Smecherasi de iulie-august 2004 (173)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Mama-mama, ce viteza avui de am terminat una bucata camera asa de repede ! Si prin cotrobaielile melede prin dulap am dat si peste rochiile mele de gravi, hehehe, ce vremi, domle ! Adta ca ma tyot gondeam la Lia, ce surpriza ne-a facut ea asa de Paste, ca as fi jurat ca io ramin ultima pe lista fara de bebedoi si Lia inaintea mea ! Da uite ca ma inselai ...
Marina, bine ca Mitzu e ok, peretele nu-i bai, se rezolva repede !
Cristalina, aici e emoticonul cu alacarerasuflausurat ! Credeam ca o sa navighez mereu intre mamici si poznasi sa aflu ultimele intimplari de pe frontul vostru !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

neata-neata
mon pupi a racit si el dupa 10 luni, nici nu-mi vine sa cred, dar se joaca cu toti mucosii prin parc, era si timpul...asa ca sambata seara a dormit cu noi (eu ninik, ca ma chinuiam sa-l tot urc pe el cu capul pe perna sa poata respira), alt simptom nu are deocamdata, sepr sa nici nu aiba si sa-i treaca pana sambata...aseara i-am pus umidif si mentol pe piept, pe la 4 a plans putin, poate-i chiar bine ca i se mai fluidizeaza nasucu'. eh, trec si astea
in rest, mancare la greu, nu-s ce m-o palit c-am gatit si sambata si duminica...
mey, aici ninge, daca va puteti imagina...
o saptamana extraordinara
felicitari noilor burtici

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Roxa, bine ca e ok copilu, auzi, asta a patit pt ca nu e decalotat? ca am auzit o multime de cazuri la baietei...pe vremuri nu era chestia asta musai de facut. Io nici n-am insistat la Danut, sper sa scapam far de infectii si interventii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Neata!

Gabi, alice, LMA sotilor vostri!

M-am delectat cu raportul de week-end al cristalinei...

Roxi, ma bucur ca Pat e bine si nu a fost nevoie de medicamente... io nu stiu ce e aia "balanita" - am inteles infectie, da unde..

Nicole, 800 dolari canadieni... dar nu e scump, ca am gasit in alte parti cu 1000 ... dupa ce traiesti aici cativa ani te obisnuiesti .. si ca sa iti faci o idee, suma reprezinta cam 1/4 din salariul meu net...

Bianca a fost cam maraita azi noapte, l-am trimis pe tata-su sa doarma cu ea ca nu merge azi la servici...

Sanatate la mamici, cupii si burtici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Am terminat si io smotru in sfarsit si am "alaptat" si familionu`, acuma i-au o pauza binemeritata :-)

Pupam puii bolnaviori Pupi, Patrick, Moatza mica si le dorim multa sanatate !
Si prietenul nostru Arian e bolnav ...

Cristalina - ideea e ca parca m-am blocat in momentul in care s-a decis ca Giulia este de ajuns. Efectiv. Si io eram o nebunatica rau Inca asteptam cu nerabdare vremurile bune

Lia - cand mergi la doc ??? Pe cand dpn-ul ?
Mitzura - cum esti ?
Carmenp - uau, tu esti curajoasa rau !
Vrabiuta - tu cum stai la capitolul bb2 / Au venit au ba rusii ?
Roxa74 - si io am dat in boala pijamalelor, am gasit un magazin cochet prin zona si toti sarbatoritii anu` asta vor primi pijamaleee
Papadieee - acilea nu mai scrii ???
Alice - m-am gandit azi la tine in timp ce frecam bucataria. Moama ce chef a dat in mine ca stiam ca nu`s singura.
DanaSpeel - asteptam pozele cu Ric si oole ascunse

Pupam schimbu` 3 si spor la treburi !
O seara linistita la restu` !

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

, Daria, ma bucur ca ti-am fost de folos !
Mie mi-a prins bine, ca deja eram nervoasa, cu doua bunice pe cap !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Giulia, astept pana prin mai incolo ca sa se vada bine la eco daca este in regula sau....Daca vrei bb2, cred ca e la fel ca si casatoria, unii barbati trag de timp mai mult, altii (ca al meu, care s-a decis ca io is aleasa intr-o luna) sunt mai decisi, idem si cu facutul copiilor...

Ma dor 2 masele de-mi sar ochii, taman acum si asta pe capul meu, nu era destul gripa

Roberta- moodul meu era asa...fake cred, incerc sa ma imbarbatez si io

ps: la dpn inca nu cutez a ma gandi

Mergi la inceput

Si bytheway de "de ajuns", Daria, sa stii ca sotul meu a fost anticopil vremeee indelungata, cam zece ani (cu bataie !), si mmai apoi nu mai stia cum sa ma convinga pe mine sa avem un bebe ! Asa ca mai ai oleaca rabdare, poate-poate ...
ps - Lia, sa imi dai si mie adresa ta de mail, poate vorbim si pe mess !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Fetili, multam de suport, dar el nu-si schimba parerea, dar vad io ce si cum ... as vrea pe cand am 30 de ani sa vina bb2, ca mai apoi ...
Am citit acum la mamicile de martie/aprilie si nu-mi vine sa cred ca s-a intamplat si a 3-a oara , bb cu circulara de cordon.
In asemenea momente ma apuca frica si panica sa mai incerc bb2 ...

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Daria, bine te revad, credeam ca azi nu vii la scris..asa spunea cineva in zona ...asadar si tu esti fan pijamale, bravos! era s-o comit cu 3, dar m-am abtinut la 2...a treia era una rosie, in 3 piese si ea...hmm...

Lia, e a treia oara cand imi spui roberta si-am zis ca la a treia zic ... Nu e ca nu-mi place, da' se apropie Pastele si poate pun de-un miel, ai? Ce zici?

Roxa

vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput