Zodia Gemeni (8)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Multam, dar tare m-as bucura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

quote:
Originally posted by olim

Si mie mi-ar place un bb geaman, mai ales daca ar semana cu masa.Si noi ne gandim la unul.Poate avem noroc.
Fetelor eu azi trebuie sa primesc raspunsyl pentru casa.Vreau sa vindem casa si am mari emotii.Sa imi tineti pumnii.Sper din tot sufletul sa imi iasa numerele toate.

Si noi tot un bb geaman vrem... ca sa fim toti 3 gemeni... sa nu mai aibe nimeni loc de noi....

HAI STEAUA!!!!

Nunta noastra
Poze
Nu te ascunde in spatele unei imagini false: oamenii te vor iubi mai mult daca esti sincer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

quote:
Originally posted by grati.ela

Venim si noi, doua gemene adevarate: mami Gratiela(08.06.72) si Ozana (22.05.99). Am tabarat pe un tatic rac si-l facem praf cu toanele si pretentiile noastre. Inca rezista dar solicita ajutorul unui bebe2 (a vrut un scorpion sa-i vina in ajutor numai ca s-a speriat cred de noi doua si a renuntat...acum incercam sa negociem cu un tauras sau tot cu o gemanuta...).

Bine ati venit!!!
Ce mumos mama si fiica in aceeasi zodie ... si eu am amandoua mamicile gemeni

HAI STEAUA!!!!

Nunta noastra
Poze
Nu te ascunde in spatele unei imagini false: oamenii te vor iubi mai mult daca esti sincer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacri spune:

va pup!
scrieti de zor....
scuze eu am fost cam cu multa treaba in ultimul timp si nu v-am prea scris dar sa stiti ca nu v-am uitat.
va pupacesc.
multa sanatate

Fabian si mami Lacramioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata
Iata si horoscopul zilei:
"Traversati o perioada favorabila pe toate planurile, în care aveti ocazia sa rezolvati probleme importante.

Nu este exclus sa cumparati o casa noua sau sa faceti un schimb de locuinte. Ar fi bine sa plecati urechea la sfaturile unei persoane mai în vârsta din familie.

Va sfatuim sa actionati calm si sa nu va grabiti."
Olim cred ca ti se potriveste!
DD Ajuta la stelisti....in rest nu am alta dorinta astazi!
Pup

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singurã iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie sã continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Ce ma bucur ca in sfarsit traversam si noi o perioada favorabila.
Olim succes cu casa!

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacri spune:

sa vedeti voi ce perioada favorabila o sa traversam noi acusi cand intram in zodia noastra:numai chefuri si distractie.
va doresc o zi buna in continuare

Fabian si mami Lacramioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata
Horoscopul zilei:
"Se pare ca sunteti nemultumit datorita problemelor financiare.

Pe plan intelectual, sunteti într-o forma deosebita. Va sfatuim sa profitati si sa va dedicati studiului sau proiectelor de viitor.

Sunteti comunicativ si puteti sa va faceti noi prieteni. Ascultati-va intuitia!"
O zi frumoasa, va doresc!

La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

mmm bune horoscoapele astea...Perfecte pentru micu dejun . Si ce mi plac subiectele unde nu se arunca, cu rosii! In sfarsit trec si eu printr o perioada cool , nu ma artzagoshesc cu nimeni si cand colo se itzesc altzii la mine! Bine ca vreti copii! Ia sa vedeti dup'aia ce va luatzi de la mamele academice ca nu-i cresteti cum trebe !!! pfffff
Despre partea cu piticii io i-am rezolvat! Amandoi balantze ! Nu ca i perfect? Toata viata am citit ca perechea perfecta e formata dintr un geaman si o balanta (ma rog, o geamana si un balantz) . Asa mi-am dat cu revelatzia-n cap cu fi-miu.. sh-acu cu fimiu no2 :D fara intentie tot balantza iese :D... subconstientu domne!

Va pup

mamica de ( 13oct04 )

"Selon les statistiques, il y a une personne sur cinq qui est déséquilibrée.
S'il y a 4 personnes autour de toi et qu'elles te semblent normales, c'est pas bon."
Tierce de charme Kittie NinaB Ralucule BEWARE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns padi spune:

Salutare fetelor!
Ma primiti si pe mine???
Sunt si eu o geamana nascuta in 17 iunie 1979. Horoscopul nu stiu daca mi se potriveste, pentru ca nu prea il citesc. Acuma poate ca o sa-mi schimb obiceiul. Despre mine ce sa va povestesc: sunt casatorita, sotul este Peste (nascut chiar pe 8 martie), copii inca nu...

Va pup pe toate,
Adriana

poze

Mergi la inceput