Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (29)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Cata Pana deseara iti dau un raspuns pe PM. Acum iau legatura cu ea.

ana sebe + tiberiu
poze Tiberiu

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Ana ai si vreun link de unde pot alege alt model de pelerina?

mamicuta de ciresica -aprilie 2006

Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Mercic mult de tot...chiar m-ai facut curioasa!

Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Cata Eu am cautat pe google cu christening clothes sau christening outlets pana am gasit ceva care mi-a placut. Daca mai gasesti ceva sa-mi dai linkul sa-i arat tipei.

ana sebe + tiberiu
poze Tiberiu

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna dimineata.
LA MULTI ANI MArio, Stefan, Davina si Vladut.
Cata si AnaSebe, praf m-ati facut cu tinutele de Botez! O sa fie mare distractie cu copii atat de gatitzi! Si la noi a tinut nasica fetei sa-i faca o rochita de printesa, de 2 ori cat ea de lunga. Dar peste rochita am dus-o acasa intr-un saculet grosut alb, brodat, ca doar era frig. SI partea cea mai ciudata e ca dupa ce a scufundat-o de 3 ori in cazan, nu ne-a lasat preotul s-o imbracam si a tinut0o nasa in brate pe fata dezbracata, doar intr-un prosop, inca jumate de ora.. SI evident nu a avut nimic puiutza.
Nicole, sa stii ca gripa am senzatia ca nu e doar la bebei ci in general. E epidemie sigur! Ana a prins o tulpina si ne-a pasat-o si noua (stiu si de unde: de la directoarea centrului unde mergem cu ea la recuperare. Era racita si a consultat-o pe fata). Noroc ca e ceva usurel: cu nasuc curgator, mucisori si gat rosu si dureros. Febra a avut foarte putin, joi si vineri. EU nici nu-i mai dau absolut nimic, iar afara o scot la fel ca si pana acum. DEci si la Daria ta efectul Vitamului e din ani in paste. Bine ca nu m-am repezit sa-i dau si eu.Iar legat de mancare, dupa nenumarate incercari, iti spun, pe incercate, las-o balta cu programul. Cand e acasa, da-i cand cere, chiar daca ti se pare ca e distanta mare intre mese, iar afara sa ai cu tine biberonul cu lapte mult, ca nu se stie cand o loveste foamea. PE a mea o apuca doar in masina, in parc, oricum in deplasare. SI mai nou si noaptea, in loc de somn, ne trezim si vrem mancare repede repede, ca altfel urlam si trezim blocul.
Rali, sanatate multa Anastasiei! SI te inteleg cand spui c-o iei razna! Eu zic sa fii optimista fiindca ai vazut si tu, la pediatri sunt 2 categorii mari de oameni: "Copilul nu are nimic, dar mama e nebuna" si "copilul e mort copt de bolnav, sunteti nebuna doamna ca nu aati venit mai devreme". Ia-o usor si stai cat de calma poti in situatia data. EU nu era sa ma impushc cand mi-a zis kinetoterapeutul cu care lucram si acum: "Doamna, fata are parapareza, picioarele sunt sigur afectate, manutele mai putin".. Asta in conditiile in care doctorii s-au ferit sa spuna ceva. Si noi stam si macinam toate astea acasa si ne miram ca ai nostri copii intra in greva si nu vor sa pape? Pai anxietatea asta a noastra e prima care li se transmite..
M-am intins ca o placinta. Si tot nu ma las, o sa revin eu.
la toate.

Mergi la inceput

Ok..Ana..
Apropo fetelor..am uitat sa ma "laud"...lapticul meu pleaca incet dar sigur....ieri peste zi abia m-am muls 160 si sa zicem ca poate o fi supt si ea azi noapte tot cam atit...deci in jur de 300/zi...ma apropi incet incet de ultimile zile de alaptat!

Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Fetele cu bb fara pofta de mincare..Nico, Ingrid si Bee...sa stiti ca de cind ii dau Biei Infant Formula papa mult mai bine, chiar daca trage jetulete...asa ca eu zic ca merita sa incercati si asta..Bee cum ii merge Anei la kineto? Ce ii face acolo, masaj, cit timp si cum ti se pare ca e dupa masaj...care sunt progresele? Cit timp trebuie sa mergeti?De unde a scos-o nebunul ala cu parapareza? Am ramas masca!

Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Kikiriki eu zic sa nu-ti faci nici o problema legata de deplasarea la munte! E important sa te relaxezi si tu ca sa ai un copil sanatos si echilibrat. Noi am fost la munte cand Ana avea 2 luni, la Bran. SI am avut un apartament cu bucatarie cu tot. Si nu i-am luat multe lucrusoare. Am avut la noi doar hainele ei+ pampersi+ aleza absorbanta (toate intr-o gentuta nu foarte mare) si biberoanele+ o oala mica unde fierbeam apa de laptic si evident carutul. De dormit a dormit intr-un cosulet textil pe care il avea de cand am scos-o din maternitate (acum i-a ramas mic). Eu zic sa nu te stresezi ca va fi minunat.
Cata, stiam de InfantFormula de la tine, dar eu nu reusesc sa-i dau nici un siropel ca scuipa tot. M-am si saturat de ele! Sper sa va distrati la mare. CAt desre Kinetoterapie si progrese. Noi suntem foarte multumiti. Dupa o saptamana, tine capul cand o tragem de manute spre pozitia sezut. E o mare chestie. Iar cu parapareza, a scos-o ca asa i se parea lui. Are o oarecare rigiditate in articulatii am inteles si opune rezistenta la anumite miscari. SI nici nu a vrut sa ne dea prea mari sperante ca se va recupera repede si complet. CEva a avut sigur, sau de la nastere sau dinainte de nastere de la dubla circulara, nu se stie exact. Acum important e sa se recupereze. Ca dupa ce progrese face e clar ca nu e un copil lent de felul ei, ci dimpotriva. E foarte cooperanta si recupereaza rapid, chiar daca a avut o problema. Asa ca noi suntem optimisti (eu mai putin, sotul mai mult).

Mergi la inceput

Bee cum scuipa Ana Infant Formula? Nu i-l dai cu pipeta aia? Tot il da afara? Nici Biei nu-i place si se strimba dar macar il inghite! Uite Bia nu tine capul cind o trag sper mine in sezut...Eu sunt sigura ca va recupera Ana chiar daca acum e inca putin mai rigida in miscari...bine ca, cu ajutorul de la kineto, va trece si peste asta...hai fi optimista ca ai de ce! Pup!

Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Off.. Bee nici nu pot sa-mi imaginez ce e in sufletul tau. Mi-e si jena ca ma plang intr-una cand am totusi un copil sanatos. Multa putere iti doresc!
Cata asta e cu lapticul... ai avut destul, nu-ti face probleme. Si cu toate jetuletele ei, Bia creste ok!
LA MULTE LUNI BEBEILOR NASCUTI ASTAZI!

Fetelor eu azi plec la Ploiesti intr-o vizita mai lunga... ma duc la mama sa ma mai odihnesc putin. O sa am net deci nu dispar!

J si Carla (05.02.2006)

Mergi la inceput