Smecherasi de iulie-august 2004 (173)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Buna dimineata...
Roxi ce Pasti ati avut! dar bine ca acum Pat este OK! Sanatate!
Liliana tin pumnii la interviu...dar daca-i da viza de 3 luni si-n trei luni trebuie sa vina in US cum faceti...ca ziceai ceva de la toamna??
Cristalinule..viu si io la voi....ca tareeee va mai distrati! Tratamentul merge bine...bagam la "siroape" cu pompita!!
Ioana....Luca se trezeste la 6....mai nou! Asa ca vezi ce faci cu nor'mea ..ca-i cam lenesa!Sanatate!
Avem cuvinte noi la purtator...nenea si gata....dar cind compar astea cu "cakira s-a sculat"...ma bufneste risul!
Nicole...sincer...asteptam sa vad cid dureaza ..pina la prima raceala...Urasc racilele datorate mersului in colectivitate!. Pupici sa treaca repejor...Luca si bunica..cum sa fie? Daca sintem si noi si MP de fata....ne prefera pe noi...dar cind o sa fie doar cu ea..cred ca o sa fie bine..mai ales ca maia stie cintece si se joaca cu el....
Lia...capul sus!
Daria vazut Giulia rosioara:)))....o dulce!
Alice..gata renovarea...eu astept poze! la multi ani..again pt cei 2 barbati! Si lui iubi al meu tot 10 ani i-au trebui sa se decida daca vrea bb1....de bb2...nu indraznesc!
revin....

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Oau, Olivia, la 6 ??? Cool ! Asta da early morning !
Poze am promis ca fac, da sincer nu am avut timp cu Floriile si alea-alea ! Nu am uitat insa ...
Daria, orice sarcina presupune un risc cit de mic ... cred io ... ieri mergeam pe strada si a trecut pe linga noi o familie cu un baietel marisor, cred ca avea aproape 7-8 ani, cu retard mental ... si am realizat inca o data, daca mai era nevoie, de cit de mult trebuie sa ii multumesc lui dumnezeu ca am un copil sanatos si intreg !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Alice..asa este de cite ori face ceva ce nu-mi convine.,...ma gindesc...las' sa faca ..numai sa faca...decit alte probleme de sanatate....In 2 saptamini intru la recuperari si dorm..pin' la amiaz'
Roxa boxa....in tot Clujul ala frumos..doar pijamale ai gasit?
M-am lamurit cu cerealele la cutie si care se pot papa asa fara lapte? Dar exista si instant...sau cele care le amesteci cu lapte si le faci pe foc/microunde? Dar nu ma refer la cele de bebelusi.....Astept raspunsurile voastre...
Si inca ceva...vre socrela in loc de high chair sa cumpere un scaunel si masuta....dati-mi si mie ceva idei...si de unde...si daca aveti si poze si mai bine! Multam!

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Mergi la inceput

Olivia, ca uitasem sa iti mai scriu despre cereale - exista o gramada de variante, de care vrei si de care nu vrei ... Luca pe care le prefera ? Ai vreo marca anume cu care se intelege mai bine sau orice este binevenit ? Andrei e fan Hero 8 cereale cu miere, din acelea praf care se amesteca cu lapte(apa) ... cele solide vad ca nu le agreeaza inca, a mincat citeva cheerios, dupe care se juca cu ele, le faramita si le arunca pe jos ! Apoi i-am luat nestle, dar cind ne-am asezat la masa, nu a vrut neam sa le manince si intindea mina dupa ale lui taica-sau - care erau de aceeasi forma si culoare, dar nu nestle !!!
Cit despre masuta si scaunel, eu nu i-am cumparat, avem unul antic si de demult, mostenire de familie, cred, de la fratele meu, un scaunel inalt de lemn pe care il tin la bucatarie si in care maninca Andrei ... asa ca nu stiu ce sa iti spun exact de oferte ! Oricum, acum aici gasesti aproape tot ce vrei (si ce nu !), bani sa fie !!!

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Luca maninca Cheerios colorate sau nu...pe post de seminte...Si oatmeal cu mere(ovaz fulgi care se fac cu lapte si se transforma in ceva ca o coliva sa zic..). Deci nu ar eprefrinte de marca...
Bani se pare ca "este"....dar socrela neavind copii mici..nu prea este la curent cu ce exista pe piata....
Mercic pt raspunsuri!

Mergi la inceput

Cu placere, Olivia ! Miine am program de cumparaturi si o sa ma uit mai exact dupa ce ai scris tu si am sa iti spun ce am gasit !
Acum ma duc si eu la ale mele, baia lu gizmo (eu sint la prindere, ca de spalat il spala tati) si apoi la somn, asta avind in vedere ca omumik cu mine adoarme !
Va doresc o seara buna si schimbului III toate cele bune si spor la scris !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Roxana1974- "Roberta"- sorry, dau o bere s-o tzagara, ca deja cred ca t-am zis asa de cel putin 4 ori, da asa imi vine

Alice, adresa mea de mail e alias4444@gmail.com sau mihaela30lia@yahoo.com, mi-ar placea sa mai vb cand ne lasa puii.

Daria- paseaza-mi si mie linkul acela please

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Hii Lia, nu m-ai nimerit! Nici cu tzighi, nici cu beroasa, daca-mi dai o ciocolata calda, mai vorbim

Olivia, ba, c-am gasit o droaie, dar saptamana trecuta am comis-o cu 2 pantofi, o bluzitza, un pantalon si o poseta, iar saptamana asta nu mai aveam tupeul de borfash sa mai apar cu ceva consistent...si pe pijamale imi casuna destul de des...la sfarsitul zilei i-am luat si lui Serban 3 bluzite, am zis sa-l innoiesc de Pasti...nu v-am zis ca i-am luat jaka de blugi pt 3 ani si nu-l cuprinde peste burdihan...dar astept sa slabeasca

vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

no bine, io credeam ca esti mai modernista nu asa ca mine, mi-era sa nu dau prost oferind o ciucalata calda ca la domnisoare

iar imi creste rahatul asta de temperatura. Cate zile pot lua paracetamoale oare?

Daria, am citit acolo unde ziceai, m-am cutremurat, si acum se mai intampla nenorociri la nastere in timpul travaliului!!! cum de nu i-au facut cezariana imediat ce s-a dus la spital?

Mergi la inceput

Alice noapte buna!
Roxa am priceput...Sa inteleg ca Serbanica intra la..diet?
Lia poti lua Parcematol..cit vrei tu...Sanatate!

Mergi la inceput