Mie imi place mult Portugalia. Se spune despre Lisabona ca ar fi feminina si despre Porto ca ar fi masculin. Si asa este, nu pot sa-ti spun de ce, ar trebui sa vezi. Sunt superbe amandoua. Farmecul lusitam impreuna cu vinul de Porto e ...hmmm...trebuie gustat. Mancarea e ieftina in comparatie cu Spania, se gasesc preturi bune la pensiuni. Parerea mea e ca nu se merita sa faci atata drum cu masina. Incearca pan´la Madrid cu compania asta ieftina romaneasca (drumul nu e o minunatie da´merita) si de aici spre Portugalia poti lua autobuzul (nu sunt multe ore de mers), pot sa-ti recomand Alsa, e o firma de transport destul de ieftina si autocarele lor sunt foarte confortabile. Daca vrei sa inchiriezi masina din Madrid n-ai sa ai probleme in Portugalia, doar ca ei au un stil "interesant" de condus.
apsara
Eu acum am venit din Portugalia, si e o tara SUPERBA.
Este mult mai ieftina decat Spania.
Cat despre masina inchiriata la Madrid, nu prea cred ca o sa poti iesi cu ea din Spania, deoarece noi am vrut sa inchiriem o masina anul trecut sa ne ducem in Franta si nu am avut voie sa iesim din Spania cu ea.Era un monovolum, un Opel Zafira.Eu cred ca ar trebui sa te interesezi bine, sa nu ai surprize.
Dar cred ca merita sa te duci cu autocarul, asa cum a zis apsar, caci alsa e o firma cu niste autocare super bune, si la preturi foarte mici.Daca insa te hotarasti sa vii si prin Spania, mai ales in sud da de stire si poate rezolvam ceva ieftin la cazare.
Trimite-mi un pm si mai discutam.