Clubul nurorilor (37)
Raspunsuri - Pagina 11
a.cicel spune:
Neatza fetelor
Multumesc pt gandurile bune 
Eu am revenit la munca 
Aseara iubi a facut din nou febra mare si i-au mai dat un algocalmin injectabil, dar azi de dimineata nu a avut decat 37,5, ceea ce e un lucru bun. Inseamna ca antibioticele isi fac efectul. Noroc ca i-am dus 2 perechi de pijamale, ca dupa febra a transpirat bine si nu putea sa doarma in pijamalele alea ude. Azi merg sa ii mai cumpar un rand. A spus ca se simte putin mai bine, si a putut in sfarsit sa doarma, dupa 3 nopti de chin. Dar il termina tusea. Acum nu mai e seaca, ci productiva. Zice ca il dor si ochii si capul si creierul can tuseste. Eu ma bucur ca e mai bine. El dimineata facea febra mare si seara. Pe la ora 2 am ceva treaba in oras si nu ma mai intorc la birou. Merg acasa sa ii pregatesc mancarica si fug la spital la el.
Andreea
23+ 
POZE
marinar spune:
Neata fetelor
Aseara am adormit de pe la 7, asa obosita am fost. M-am mai trezit pe la 9 si ceva cand a venit soata mea cu un buchet mare de trandafiri.
Multumesc inca o data pt urari.
Cherry felicitari pt stalutza.
Florina super munca ta. chiar o sa am nevoie de ceva sfaturi cand o sa incep sa renovez apartamentul. ce zici, ma ajuti???
Andreea multa sanatate puiului tau.
Ati vazut pozele cu nepotica mea???
marina
pozici
fannna2003 spune:
neatza norici!
andreea sper sa-i treaca pana sambata si cu siguranta ca va fi si el linga voi...nu-si lasa el
...de fapt acum are doua
HIM unde-s 

?
de baieti Bogdan(10.01.2000)& Florin(16.04.1990)
marinar spune:
quote:
[
HIM unde-s?
Fanna si eu le-am cautat, sunt la albumul cu clatitele.
marina
pozici
fannna2003 spune:
FRUMOASE OUA!!...si multumim ptr dar![]()
de baieti Bogdan(10.01.2000)& Florin(16.04.1990)
impreuna spune:
Neatza si de la mine dragelor 
Andreea scumpa de tine, cred ca iti e tare greu :( Mai sunt cateva zile pana la Pasti, cred ca pana atunci se face bine si vine casa, sa vezi ce bine o sa petreceti toti 3 
Marina eu am vazut-o pe nepotica, si cand era mititica si acuma, da uitai sa zic :) Tu cum esti in "forma" actuala, cu suvite sau fara?:) Ca ti-am vazut niste poze tare dragute.
Felicitari pt "atenti" sotului, e fain sa te trezeasca cu flori de dimineata 
Dana da mai sta soacra-ta mult pe la voi? Sau pleaca dupa Pasti?
Fana iti plac ouale?:)
Sun tu tot timpu ai treaba importanta, da te iertam ca esti fata scumpa :) 
cherry felicitari pt steluta, ca si asta am uitat sa-ti zic :)
Lavi tu pe unde esti?
Da bunicutza? Cami?
Azi am si eu program de cumparaturi si musafiri :)
Flavia (sotie si mamica fericita)
marinar spune:
Flavia acum nu mai am suvitza dar cred ca o sa-mi fac iar... parca mai bine imi sta cu ele.
marina
pozici
diadaniela spune:
Neata!
Flavia ,dupa Paste pleaca. Mai am putin!![]()
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana