Mamici aspirante, din nou - 15

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Monu tu ai incondeiat ouale??!! Sunt superbe!!
Vreau sa fac si eu ..Cum se fac?Cu ce?

Nunta noastra-26.06.2005
Viata fara dragoste..isi pierde sensul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

zozela, nu.nu le-am facut eu. mi-ar fi placut. noi doar le-am cumparat. dar sunt asa de frumoase ca am vrut sa vi le arat si voua.

si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fdoina spune:

Azi noapte, la 5,45 pm ora Canadei, Irinel a adus-o pe lume pe Maria, o minunatie de fetita de 3,9 kg, mami si puiul ei sunt bine, probabil maine vor fi acasa si o sa va spuna Irina mai multe.

Irina m-a rugat sa va spun si voua, a zis ca sunt aici cateva fete deosebite la care tine tare mult, un Paste fericit tuturor si Maica Domnului sa va binecuvanteze dorintele, sa fiti cat de curand mamici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

doina, iti multumim pt asa o veste minunata!!
mami Irinel, FELICITARI, SA-TI TRAIASCA FETITA !! BEBE MARIA BINE AI VENIT PE LUME!!

PASTE FERICIT
Cornelia, de Eduard(1 an si 10 luni) si 26+
POZE NOI EDUARD & MAMI & TATI & ECOGRAFII BB2 & INTALNIRE MAMICI MARTIE 2006
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Maria, pui mic de Mami Irinel poate ca asta nu este primul mesaj care iti este adresat, dar te rog sa crezi ca este din tot sufletul si cu toata dragostea: sa cresti mare, sa fii sanatoasa si sa aduci numai lumina in jurul tau. Te-ai nascut in preajma unei mari Sarbatori. Aceasta sa-ti lumineze calea si sa-ti aduca linistea si intelepciunea de a primi toate minunile vietii, asa cum sunt ele! Iti doresc sa ai viata lunga si frumoasa, sa fii bucurie tuturor celor care te vor cunoaste! Bun venit in lume, Maria!

Doamne, mi-au dat lacrimile... Doina sa-ti dea Domnul sanatate pentru vestea minunata pe care ne-ai adus-o! Uite imi tremura mainile de nu mai stiu ce-i cu mine... Mami Irinel ma bucur din tot sufletul pentru minunea pe care ti-a fost dat sa o traiesti! Sa-ti dea Dumnezeu sa te bucuri in fiecare clipa de Maria si de Danut si sa-i inveti si pe ei caldura pe care trebuie sa o imparta in jur, ca la randu-le sa fie inconjurati de lumina! Din tot sufletul: felicitari si iti multumesc (stii tu bine pentru ce)!

Asta numesc eu o zi minunata! Va imbratisez cu drag.

Edit- mici greseli de tastare, imi cer scuze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Mami Irinel, ce cadou frumos ti-a adus iepurasul anul asta....un cadou cu nume sfant! Sa fie sanatoasa si sa aiba o viata plina de bucurie si noroc!
Mi s-a zburlit pielea pe mine cand am citit...asa emotii am avut!

N-am reusit sa citesc din urma...dar am sa revin!

Momentan sunt f ocupata la serviciu. Acasa Alexia e bolnava, are febra si numai la asta imi sta capul.

Fie ca Sfintele Sarbatori de Paste sa va aduca voua si tuturor celor dragi prosperitate, fericire si numai impliniri

Paste Fericit !

Mihaela si Alexia- Maria26 august 2004

Multumirea aduce fericire chiar si in saracie.
Nemultumirea aduce saracie, chiar si in bogatie. - Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Maria bine ai venit pe lume!

Irinel iti doresc sa fii sanatoasa si puternica pentru puiutii tai.

Vai fetelor ce repede trece timpul!Iata ca prima mamica graviduta a adus pe lume o minunata fetita!

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Monu frumoase oua. Eu ma intreb daca o sa aveti inima sa le spargeti la cat de bine arata.

Ioana s-a dus tristetea cand am citit de Maria. Mergem inainte pana ce ni s-o intampla si noua. Ma gandeam ca mai incerc vreo 3 luni si apoi daca tot nu iese incerc si o histero, dar mai astept nitel.

Roandre sanatate multa Alexiei! Si noi facem ce facem si mai tragem un rand de mucisori...asta este. Ma gandesc sa-i mai incep un program de imunizare, ca sa o intaresc pentru iarna urmatoare.

Spor la treburi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Bine ai venit Maria!!! Bravo Irinel!! Dumnezeu sa va ajute si sa va dea sanatate,armonie si numai bucurii!!
la toata lumea!!

Nunta noastra-26.06.2005
Viata fara dragoste..isi pierde sensul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biscu spune:

Felicitari Irinel!!!
Multa sanatate!

Paste fericit!

Mergi la inceput