Clubul nurorilor (37)
Raspunsuri - Pagina 15
fannna2003 spune:
quote:mamaaaa...cata daruinta....cred totusi ca nu numai la atat se rezuma ajutorul, hai sa nu fim rautacioase...banuiesc ca au vrut sa te ajute...sti ca de obicei lucrurilor marunte nu le prea dam importanta si au vrut sa nu uiti(doar stii ca eu le tin partea)...bine sunt si exceptii...
Originally posted by Raza de soarequote:da, e "darnik" rau... 1 cutie era de la fi-sa...macar asa pot sa-i spun cumnatei k am deja ceva imprumutat (definitiv), k ma tot sa-mi dea x lucruri, care le are de la nunta ei: crinolina, cocarde, bijuterii ...ceeeeeee? de park eu nu-s in stare sa-mi iau...ba bine k nu!!!!mi-am luat si am anuntat tare k le vreau pe ale mele, noi.Fla, eu habar n-am: boldurile se gasesc usor ???
Originally posted by fannna2003
cata generozitate RAZUCO...SCUZE dar nu m-am putut abtine
AMR 1 luna si 15 zile pana la nunta
Foto
de baieti Bogdan(10.01.2000)& Florin(16.04.1990)
marinar spune:
Eu sunt din mama moldoveanca si tata muntean, crescuta la Buftea. Dar pt ca sunt nascuta in Bucuresti (prematur si pelvian- maternitatea din Buftea nu avea cele necesare) de mica am spus ca sunt bucuresteanca....... si dupa casatorie bucuresteanca m-am facut.
marina
pozici
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by fannna2003
banuiesc ca au vrut sa te ajute...
ihi, sigur k da... au vrut si vor sa nu mai cheltuie baiatu' banii... de park doar el plateste la nunta asta...k se inverzesc la fata cand le spun k "mi-amluat..."cutare lucru... automat se gandesc k puiu a platit. si incepe socrela "mama, ai grija, vezi cum cheltui banii si normal, nu cu mine vorbeste. sa zik orice, ma doare-n... cot de parerea ei. de-aia abia astept k dupa nunta sa-i zic de creditul facut de mine, pt nunta...(logic k ratele le platim amandoi, plus salariile tot la nunta se duc, dar macar sa-i scot ochii scorpiei si sa-i inchid gura, sa nu mai gandeask asa...)
AMR 1 luna si 15 zile pana la nunta
Foto
fannna2003 spune:
capitol nou www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73907" target="_blank">aici
fannna2003 spune:
am deschis si eu si Flavia mergem la ea ca ea e nasa noastra...dar cum pot sterge subiectul???
marinar spune:
mai Raza cat o fi stat saracutza nemancata ca sa poata sa-ti ia tie 3 cutii de bolduri........offfffffff
marina
pozici