Descarca-te!

Descarca-te! | Autor: viermisor

Link direct la acest mesaj

MA ENERVEAZA...sotul. Cand vine de la servici si am de facut diverse treburi ii spun sa mai stea si el putin cu micuta. In loc sa se ocupe de ea, sa se joace cu ea, el sta linistit si se uita la TV ca si cand ar fi singur acasa.
si

MA ENERVEAZA...sora-mea ca vine la noi cu nepoata cand e racita. Eu nu as putea duce copila bolnava intr-o casa cu copil mic. Imi spune: 'de ce n-o ti in balon de sticla?'

Gata, parca ma simt mai bine.

Mari & Bianca(18.07.2004)

Oamenii uita ce ai zis sau ce ai facut, dar nu uita niciodata cum i-ai facut sa se simta.

http://community.webshots.com/user/viermisor100

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

si pe mine ma enerveaza o anume persoana cand vine la mine cu copilul si-l lasa sa manance ciocolata si cu manutzele murdare imi murdareste peretii(noroc ca se sterg)si se mai si distreaza din chestia asta si eu fac spume la gura de draci ca numai eu stiu cat muncesc la curatenie in casa
ce bine ma simt

Nushulica si finutza Ingrid(11.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babisa spune:

Pai si cat o sa tina descaracarea asta,in felul in care descrieti problema ,tind sa cred ca are sa se repete iar si iar si iar...asa ca mai bine luati un ciocan si la ii mai mari care nu vor sa gandeasca cat rau iti fac tie,de fapt voua,ca ambele cazuri sunt de .
Pe mine ma enerveaza ca ma trezesc dimineata cu o vointa de otel sa nu mai mananc porcarii si seara constat ca ca am bagat in mine ca o sparta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

quote:
Originally posted by Babisa

Pe mine ma enerveaza ca ma trezesc dimineata cu o vointa de otel sa nu mai mananc porcarii si seara constat ca ca am bagat in mine ca o sparta

gogomarla

Asta si pe mine ma enerveaza de imi vine sa !
Cu restu'... se rezolva!

www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

Ma enerveaza unele persoane care doar citesc prima postare a unui topic si-si dau si ele cu parearea (intr-o doara).
Nu e cazul acestui topic, dar se cheama ca m-am descarcat, nu?

Don't talk unless you can improve the silence!

Mami & minunea mea ( mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

quote:
Originally posted by tlaura

quote:
Originally posted by Babisa

gogomarla

Asta si pe mine ma enerveaza de imi vine sa !
Cu restu'... se rezolva!

Laura, mama lui Andrei

Poze

www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze

Cam asa e si la mine

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

Sarbatori fericite!!!
"La douazeci de ani, domina vointa; la treizeci, mintea; la patruzeci, ratiunea." (Benjamin Franklin)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

Pe mine nu ma enerveaza nimic si nimeni.
Dar ce descarcata ma simt....

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zina23 spune:

Pe mine ma enerveza sotu care zice ca ma suna la o anumita ora si nu ma mai suna...imi vine sa-l
Si socru-meu care la 7 dimineata da cu aspiratoru ...cand doarme.

http://photos.yahoo.com/zina_georgy2005

Georgy & Roberto-Akira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moko spune:

MA ENERVEAZA... conductele de apa rece care se sparg chiar atunci cand nu ai chef si sefii iubitului meu care il obliga sa-si petreaca viata reparandu-le!(dupa program, evident!!)

nimic nu esueaza in aceeasi masura precum succesul.(G.K. Chesterton)
au mai ramas...
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

ma enerveaza sotul, ca dupa ce a stat cu prietenul lui azi inainte de masa vreo 3 ore, vine acasa si tot el comenteaza... intre timp eu am gatit, am spalat, casa-i plina cu musafiri, dar lui nu prea ii pasa, cum ma descurc. Ma enerveaza pt ca daca vb la telefon cu altcineva, el sigur are ceva de comentat.

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Ma enerveaza cand eu trebuie sa repar greseli pe care le-au facut altii. Si ma enerveaza cand sun la firme cu renume si mi se spune: "Imi cer scuze in numele colegilor mei, dar mi s-a spus ca nu poate nimeni vb cu dvs. acum"Ana-MariaDon't worry about what people think, they don't do it very often.

Mergi la inceput