Zodia Gemeni (8)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Ce dificultati pe plan sentimental? NUNUNU...ca ne iubim mai mult cu fiecare zi ce trece

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

quote:
Va confruntati cu dificultati pe plan sentimental si sunteti nevoit sa luati o decizie importanta. Este o zi favorabila planurilor de viitor.

Munca din ultima vreme îsi arata rezultatele. Încep sa apara satisfactiile materiale.

Evitati speculatiile!"

Mamaaaaaaaaaaa, ce m-ati nimerit azi cu horoscopul!!
Cu al meu din noi/iar/again certuri sau mai bine zis mici contradictii. Decizia aia importanta cred ca se refera la biserica la care ne luam, iar legat de bani... am primit salariul

Sper din toata inima sa aveti o zi mai buna si mai de succes de cat a mea!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Eu iau azi decizia daca plec de Paste sau stau acasa.

Voi ce faceti de Paste?

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Noi plecam la ai mei...si acolo sunt si nashii dragii! Abia astept sa stau cu mami si tati meu si sa mergem de Inviere cu totii(noi suntem gasca mare) la manastirea unde ne-am cununat acum aproape 7 luni....offf, ce trece timpul!

quote:
Originally posted by asi

Voi ce faceti de Paste?

Evenimentele importante
Razvan

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

quote:
Originally posted by SunSmile

Noi plecam la ai mei...si acolo sunt si nashii dragii! Abia astept sa stau cu mami si tati meu si sa mergem de Inviere cu totii(noi suntem gasca mare) la manastirea unde ne-am cununat acum aproape 7 luni....offf, ce trece timpul!
quote:
Originally posted by asi

Voi ce faceti de Paste?

Evenimentele importante
Razvan

Felicitari, la multe luni si ani inainte SunSmile...si sper sa imi iasa rosu de data asta ca altfel......

Eu am avut o zi foarte foarte grea, sunt franta de obo... sper sa nu fie toata saptamina asa ca
.....

Horoscopul pentru saptamana: 17 Apr - 24 Apr

Vei fi sentimental. Disciplina proprie va avea un cuvant greu de spus daca vrei sa-ti finalizezi treaba. Te vei simti mult mai bine atunci cand totul va fi finalizat. Vei fi obiectul barfelor daca nu esti discret in ceea ce priveste viata personala. Ai nevoie de o schimbare. Fa o pauza.

Indiferent de vreme si horoscop va doresc o saptamina cu noroc.
Pupici.

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

Buna dimineata !!

UNde sunt fetele??
Nu exista horoscop pina la ora asta??
SunSmile, BraveGirl, mihaela amalia ...... unde ati fugit???

Horoscopul dvs. pentru azi: 18-Apr-2006

Aveti de pus la punct multe lucruri. Este bine sa nu va pierdeti in detalii, pentru a va ramane si timp de odihna. Spre seara se prevede ca veti fi invitati la o petrecere. Ati putea cunoaste persoane care va pot ajuta intr-o problema de natura financiara.

Va doresc o zi frumoasa cu multa iubire !!!

“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Rox multam! Eu am avut treburi si nu am intrat! Se pare ca mi se potriveste horoscopul astazi.
O zi buna tuturor!

quote:
Originally posted by roxisialexia

Buna dimineata !!

UNde sunt fetele??
Nu exista horoscop pina la ora asta??
SunSmile, BraveGirl, mihaela amalia ...... unde ati fugit???

Horoscopul dvs. pentru azi: 18-Apr-2006

Aveti de pus la punct multe lucruri. Este bine sa nu va pierdeti in detalii, pentru a va ramane si timp de odihna. Spre seara se prevede ca veti fi invitati la o petrecere. Ati putea cunoaste persoane care va pot ajuta intr-o problema de natura financiara.

Va doresc o zi frumoasa cu multa iubire !!!

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Si eu vreau la bairam!!! Ca m-am saturat ca abia e marti si parca tot dooorm pe tine. Nu imi vine cheful de viata nicicum, nici cu vitamine, nici cu cofeina/cola, . Cred ca am intrat incet fie in "astenia de primavara", fie in depresie Numai am putere nici macar sa ma contrazic cu sotul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Offf eu am avut prbleme cu netu', acuma sper ca nu voi mai avea...ca se pare ca sunt dependenta de acest forum

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

Sarbatori fericite!!!
"La douazeci de ani, domina vointa; la treizeci, mintea; la patruzeci, ratiunea." (Benjamin Franklin)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Mihaela nu esti singura dependenta!

Evenimentele importante
Razvan

Mergi la inceput