trompe obturate si ovare polichistice

trompe obturate si ovare polichistice | Autor: piticul

Link direct la acest mesaj

Buna,fetelor dupa cum vedeti sunt mai nou venita,forumul asta chiar creaza dependenta.Vreau sa va povestesc si eu despre mine voua ,senioarelor.Poate ma puteti ajuta cu un sfat.De vreo trei ani ma straduiesc sa fac si eu un bebe,care s-a tot lasat asteptat.Cu putin timp in urma ma apuc sa fac si eu niste investigatii serioase si ce descopar...mai intai ambele ovare cu chisturi,apoi in urma histerosalpinografiei..ambele trompe obturate cu ceea ce madicii numesc sactosalpinx.Va dati seama ca mi-a cazut cerul in cap,de unde eu ziceam ca eu oi avea vreo problemuta mica sau ca pur si simplu nu a venit vremea bebelului meu sa se nasca..Si apoi a inceput alergatura pe la medici:primul,medic renumit din Craiova ,mi-a spus ca trebuie facuta obligatoriu operatie,sansele de reusita nefiind prea mari si existand riscul de sarcina extrauterina dupa,cel de-al doilea mi-a dat tratament cu antibiotic puternic la ciclu in fiecare luna,excluzand din start varianta operatiei,care ar insemna doar zile de chinuri inutile.Amandoi au fost destul de sceptici privind posibilitatea de a ramane gravida pe cale naturala.La inceputul lunii mai am progamare si la doctorul Marinescu la Bucuresti.Partea proasta e ca la scoala unde lucrez colegele mele raman gravide cat ai zice peste,in prezent sunt vreo 10 gravide.E tare frustrant,dar asta e probabil ca nu le poti avea pe toate in viata.Voi ce credeti?Ati mai auzit de asa ceva?Va pup si astept vesti de la voi,Irina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BIENCUTA spune:

piticule problemele tale sunt asemanatoare cu ale mele.si eu am ovare polichistice iar in urma HSG-ului au descoperi ca trompa dreapta este slab permeabila(este cudata).eu fac tratament la Bucuresti la Panait Sarbu la doctorul Niculescu.si eu tot de 3 ani incerc sa raman insarcinata .fara nici un fel de anticonceptionale luate se lasa asteptat.nu ai fost pana acum la Bucuresti sa faci nici un fel de investigatie?dute daca nu ,nu mai sta ca vad ca nu este bine nici la tine.si mie este posibil sa-mi faca operatie ,dar mai intai trebuie sa iau rezultatul de la dozari ,spoi sa fac perfuziile acelea si mai tarziu se pronunta daca ma opereaza sau nu.nu te mai uita in gura la toti doctorii ca si eu i-am luat la rand pe cei din Pitesti si degeaba.iar cu colegele tare sa le fie de bine ca sunt ca o sa ne vina si noua randul.eu te pup si astept sa mai vorbim sa-mi spui ce ai mai facut.sa ai parte de tot binele din lume si nu te descuraja va veni soarele si pe strada noastra.pupicei multi si dulci

floroiu bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticul spune:

Buna,Biencuta! Tare frumoase cuvintele tale si iti multumesc din tot sufletul.Au fost ca un balsam pe rana.Numai o alta femeie aflata in aceeasi suferinta poate intelege prin ce trecem.Citeam in seara asta un alt mesaj pe forum care spunea ca pentru a ramane gravide trebuie sa ne iubim pe noi insine,sa invatam sa iertam si sa ne zambim.Eu mult m-am urat in ultimul timp,pe mine si mai ales pe trompitele mele obturate si schimonosite.De maine o sa incerc sa aplic si aceasta metoda,sa ma impac in primul rand cu mine si cu experienta prin care trec.Saptamana viitoare incep si tratamentul cu antibiotic si pe trei mai merg la Bucuresti.Sper sa se sfarseasca cu bine la amandoua si sa ne dea Dumnezeu cate un .Eu nu sunt pretentioasa,ma multumesc si cu gemeni.Pacat ca nu suntem din acelasi oras,sa ne intalnim cu carucioarele in parc.Te pup,Piticul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BIENCUTA spune:

piticule de intalnit e vorba?sotul meu este ASS la o firma din Bucuresti care are sediul si in valcea .el saptamanal vine acolo,asa ca de vazut ne-am putea vedea,dar hai sa facem pt a merge cu caruciorul.unde o sa mergi pe 3 mai ,la ce spital?oricum mai vb si vreau sa ai incredere in tine,pt ca de urat ne uram toate in momentul cand nu putem realiza ceva.sa ai o saptamana plina de realizari.pupici

floroiu bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

buna piticule si bine ai venit la . am vazut ca ai mai deschis un subiect cu aceasta tema. te rog sa editezi acolo, pe acest il voi inchide. multumec pentru intelegere

click pe link-ul de mai jos:
Ajutor,fetelor! - trompe obturate

www.dropshots.com/laurentiub" target="_blank">sunt iute, nu ma prinde nimeni

Mergi la inceput