Retete de facut bebici

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Alina.a in primul rand, bine ai venit printre aspirante Eu te incurajez cu cea mai mare placere, sa fie cu ochisori data viitoare si sa ne dai cat mai curand si tu o reteta miraculoasa!! Poti incepe prin a citi ce au scris fetele care au reusit sa ramana gravidute, si deasemenea poti intra la aspirante optimiste, sa te intalnesti cu multe alte fete in situatia ta! Vei gasi mereu suport si intelegere pe DC si tu la randul tau, cred, vei incuraja pe alte fete. Asa ca, mult noroc si bafta cu sampania aceea, poate e vrajita si vine minunea ta !!!

http://photos.yahoo.com/ioanatugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

buna, o sa incerc si eu sa va impartasesc o reteta, de fapt si de drept o contra reteta, la mine a mers si uite-ma acum in 7+ , dupa ce 8 luni am incercat in zadar sa raman inainte de paste sa intamplat minunea dar din pacate exact in prima zi e paste corpul meu a zis nu, si nu a fost, am primit acord de la medic prestare din nou cu scop dupa primul CM zis si facut dar 2 luni fara rezultat pana in a 3-a cand am prestat total aiurea, fara sa tin cont de nr de zile de ovulatie sau altele ci doar de chef si placere, eram prin z25 cand sotul zice gata acum e sigur iti zic eu esti si la ovulatie clar e bb acum, i-am spulberat repede visele ca a trecut de mult perioada , dar smecherul stia ce stia cu o zi inainte de Cm am facut testul ( vroiam sa stiu ce fel de tampoane imi iau ca plecam la mare) si au iesit II
asa ca incercati, alungati stresul si grijile lasati-va duse de val si poate cine stie merge si la voi
eu va astept pe toate la odisee cat mai curand

Alexa si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

paxela: multumim de reteta sa fie intr-un ceas bun si la anul sa-ti vedem pozele cu bebe frumos si sanatos

bubuleana

Mergi la inceput

Paxela multumim pentru reteta! Cum, tu ai avut ovulatie in z25 si ai si ramas??? Super!!! Felicitari si tie si sotului tau, care a stiut el ceva!!! O sarcina usoara!! Dintre toti cred ca Silviu e cel mai fericit, pentru ca va avea in curand un fratior sau o surioara, cu care sa se joace. Ma bucur si multumim ca nu ne-ai uitat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

Ioanatugs sincer cred ca s-a intamplat inainte de data aceea tocmai daia am zis ca o-am spulberat visele ca a trecut perioada, dar am zis ca stia ceva ca totusi era bb acolo, m-am exprimat gresit

Alexa si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

miine promit vin cu retetuta - azi sunt cam suparici pe toata familia mea - fac greva vorbei, si daca as scrie azi reteta ar avea asa o nota de pesimism, sa stiti ca o scriu - e simpla.

Aliona

Mergi la inceput

Paxela am inteles oricum, nu mai conteaza cand s-a intamplat, important e ca s-a intamplat!!! Felicitari inca o data!!! Sotul tau cred ca a presimtit ceva, sau a avut vreun vis prevestitor.
Alionushca te asteptam cu nerabdare I-mi pare rau ca esti suparici, uite un dulce de la mine, ca sa-ti mai treaca supararea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Buna fetelor viitoare mamici,
Eu sunt o graviduta de ianuarie februarie si m-am gandit sa va scriu cateva randuri.
De fapt nu exista o reteta de facut bebici dupa parerea mea .Am sa va impartasesc experienta mea cam micuta cei drept.
In momentul in care m-am decis sa am un bebe am inceput cu a-mi detecta ovulatia.Well nu a mers......2 luni am incercat sa programez bebicul si nu mi-a iesit.Dupa 2 luni mi-am zis sa incetez a programa si a ma gandi la asta si sa imi traiesc viata asha cum era ea ,cu bune si cu rele.Luna urmatoare am fost foarte absorbita de un proiect si nici timp de facut sex nu am mai avut....Asha ca s-a intamplat DOAR DE 2 ORI toata luna si ghiciti cand.....imediat dupa ciclu......era 25 iunie si mie ciclu nu imi venise....mi-am zis ca e din nou vreo dereglare.....tin sa va zic ca in 2 sapt de amenoree nu m-am gandit nici o clipa sa imi iau un test de sarcina.....Asta pana pe 25 iunie cand eram in piata si brusc mi s-a facut rau.....Instinctul m-a trimis direct la farmacie si mi-am luat un test ieftin.M-am dus acasa si mi l-am facut.Vreau sa va spun ca in primul minut testul sa pozitivat mai mult decat clar.2 liniute rosiiii......Vazand va dati seama ca am ramas muta si impietrita.....Mi-am zis :nuuu imposibil.......Hai sa mai cumpar un test.De data asta mi-am luat clear blue....La fel :pozitiv in primul minut......In final am ajuns sa am in mana 7 teste diferite toate pozitive ca lumina zilei....In aceiasi zii mi-am facut programare la doct. la eco ptr a-mi confirma......Se vedea clar sarcina de 4 saptamanai.Clar conturata si asezata.
Deci ideea mea este sa lasati totul sa decurga de la sine ptr ca se va intmapla.
VA pup si sa va dea doamne doamne bebelusii mult doriti.....

http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Fetelor, avem doua subiecte cu exact aceeasi tema: acesta si "Povesti de succes".
Va invit sa scrieti retetele reusitei voastre la "Povesti de succes", care este de altfel si sticky pe prima pagina.

De asemenea, le rog pe fetele care au scris aici "retete", sa le scrie si acolo. Acest subiect va fi inchis si se va pierde prin multitudinea de pagini ale topicului.

Desi s-a impamintenit ideea ca la "povesti de succes" scriu numai mamicile, scopul initial al acestui subiect a fost identic cu "Retete de facut bebici". Iata:

quote:
Initial creeata de Laura_72819

Le invitam aici pe gravidutele care au urmat tratamente pt infertilitate si care vor sa ne spuna povestea lor de succes. Ne-ar face foarte bine la moral.

Va multumesc pentru intelegere.

Mergi la inceput