Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (97)
Raspunsuri - Pagina 11
karmenutza spune:
Buna dimineata! Noi, ca de obicei, ieri ne-am plimbat 
Cu apa o pacalesc dupa ce papa. Inn virtutea inertiei deschide gura, crezand ca primeste mancare. Si eu ii indes apa. Dupa vreo 3 -4 lingurite isi da seama ce e si o scoate afara. Astea cateva lingurite inseamnna foarte putin, fata de cat as vrea eu sa bea, macar 50 ml.
Catalina
b_irina_c spune:

Ca de obicei sunt in urma cu citiul
. Am intrat repede sa urez LA MULTI ANI sarbatoritelor zilei cu 
special pt Iulia care implineste 6 lunite
.
Acum ma apuc de treaba, sper sa reusesc sa recuperez...
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze
nanadana spune:
buna dimineata
LA multi ani sarbtaoritilor de azi care mai fac o lunita PetraYarina,Andrei Anamaria,Maria Gabriela,Iulia Maria sa cresteti mari si frumosi,pupi de la noi 

Cred ca lui fiumeu ii ies dintii de sus ca asa de marait este si nervos 
Anya
pt diversivicare si bravo lui micuta Anya ca apapat tot 
Aici este desert ,o liniste ,pt ca este liber este luni de pasti,asa ca toata lumea inca mai doarme
poze
nanadana spune:
A am uitat fetelor am intratin saptamina mare ,eu va doresc o saptamina buna si sa-o trecem in pace 
Mary ce bine ca Iaris bea ceai al meu nu vrea deloc
poze
alinam spune:
neata!
Mai fetelor citind acum de zor forumul am ars merele de la cuptor.... ati vazut vreodata mere negre??? hehehe, ma duk sa produk altele 
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze
alinam spune:
sa va mai zic una, cum eu nu am voie ciocolata (e moartea mea, as manca tot timpul) si m-am "torturat" prin supermeaketuri vazand outele de ciocolata dimineata visam ca manac oua de ciocolata cand m-a trezit sotul, pe jumatate adormita ii spun: " da sigur pe mine nici in vis nu ma lasi, ce iti pasa, tu ai voie", s-a uitat omul la mine crucit si imi zice:" ce ai mai ca si azinoapte m-ai trezit si m-ai intrebat unde am fost si unde e bebu si te-ai culcat la lok", evident eu nu imi amintesc nimik.
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze
mysweetest spune:
'neatza,
Foarte simpatic micul gangster!!
Marlena & mysweetest
Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem
b_irina_c spune:
Ma apuc de recuperat
.
Nadina
, zau ca asa doarme Vladut
. Felicitari pt iepuras.
Roxi
. Ma bucur ca ai inteles explicatiile mele
.
Tonnia ne-ai dat de lucru cu calculelelelelele alea
. Chestia e ca eu nu stiu cu ce sa cantaresc carnea, ca singurul cantar din casa e ala pe care il pun pe bb (si e de la balanta Sibiu, parca, oricum nu cred ca reusesc sa cantaresc 30 g carne
). Aproximez eu cumva
. Cred ca pe undeva m-am exprimat gresit
. Nu vreau sa inlocuiesc fructul cu oul. Oul inca nu l-am introdus de lene zic eu. Fructul tine sa nu-l mai pape bb din proprie initiativa
. Si cu fructul in iaurt imi iese si mie un fel de lapte acru
. Multumesc de explicatii
. Tare frumos Dinu
ai de sa fii mandra!
Marlena si mie mi se pare mult ce papa Vladut
. Sunt ingrozita sa nu fie prea gras
. Eu prefer un copil slab cum am fost eu decat unul umflatel care sa ramana asa. Prin masa de dimineata se intelege cea de la 10 sau prima masa a zilei dupa trezirea de dimineata?
Vera sa inteleg ca ai plecat deja?
Sofia
, multumim de laude. Si eu l-am pus pe Vladut in cos in carrefour. A fost incantat. Atat a dat din picioare pana i-au cazut adidasii. Nuka e o dulce
. Si vad ca de pe acum ii place sa citeasca
.
Spune-mi si mie de unde si cat a fost "balla, balla", te rog. Nu se balangane catre tocul usii? Ca i-as lua si eu ceva de genul lui Vladut ca iubeste tare mult leaganul din parc. Nu se mai poate da nimeni de el, ca face urat daca il iau de acolo
.
Mai revin mai incolo ca tre sa muncesc putin
.
Alinam
. Sanatate lui Vladutz!
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze
kid2003 spune:
Fetelor, am nevoie de incurajare...sunt la munca, prima zi. Normal ca deocamdata citesc forumul, inca nu am avut timp sa ma pun la zi cu schimbarile. Sunt cam amarata ca nu stiu ce zile libere avem de Pasti
de bine ce m-am intors ma gandesc la zile libere. Nu am moleseala zilei de luni, asa cum se plang colegii, dupa un weekend de 7 luni nu mai simt deloc zilele saptamanii...
Ruxandra, de ce nu ii dai banana? In vest e printre primele fructe introduse, cica e tolerat f bine de stomac. Eu nu i-am dat portocala, ca dupa aceleasi scoli, cica ar fi acida rau. Banana nu e de obicei alergena (contrar afirmatiilor unor medici romani- eu am cautat pe Net si nu am gasit nimic de genul asta in scolile de pediatrie din afara). Incearca cu putin la inceput, sa vezi cum o tolereaza. Dar constipa un pic, ce sa zic. Ca sa ii contracarez efectul de constipatie amestec banana data prin razatoarea de sticla cu para din borcanas. Ca para inmoaie scaunul dar cu banana e numai bine! si e si buuun la gust. Lui Alex ii mai place borcanasul de afine cu mere pe care il mai amestec cu mar si banana proaspete. (Asta e invatata de la Nadina, mersi cuscra
)
Papaya si mango nu am incercat inca...i-a placut ananasul din borcanas, poate am sa incerc sa ii dau si proaspat.
b_irina_c spune:
Ioana am citi bine?!?!? Nu mai alaptezi
?
Nu ti-am mai zis de izopren de la sellgros ca mi-am imaginat ca ma duc eu. Si m-am dus, dar degeaba... ca nu am card
. Asa ca daca mai e oferta valabila vb pe YM cand poti tu. Saru'mana!
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze