Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (97)
Raspunsuri - Pagina 15
alinam spune:
Sofia dulce fok Nuka, am vazut ca are falkutze cum avea si Vladut inainte sa fie bolnavior, sper sa le recuperam si freza la fel, adika cu vartej in varful capului si cheliuta unde se freaca de pat. Despre balla balla ala ma incanta si pe mine, vazusem ceva de la chicco, nu stiu daca e acelasi lucru si m-am uitat lung sa iau sa nu iau , acum imi pare rau ca nu am luat :).
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze
gabiarama spune:
Va salut si eu si va spun ca taaare nasol e sa fii bolnav si sa mai grija si de 2 copii bolnavi
.Eu sint racita ,ma dor toate ,in special gitul si capul ,iar ieri nu simteam nici gustul si nici mirosul mincarii
.
Mihnea are amigdalita pultacee si nici el nu prea se da in vint dupa mincare , dar ce e mai rau e ca imi refuza antibioticul si nu prea reusesc sa i-l dau atunci cind trebuie .
Tudor are doar putin rosu in git (de vreo 2 sapt
),in schimb maninca bine , doarme bine.Mai rau e ca Tzitzi nu mai produce laptic de cind cu raceala asa ca am trecut pe lapte praf.
Problema e ca am aminat curatenia de Pasti pe saptamina asta si nu stiu cit o sa reusesc sa fac .
Gabi , mama de Mihnea (3-01-2004) si Tudor (20-09-2005)
Poze
flavia2904 spune:
Dr.Alina,multumesc de sfat,o sa incerc sa-i fac cu laptele meu ,sau o sa-i iau cereale care au si lapte in ele.
Alinam, pina cuma am alaptat-o si o voi mai alapta si de acum incolo atit cit voi mai avea.Eu brinzica i-o fac din 200 ml. lapte de vaca,de la tara,si nu i-a iesit nimic pe piele de la ea.Voi incerca sa-i pun citiva stropi de lapte de vaca pe barbita ,sa vad daca se inroseste de la el.
Mamica fericita de fetita 13.11.2005 si baiat 30.07.2000
alinam spune:
mai fetelor asa liniste ca azi nu am mai vazut de mult pe forum, gata weekwndul, treceti la scris sau pe la voi e cumva soare si va plimbati? ca la galati e o vreme nasoala tare si dupa o prognoza cam asa va fi 2 saptamani de acum incolo
poze
alinam spune:
Flavia ma pui pe ganduri .....daca si bb al meu e alergic doar la laptele praf si nu la pv? ma bate gandul sa incerc si eu cu branzica din lapte de alimentara, macar o faramita sa vad ce se intampla ......da sa scapam mai intai de enterita.
poze
kid2003 spune:
Gataaaaa, ia vedeti, merge???? M-am descurcat?
Un nou capitol de asteapta www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73830" target="_blank">aici

Vladut (26.08.2005)