noapte s-a nascut Suri (care inseamna printzesa pe ebraica si trandafir rosu pe persana) 3175 g, 50,8 cm. la
burtica ei credeam ca o sa bata chiar si recordul doruletzului :-) nu se stie daca cc Katie a scos vreun sunet sau nu (se pare ca Tom cedase la punctul asta si spunea ca doar personalul nu are voie sa vocifereze in sala de nastere, bine amenajata in vila proprie. io is curioasa daca Tom a mancat placenta si cordonul ombilical asa cum avea de gand

stiati ca sunt retete chiar si de lasagne bazate pe placenta?
cica bucatarul Hugh Fearnley-Whittingstall a gatit placenta cu usturoi si ceapa de arpagic care apoi a fost servita fericitilor parinti (nu stiu despre cine e vorba) si inca 18 musafiri. am gugalit si am gasit ca nu e deloc neobisnuit sa mananci placenta - cele mai multe www.mothers35plus.co.uk/plac_rec.htm" target="_blank">retete is un fel de tocanitza!

P.S. io n-am vrut sa va spun cu cc cafelutza mea decat ca cc cafeaua nu e sanatoasa :-)

edit: acu' vazui ca la discutii generale este un subiect intreg despre gatitul si savuratul placentei, ma bag si la bucatarie sa vad daca gasesc retetele :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Auuu Adela abia ce uitasem de placenta..am citit su ei aseara la generale exact dupa masa..neinspirata rau am fostMai aduceti cafelele numa vreau sa aud de placente, nein nein nein nu de alta da vreau sa am pofta de mincare azi ca suntem invitati la un rest de fitze. Sa vezi ca numa placente imi trec prin capMama Doamne asa scirbosenie mai rar..Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

vik imi pare rau nu te uita la poze - da' daca tot esti curioasa io zic sa renunti la cina fitzoasa :-) - nici tu nici ceilalti mai sensibili da' am informatii suplimentare :-)
animalele isi mananca placenta (!!!in imagine placenta umana) si inca cc cruda, nu mai stau ele sa gateasca ca noi :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

aaaa, pai cu excursionul fu asa: cei de la gradi s-au gindit sa faca o excursie la Sinaia () de o zi () in "cooperare" cu parintii (aici nu pun , ca singur oricum nu l-as fi lasat). Parere personala: daca i-ar fi urcat in autocar si i-ar fi dus in vre-un colt de Herastrau si le-ar fi zis ca acolo-i "la munte" era mai bine...
Tudor a fost incintat: vreau, vreau, vreau.
Mama (je) a fost disperata: nu vreau, nu vreau, nu vreau.
M-am rugat fierbinte sa nu se faca, si, cu toate astea (sau poate tocmai de aia ) s-a facut. Poze? Pai am fost cam ocupata sa scot kupilu' din fata masinii, sa-l trag din prapastii, sa-l ridic din gunoaie, etc....Am, insa, dovada
In fine, nasol a fost dupa ce ne-am intors, cind piticului a inceput (noaptea pe la 4) sa-i curga singe din nas, a doua zi iar, si uite asa au ajuns parintii la disperare (cei cu copii mici ma vor intelege, cei fara vor ride cum as fi ris si eu pina in urma cu 5 ani) de-am ajuns azi pe la doctori, pe la analize, pe la cauterizat nush'ce prin nas...Plingea fiu-miu, plingeam si eu cu el in brate...

Mihaela sint fara replica...de unde-ai luat-o? Bun moment ti-ai ales...of...
Vikinga, recunosc ccc ca si eu ramasesem tablou vazind ce se pricepe Aldo sa faca din lego...
Sabina, na hai c-ai terminat, felicitari, da' neaparat sa vezi acuma filmul ala ca-i tare fain
Lilanda ma macina o dilema, voi v-ati cumparat pina la urma dispozitivul ala cu pedale de tzopait pe ape, de care vorbeai pe vremuri?

Ha ha, acum sint la job, la refacere, d-aia sint asa vorbareatza, aici ma simt in siguranta....

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

hello-hello, azi sunt mai bine parca...

iileana, n-a fost greu sa inhatz varicela, a avut Diana acum 2 saptamani...:((.

lil', eu sunt acum in concediu, neamtu' a fost darnic. Saptamana viitoare am sa vad cum ma simt...poate stau in concediu prelungit .

dorulets, boala ca boala...dar mintea!

Despre viena...am gasit-o la fel de curata si frumoasa ca anul trecut, plina de flori, locuri frumoase, curatenie, lume civilizata si cocheta. Plina de turisti ca de obicei. Pentru noi atractiile anului au fost Praterul, expozitia de paste de la schonbrunn, muzeul pentru copii de la schonbrunn
(unde copiii se pot imbraca in haine de epoca, fotografia, se pot juca cu jucarii in salile in care odinioara se jucau copiii-printi si printese), gradina zoo-unde diana a calarit, locuri de joaca pentru copii(n-o sa ma credeti dar in SM nu avem nici un parculetz cu leagane, tobogane si goapa cu nisip, toate au fost desfiintate pe motiv ca nu erau sigure pentru copii si altele nu s-au facut, asa ca am profitat din plin de cele din viena...insa acum silvia vrea in parcurile cu "bogotan" ) si plimbarile in parcurile cu aer curat, fara praf, din centru. 2 zile de relaxaree si frumusete, asta ne-am dorit. Am avut si soare si ploaie si curcubee, am baut vestita cafea vieneza si am mancat o felie in faimosul tort sacher pe o terasa in aer liber incalzita! Asa ceva....
Am pus si poze aici
si aici.

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii
Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput