Smecherasi de iulie-august 2004 (173)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Buna dimineata.
Lia nu-ti mai face griji.Nu s-a intamplat nimic pentru ca ai tu febra.Si ce te face sa te gandesti la oprire din evolutie.La varsta asta a sarcinii daca se oprea din evolutie deja sangerai, adica aveai un fel de ciclu intarziat.Spune o cunoscatoare care are 2 avorturi spontane la activa.
Nicole pupam Moata cea bolnaviara.Da lucram la bb2, dar se pare ca nimic pana acum...si ce imi mai doresc.Dar poate ca imi doresc prea mult si de asta. Si ce te mai faci cand perioada propice e acum in saptamana patimilor,si sotul meu tine post (cica de "detoate").Mai tratam cu el, ca e intr-un scop nobil si deci....
Cristalina, pupam si turbulentii de weekend.Vezi cum are grija Maria ta sa fie trecerea mai lina spre samburicul din burta.Ai facut programarea? Eu abia astept, chit ca eu nu beau tuicomicina.Apropo de unde sunt parintii tai de pe langa Craiova?

Liliana

Poze cu maimutica mea

Mergi la inceput

Ioana pupacim si Mariuta ta, caci tare vorbareata este.Si uram sanatate in tandem.
Apropo de "ceasul vostru desteptator", asta imi aminteste de vremuri de mult apuse, din toate punctele de vedere,adica studentie, tabara agricola si vremea lui Ceasca.Eram intr-o tabara de munci patriotice,la cules la piersici.Si eram 7-8 fete intr-un dormitor.Dar una avea un prieten, care de fiecare data la 6.30 fix, mai dar fix, striga la usa "Ana-Ana". Ma rog toate bune si frumoasa pana cand s-a terminat tabara si a trebuit sa plecam.De, foc de tabara, cantece ,nebunii, amintiri...la care una din fete spune ca ei cel mai mult o sa-i lipseasca ceasul cu cuc care canta Ana-Ana dimineata la 6.30 trecut de fix.Si ca va fi nevoita sa-si cumpere unul si acasa.
Asa si cu ceasul vostru, pupici dulci cocoselului Maria.
Roxa...hehehe, sa o crezi tu ca nu mai umbla Serbanel la combina...
Vrabiuto, te-ai cumparat alt test de sarcina, hai ca uite fetele se muta la "mamicute de nov-dec", tu ce mai astepti? Mama ce invidioasa sunt.
Marina, mai ce onoare pe noi, de cateva zile pe aici, ce face Mitzu? Vad ca tot cu bazdaci.
Alice spor la smotru, bine macar ca ati terminat cu bucataria.
Daria....nu ne spusesi ce pregatisi bun la berbantii casei de Paste.Nu de alta dar suntem in post inca(unele, a se citi subsemnata) si vrem sa vedem cat de tare suntem la ispite.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Mergi la inceput

Pupam si pe Pupi cel bolnavior.Si apropo de vreme, si aici sambata au fost 25 de grade, duminica numai 20 de grade, si azi 2 grade.Adica aproape inghetasem.Nici acum nu sunt mai multe, dar macar sunt in casa la caldurica.
Eu am vorbit azi cu moata, vorba vine vorbit, caci sta cu receptorul la ureche si rade.Era in vizita de 2-3 zile plimbareata mea.Si tocmai ce venise un verisor din Italia, care o stia pe cea mica doar din poze.Si a tinut sa-mi spuna personal ca Adela e MULT,MULT mai frumoasa in realitate decat in poze.
Hehehe, acum eu fac monolog, caci la ora asta Olivia e acasa, Anca la fel,iar Romania doarme de mult.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Vai de capu meu... va scapa omu din oki si iar latzitzi pagina asta impardonabil
Am venit de ieri acasa da pin sa va scriu am adormit ca o gloabaaaaaaa. Vai, vai...ma trezii azi noapte sa ma mulg de pepeni. Am productii record ca pe vremea lu Ceasca:))))
Pescarushu e bien merci. Maninca bine si e genu care-o sa ne puie nerfu pe moatze:D Le zisai la asistente sa-i dea laptele cu siringa pe tubulet (in principal sa nu regurgiteze si sa ia mai repede in greutate) Da ti-ai gasit. Maninca Soficu la doua maini. Ii dadea asistenta cu o siringa lapte pina-n stomac cu alta ii picura ceai in gura ca urla ca un pui desperat si casca gura si plescaia.

va pupu*******
Aaaaaaaaaaaa si sarcini usoare la gagici... asteptarati sa va fac lok si fuga gravide:)))
Mitzu, Lia si Cristal va doresc sarcini usoare usoareeeeeeeee!

(lia btw io am avut bronsita cu febra mare si o criza de sinuzita oribila cu infectie intinsa si la urechi si po satz garantez ca nu d-aia am nascut mai devreme. Calmo, calmo paciento:)) ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neatzaaaaa
Papa welcome back!!!
Anca balanita e infectia la putzi. trece usor.
Lia nu e de la ne-decalotat. e pur si simplu, se intampla. doctorita a zis sa nu ne facem griji.
Daria ce ma distrezi tu pe mine cu decizia asta "nu bb2" a sotului tau. as pune pariu pe ce vrei tu ca daca e sa se prinda...o sa fie in culmea fericirii! mai ales daca zici ca se intelege atat de bine cu Giulia.
eu am dormit tare prost.....cred ca din cauza vremii asteia uracioase, ceatza, cald, umezeala...zici ca se apropie ciclonu'.
asa ca revin....o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

`neata gagici!
papaaa, ce bine-mi pare ca te vaz...cum esti, ti-au venit ajutoarele sau tot singurei va descurcati? spune-ne ce facu melu` cind vazu` pescarusu` (hehehe, pescarus, aus`)? vineri seara zici ca dai de beut?

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

neata neata

papadie - sa-ti traiasca pescarusul si mielul! asteptam poze cu pui mic.

fetelor, va multumesc ca v-ati gandit la mine. nu am mai luat un alt test, nici rusii nu au venit. ma duc direct la control la nayel, sa vedem cum stam. trebuie sa ajung maine seara la spital, la cabinet nu am cum din cauza programului.

hai sa v-o laud pe mandra mea. face propozitii din 3 cuvinte, gen: atani nu mege = arteziana nu merge, cutzu nani afaie = catelul face nani afara, tati brrm gagagiu = tati duce masina la garaj (asta e de 3 sau de 4? ). inca nu poate sa pronunte cuvintele corect, dar se straduieste sa spuna tot ce aude iar rezultatele sunt... delicioase! mai greu e cu traducerile cucutza e casuta, foaie e floare, vede e verde, rociu e rosu, mini sunt mainile, canu e scaunul, oitza e olita.
cu somnul stam tare prost (eu si tati). matza mica se trezeste in fiecare dimineata pe la 6 (e un progres ca pana acum cateva luni se trezea la 5), pana mai bea un laptic, ne jucam, ne imbracam, ne pregatim sa iesim... se face 7 jumate. si mergem o ora cu masina pana la gradi, apoi la birou, iar seara ajungem acasa in jur de 8. mandra se intalneste cu prietena ei andreea si se joaca, si uite-asa trece de ora 9. pana adoarme matza se face 10. iar noi, in picioare de la 6, nu mai suntem in stare nici macar sa vedem un film... o sa ajungem zombi amandoi... azi de dimineata m-am aplecat sa o spal pe dinti pe alex si am ametit de nu mai stiam de mine. poate saptamana viitoare sa dormim si noi ca oamenii, cat e bebe la mama.

hai ca m-am intins cat o zi de post...

cele mai frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

vrabiuto, felicitari pentru vorbareata, pentru cele doo liniute mai astept, sa dai verdictu`

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!

Lio, mah de ce ma injurashi?! ca io nu-tz facui nimic!! A racit domnu' shef cobza, de cred ca o sa petrecem un Paste Fericit acasa...cu paracetamoale la punga!...ntzzz....nu ie frumos!

Olivia, uite aici scaunele si masuta colorate
http://www.pinocchio.ro/main.php
prima pagina la jucarii de lemn

Marina, cand citesc de Mitzu imi dau seama ca la noi e vacanta....hehehe
La mai mare!...:)))

Liliana, ai mei stau acum intr-un sat la granita dintre Olt si Dolj, vreo 40 km de Craiova. Diosti se numeste.
Programare am pe 1 la ecograf si pe 2 mai la doftor. Cum e cu AMR-ul!?...hehehe

Vrabiuta, sa-ti traiasca vorbareata! ..:)

Papadico, bine ai revenit! Refacere rapida si mult laptic...:)
Pupam printesele!

Gata, ma duc sa vad ce am sarit, ac am citit in diagonala...:)
O zi excelenta sa avem!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza fetele, eu is bocna,imi curge nasul non-stop, in schimb mandra mea ieri era fresh, nu-i mai curgea nasul si nici nu mai stranuta.
Papadie esti tare mama, ai un psihic,eu cu un pescarus si un miel eram la nebuni,fara ajutor!Tine-o tot asa si mai adu si la noi niste infuzie!!!
Vrabiuto, nu stiu daca te incurajez sau te descurajez, si eu is in clubul "peste 40 de zile" mie nu-mi mai venisera rusii de pe 3 martie,dar ieri si-au adus aminte,la mine e ceva normal(cand munceam cu spor, eram sponsor oficial la teste de sarcina,de ajunsese sotiorul sa zica ca nu-mi mai da bani de test)
Olivia,Maria nu doarme pana la 6.30 se face,ca-l asteapa pe Luca sa vina cu micul dejun la pat!
Daria,pupam Scufita Rosie ca tare frumoasa este,si mor de ciuda cand vad cum ii sta pantalonasii pe ea,Maria are toti pantalonii lungi si intorsi
Cantareatza mea sta toata ziua cu televizorul pe muzica de stiu toate cantecele si videoclipurile pe de rost,asa ca am bodoganit-o ca "toata ziua buna ziua"numai piesele astea le asculta.Asa ca ieri cand incepea o piesa avea grija sa ma anunte"mamaaaaa, toata ziua nebuzia"!!!
pupici pe obaji nu pe guitza ca am micobi

http://photos.yahoo.com/gorodeii

Mergi la inceput