Zodia Gemeni (8)
Raspunsuri - Pagina 11
nushulica spune:
neatza fetelor!
revin si eu dupa o lunga pauza aici sunt deja pe listutza
si dau de sunsmileaici imi stateai ascunsa?!hai ca acusha dai de baut ca doar e ziua ta
salutaru la toata lumea
Nushulica si finutza Ingrid(11.12.2005)
asi spune:
Ca vorbiti de copii....al meu e pestisor din 7 martie.Ne intelegem si nu prea , poate e si varsta.Sotul meu e varsator.Cica facem cuplul ideal.Uneori da , dar uneori...
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan
SunSmile spune:
Nusha m-ai gasit si aici! Iote ce bine-mi pare...sa vii mai des! Si DA o sa fac cinste!
Padi bun venit! O sa te treaca Miha pe lista!
Kittzule ia zi-mi mie cine te-a suparat? Ca-l iau eu la suturi!!! Adica eu iti fac aici curte asiduua si altii vin sa te supere??? Mai mai. Si apropos..si eu stiam la fel de gemeni-balanta si gemeni varsator...cica ar fi cele mai reusite combinatii! Eu sunt geamana, el balanta si relatia este tot ce poate fi mai frumos! Oricum..mult mai echilibrat el decat mine..si mai calculat si Doamne ce calm!
Asi si tu ai combinatie buna!
Pupi la gajici!
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
nushulica spune:
beyyy sa stiti ca eu ma inteleg tare bine cu racusorul meu...asa ca si combinatia asta este buna va asigur eu
Nushulica si finutza Ingrid(11.12.2005)
Kittie spune:
las' mami ca nu parasc la tine ! Io e mare si fortzoasa, ma descurc singurica ! Unde nu mai e cazu, spal putina si asta e, paguba putinii cum s-ar zice
au.. va intelegeti bine cu pesti???hmmmm si eu ma intelegeam bine cu pestii.. pe alocuri iar cu racii... aci fugggggg si fuggggggg . Mai nou am afinitati cu berbecii/berbecele ..
, mami de ( 13oct04 )
S'il y a 4 personnes autour de toi et qu'elles te semblent normales, c'est pas bon."
Tierce de charme Kittie NinaB Ralucule BEWARE!!!
roxisialexia spune:
Buna seara fetelor, am lipsit ceva si sincer imi era dor de voi!
Ma bucur ca va doriti copii, si va doresc sa ii si aveti...apropos de asta, gaza mea azi a cazut din pat...doamne a facut un dublu rostogol si cand te gandesti ca eu eram langa ea..ne jucam, doamne ajuta ca nu a patit nimica.
Si eu sunt din categoria geaman - balanta, si Alexia tot balanata a iesit...dar ale mele balante nu sunt calme de loc.
Sun fata," La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!"
[green] hai sa va spun un banc...
ula, student, este chemat de decan:
- Bula, ai fost vazut azi-noapte în caminul fetelor.
Pentru asta, trebuie sa platesti, conform regulamentului, o amenda de 10.000
de lei. Daca mai esti prins o data, suma se dubleaza: 20.000 de lei. Si asa
mai departe.
Bula, spirit întreprinzator, întreaba:
- Domnule decan, daca achit în avans pentru tot semestrul, oferiti vreun
discount?
Suna telefonul. Ridica receptorul tatal a trei fete:
-Tu esti, broscuto? se aude o voce de barbat.
-Nu. Eu sunt proprietarul lacului ! - raspunde tatal.
Va pupic pe toate si va doresc un week.excelent!
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac
iliuta spune:
Buna gemanutele mele. Am intrat doar sa va salut si sa va pupacesc.PE TOATE.
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/micaelapodariu/my_photos
"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"
Mihaela
SunSmile spune:
Buna fetele,
Scuze ca asa tarziu, dar sunt in refacere....iata si horoscopul:
"Sunteti foarte bine dispus si decideti ca este momentul sa faceti o investitie pentru casa.
Dupa-amiaza s-ar putea sa faceti un drum care va va trezi amintiri deosebit de placute.
Vi se propuna sa va asociati într-o afacere. Nu încercati sa obtineti mai mult decât vi se cuvine!"
Pup...o zi frumoasa si in weekend pe masura, va doresc!
Rox pup si eu la fata! Multumesc!
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!