Scandinavii stiu DC... (112)
Raspunsuri - Pagina 3
Adela99 spune:
lilutz multzam de avertizare ... da' arata bine www.go-more.dk/" target="_blank">tuburile alea. arboriq din ce scrie in articolu ala tubul contine pe langa vodca, cofeina si taurin
Sabina spune:
sa stiti ca poiana e pe ciat:)))
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.
lilanda spune:
quote:
Originally posted by Sabina
sa stiti ca poiana e pe ciat:)))
Chiar asa fu ...si fu bine, ocazie cu care am solicitat emoticou' cu sticla la gura In plus, ma intilnii cu poienari pe cale de disparitie, ca adusca si yank (care....psss...sparse o veoioza) si discutaram despre ...nu se stie ce In rest, ramine sa inchiriem...
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
doruletz spune:
Otilia, bine venisi! Daca puneai langa cafelutza aia si un rosé din "cava" voastra cea imbelsugata sa vezi ce se mai inghesuiau scandinavii . Da, da, poate ne vedem din nou in direct, bem si cafeaua si rosé-ul numai sa vina odata (prima)vara ca mi se umezira si oasele de atata ploaie si frig! Chiar ne gandeam sa facem si un drum mai lung ca sa incercam scaunul cel nou al piticei. Deocamdata facuram saptamana trecuta unu' scurt, aci la mâneca, la Deauville, pitica a dormit dusa in scaunul ei.
Fransoaz are 29 de ani, cica are un baiat de vreo 11 ani pe care din pacate l-a lasat acasa la ea, in Abidjan. D'aia cred ca si munceste asa de mult (ma refer la 'sarcinile' extra ce i se traseaza de catre familia lu'Polin), vrea sa-si faca si ea un rost, sa aiba acilea casa ei (sta la sora-sa) ca sa-l aduca si pe el.
Rayu, pai daca vrei sa-l vezi pe xeno nu-l cauta la Bucuresti bre ca iel mai sta o vreme p'acilea pe meleagu lu Voltaire. Mai bine vino incoa sa mergem impreuna la www.cafedenfer.com/" target="_blank">adresa raucuvantata, hai ca de data asta rezervam din vreme un cazan.
Restu' lumii auzii ca va ciatuirati, bravos natiune scandinava! Io nu viu pe ciat ca e lume multa iar io sunt timida. Nu scriu decat aicea unde stiu sigur ca nu citeste nimeni.
Gata, noapte buna, sting europa
Irimell spune:
A reinviat poienitaaaa...Yupiiii! Altadata, dupa o saptamina nu aveam ce citi, acum iata ca nu ma mai pling.
Papadik auriu, bine ai venit pe lume! Sa iti fie viata frumoasa si plina de bucurii!
Pe bubu Amelie o mai pupacesc o data! Rayu, multumim pentru poze si povestioarele bubulesti. E dementiala...Prevad un viitor stralucit pentru ea!
Itsmeeeeee, ce bucurie!!! Rar, rar, dar mai bine decit deloc. Tinem pumnii ca domeniul profesional sa-si revina complet si sa ai si momente de relaxare, pe care poate le vei petrece in poiana reinviata!
Vik, Lil, unde sint pozele? Abia astept sa le vad, mai ales pe Ilie si micii la gratar...
Doruletz, pupici Alexandrei si La Multi Ani! Ce a mai crescut, iar cu ochelarii de soare m-ai dat gata. Cadoul strabunicii e tare finut si n-am vazut bine ce pendant are...o gargarita?
Mihaela, cum a fost la Viena?
Otilia, bine ai venit in poienita scandinava!
Se muta poiana pe chat? Cind? Da-ti anunt, va rog ca sa ma introduc si eu!
Pupici cu drag si la cei mari si la cei mici si sa aveti o saptamina mirifica! Lav iu!
PS: Promit poze cu ciresi mai pe miercuri incolo, celor doritori le cer scuze pentru atita aminare.
flori cele "Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea invat de la fiece trecator." R. W. Emerson
annie_xtreme spune:
Buna dimineatza la mos ajun,
Este foarte greshit sa accepti provocari la ski cand esti incepator si nu ai casca . Pe aceasta cale va anunt ca pastele la spitalu de urgentze de la mine din sat a fost foarte mijto. Acuma e mai bine, numa am senzatia ca imi trece un camion peste capatzana cam tot asha la doua ore. Blesteme de la Iren, ca nu m am dus la ea in we :D.
Nu am avut timp sa cetesc tot ciatu pe care l ati facut - dar ma bucur sa o vad pe Irimellu si welcome mielu 2!.
Zacand in pat aseara am dat peste "The passion of Christ". Stiu ca ii vechi filmu, io nu il vazusem si am neste intrebari. Le adresez aici in poienitza ca dincolo ma trimit uamenii sa citesc Biblia si nu posed asha ceva. Deci zicetzi si mie, DE CE frate? O data de ce l a sacrificat Doamne Doamne pe Iisus in halul asta si a doua, de ce voiau aia sa il omoare cu atata zel? Inutil sa spun ca filmul e waaaaaaay to sangeros (marturisesc spashit ca n am putut sa vad tot).
Va mpupez,
A.
Rayuela spune:
neatza!
Unde ati fugit bre?
Veve pe o craca?
Adelalalala si Otilia tot lalalala?
Clar:am pierdut firu prin poiana
Si maine incep iar serviciu,asa ca PaPa forumule,pina la urmatoru conced
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou
lilanda spune:
Rayu, ete-acilea sintem :-)) Prezentii cu absentii :-))...si mai baga okiu acilea inainte de-Naltare :-))
extremo, de Paste oole se ciocnesc , bre, nu alte lucruri asemanatoare. Altadata sa-ti iei casa ...acu' cit ii gluma e gluma, da' sper ca esti OK cu capu'.
irimellu, io pierdui pozele...am recuperat citeva, asa cit ca sa-mi fie ciuda si mai tare
Pai noi ne-tilniram aseara, pe un ciat mic si consistent, pe la ora 9 a Romaniei...poate facem o convocare si o un separeu pe-acolo (nu de alta, dar se mai ratacesc useri care, saracii, nu prea stiu ca noi vrobim cu sticla la gura...ce ziceti??
Va pupez...ma duc la reunion familial
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
doruletz spune:
neatzaaa
quote:
Originally posted by Irimell
A reinviat poienitaaaa...
Irimellule ai grija cum folosesti cuvântu' asta ca e pus copyrightu pe el! mai ales acu in saptamana asta
Rayu, stai bre p'acilea ca suntem prezenti nu plecaram nicaierea, misunam p'acilea.
annie, pai acu cand venii vara te apucasi si tu de ski? si io m-am intrebat de ce Darth Vader se tot batea cu Luke stiind ca de fapt e fiu-su? Cred ca nu putem noi sa raspundem la intrebarile astea maica, nu putem noi sa intelegem
Da ce bre Lilutz se poate face si separeu pe ciat? atuncea poate viu si io data viitoare, ma mai gandesc
mai viu io
Sabina spune:
eu is , mai am de scris, la ora 16 ma vad cu profu si imprimanta e stricata.
restu, hava a nice day, nu ca mine.
extremitzo, pup pe capsor, gata, ti-a trecut?
filmu ala e facut comercial, sa aiba si fanii rambo ce vedea, L-a sacrificat ca sa putem noi sa patimim intru Mantuire:)), ca El a Inviat:),vezi ca in ortodoxie nu se pune accentul pe patima fizica, mai degraba pe cea spirituala, si gata, ca ma reneaga Schatzi definitiv,iar aia vroiau sa=-l omoare din spirit gregar, tema=i deja epuizata in arta, uite si la Eminescu, cu batranu dascal
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.