Retete de facut bebici

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Buna... am sa ma alatur subiectului..si am sa va spun reteta noastra de facut bb. Suntem casatoriti de 3 ani jumate si niciodata nu ne-am gandit serios sa avem un copil, drpet dovada..nici nu au aparut cele doua liniutze.... insa..dupa decesul tatalui meu din acest an...ne-am gandit serios la a face un bb, astfel ca..la nici o luna dupa decizia luata, ne-am trezit cu doua liniutze:) Asa ca, parerea mea e ca atunci cand vrei cu adeverat sa fie..si D-zeu contribuie...e:)

bogdana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

PETREAN BOGDANA bine ai venit printre noi! Ma bucur ca primul tau mesaj l-ai postat aici. In primul rand pentru ca vei deveni mamica si te felicit pentru asta din toata inima si in al doilea rand pentru ca ne-ai ales pe noi aspirantele dornice de retete. Dar sa stii ca pe langa ajutorul lui D-zeu si dorinta ta a mai contribuit poate si norocul. Nu toate fetele care-si doresc din toata inima un bebe, precizez ca sunt sute astfel de fete pe forum, inseamna ca si reusesc,
doar pentru ca-si doresc. Daca ai sti ce e in sufletul meu, de exemplu, cat ma rog la D-zeu pt. un bebe, cate tratamente facem pt. a se intampla minunea ai ramane surprinsa. Inchei prin a te felicita inca o data! SA AI O SARCINA USOARA SI UN BEBE SANATOS ! si multumim de "reteta".

FETELOR - UN PASTE FERICIT SI LUMINA SA PATRUNDA IN CASELE SI IN SUFLETELE VOASTRE !

Cu drag Ioana Tugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

HRISTOS A INVIAT !

Cu drag Ioana Tugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

ADEVARAT A INVIAT
INVIEREA LUI SA NE ADUCA TUTUROR LINISTE SUFLETEASCA, CREDINTA SI PUTERE DE A IERTA

Bianca
http://photos.yahoo.com/bianca_gh2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Madana: te asteptam aici sa ne dai si noua retzeta ta de facut bebe

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Dragele mele....am venit si eu sa zic povestea...noi ne doream un bebe dar din pacate ne era cam frica sa ne apucam din nou de munca sa nu mai suferim un nou esec.
Intr-o seara in gluma am zis sa nu ne protejam...ca doar nu o sa vina bb asa de repede.Dupa cateva zile am mers la control la medicul meu sa vedem daca sa refacut uterul dupa sarcina anterioara oprita in evolutie si atunci mi-a dat un tratament insa a zis sa iau antibioticul abia dupa ce imi vine menstruatie ca ea banuia ca asi fi insarcinata...dar nu e foarte sigur.
Va dati seama ca am inceput sa rad gandindu-ma ca nu are cum sa se intample asa ceva.
Dupa 2 saptamni trebuia sa imi vina rusii....dar nimic in prima zi, nimic in doua zi, in a treia am cam ametit si atunci am inceput sa banuiesc.
A doua zi dimineatza la 5.00 AM m-am trezit si mi-am facut un test de sarcina...intr'adevar era sarcina. La inceput nu m-am putut bucura deoarece imi era frica, insa am speram si m-am convins ca bebe meu este un luptator.
Retete nu cred ca exista doar ca trebuie lasat sa vina atunci cand vrea...asteptat cu dragoste si sunt sigura ca mai devreme sau mai tarziu toate femeiele vor reusi sa aiba aceasta minune.
In album sunt cateva poza...cu bb la ecograf, cu burtica...etc.

Va pup pe toate si va doresc multa sanatate.

poze
Vine barza

Mergi la inceput

mexxa: multumim mult de "reteta" - ti-am vazut si pozicile cu bebe luptator!! esti o gravidutza foarte draguta! iti doresc un bebe sanatos, frumos si destept!

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Reteta mea ... hmmm, nu stiu daca a fost o reteta, poate TPC-ul negativ facut cu exact 15 zile inaintea testului pozitiv. Asta sa fie oare?

Povestea mea e cam asa: sunt casatorita de 2 ani si 10 luni. La inceput nu prea vorbeam de bb, si chiar aveam grija sa ne protejam, simteam ca nu este inca momentul. Acum un an si 6 luni, era inceputul lui decembrie, vorbim pentru prima oara serios si cadem amandoi de acord ca putem incepe sa "proiectam" un bb al nostru, ca de copiii prietenilor, vecinilor, rudelor nu ne puteam dezlipi. La inceput eram convinsi ca o sa fie usor, adica nu trebuie decat sa , nu? Si ne punem pe treaba cat se poate de serios. Dupa cateva luni al meu sotior ma intreaba, "nu crezi ca ar fi trebuit sa se intample ceva pana acum?". Adevarul ca si eu aveam ceva dubii. Dupa 8 luni de incercari am inceput sa ne ducem pe la dr. Spermograma lui a iesit tocmai buna de pus la panou (polispermie) iar eu aveam toate analizele bune cu exceptia prolactinei. Am schimbat dr., si apoi l-am schimbat din nou ajungand in martie anul asta la Moisa. La 1 aprilie am facut un HSG, trompele erau permeabile. Deci ok. Pe 4 aprilie facem un test microbiologic din secretie si se descopera o colpita de toata frumusetea. Tratament 12 zile. Ma aflam in Z11. Dna dr. ma cheama totusi a doua zi la cabinet sa facem si TPC-ul. Facem TPC-ul si la numaratoare iese un "zero" mare cat mine. Mi-a cazut cerul in cap. Deja ma vedeam cu inseminari, FIV-uri si alte nebunii. Imi zic, ca luna asta oricum e compromisa si ca mai bine sa las analizele si toate celelalte dupa Paste. Pe 18 aprilie ar fi trebuit sa ma confrunt cu o armata de rushi, eram pregatita. Pe 20 aprilie nici picior de rushi, deja eram la faza de ros unghii, nu aveam curaj sa fac un test, mi se parea imposibil sa fiu . Totusi ma opresc la farmacie si iau ultimul test de sarcina pe care il mai aveau. Ajung acasa si citesc prospectul "tineti partea absorbanta sub jetul de urina nu mai mult de 5-7 secunde, sau colectati intr-un recipient ...". Am luat un capacel de la o sticla si am colectat. Am pus partea absorbanta si am numarat 1,2, ... 7. Am pus testul pe oglinda si am asteptam cu inima cat un purice. 3 minute, scria acolo? Parca au trecut 3 ore, ceasul era in dormitor dar nu vroiam sa ratez momentul. Ma uit pe prospect si-mi simt inima ca o ia la trap " ... colectati intr-un recipient, introduceti partea absorbanta nu mai mult de 15 secunde" Nu-mi venea sa cred, nu citisem pana la sfarsit . Am stricat testul. Imi vine sa-l arunc si totusi nu ma indur. Ies din baie si ma intorc dupa cateva secunde hotarata sa arunc testul si sa mai astept cateva zile. Cand ma uit ll clare. Iluzie optica? Clipesc, ma uit din nou, liniutzele tot acolo, amandoua.

Cam asta ar fi tot. Cred ca HSG-ul a facut "partie" chiar inainte de ovulatie.

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Madaluta, mai sunt si fete care citesc pe aici fara sa aiba povestea lor. Ne-ai putea ajuta cu rugaciunea pe care ai spus-o tu? Unde sa o gasim? Multumim mult!

Mergi la inceput

Madana: multumim mult de reteta!!! ma bucur ca ai scapat de inseminari, fiv-uri, etc si ca s-a prins pe cale naturala si cand te asteptai mai putin!!!

bubuleana

Mergi la inceput