Mamici aspirante, din nou - 15

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

BUNA SEARA MAMICI SI VIITOARE MAMICI!

BISCU FELICITARI - SA TE BUCURI IN FIECARE ZI DE MOMENTELE MAGICE DIN PINTECE PENTRU CA SUNT CELE MAI FRUMOASE MOMENTE DIN VIATA UNEI FEMEI!

SIM tin pumnii stransi, mai ai putin si afli! Ce frumos! hai ca-ti fac galerie Hai Sim - tu urmezi

IRINEL, CORNELIA_LAURA, va pup

Cu drag Ioana Tugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Buna dimineata!!
Biscu felicitari pt.BB 2 si sa ai o sarcina usoara si un BB sanatos!!
Va -acesc fetelooor!!

Nunta noastra-26.06.2005
Viata fara dragoste..isi pierde sensul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

ola fetelor,
negativ
off, dau nu-i bai ca nu au intrat zilele in sac.
pup

si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

V-am citit mereu, dar n-am scris... rusine sa-mi fie...

Biscu felicitari! Sarcina usoara!

Monu un de la mine... tinem pumnii ca luna viitoare sa fie bb!

Si pentru ca scriu rar, ca zic de pe acum:
Fie ca Pastele sa va aduca in suflet credinta, bucurie si dragoste!

www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Fetele,ma primiti si pe mine la "mamici din nou aspirante"?
Mi-au trebuit citeva zile sa va citesc de la capitolul 1 si nu am indraznit sa va scriu pina nu am parcurs totul de la a la...z

Cum sa incep...?Pai...tocmai am schimbat primul nr.al anilor de la "2" la "3" si am avut in februarie o cezariana la al treilea bebe.Sunt casatorita de 9 ani si am folosit pina in prezent numai metode naturale de contraceptie.(in special Billings,dar nu din motive religioase).

Aici se recomanda min.6 luni de "asteptare" dupa o cezariana,dar stiu ca in Romania doctorii zic ca ar fi indicat min.1 an.Totusi,cei de aici subliniaza ca nu pot trasa nici un fel de limite precise,situatia depinzind de grosimea peretelui uterin al fiecarei femei si de refacerea dupa operatie...Cred ca au dreptate,din moment ce majoritatea mamicilor au in aceasta tara in general 3-4 copii.Voi ce ziceti?

Noi ne dorim si al 4-lea bebe fiindca exista deja o diferenta mare de virsta intre cel mai mic si primul copil.Vreau sa spun ca...ne cam gindim sa-i facem un "coleg" de generatie daca ne va ajuta CINEVA acolo SUS.

Probabil nu vom incerca nimic pina anul viitor,in principal fiindca as dori o nastere vaginala dupa cezariana.In Suedia,doctorii incurajeaza nasterea vaginala dupa 1 cezariana,dar nu si dupa 2!Ginecologul la care ma duc eu,mi-a spus ca DEOCAMDATA nu vede nici un motiv care m-ar impiedica sa nasc "normal",eu avind la activ primele 2 nasteri "naturale".In Romania banuiesc ca doctorii nu prea au curajul sa recomande asa ceva,sau ma insel?

VA DORESC LA TOATE | | CIT MAI CURIND !!!!

Mariana
mama Monicai(1998), a lui Matei(2001) si a lui Markus(2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Fetelor va multumesc mult pentru cuvintele voastre!

Biscu felicitari inca odata!Sarcina usoara si un bebe sanatos!

Elenalove felicitari!Sarcina usoara!

Mariana ce mamica curajoasa!Bine ai venit si sa ti se implineasca visul cand doresti!

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biscu spune:

Multumesc la toate fetele pentru urarile si gandurile bune!
Va doresc sa vi se implineasca si voua dorintza de a avea bebici cat mai curand!
Ioanatugs, chiar asta vreau sa fac, sa ma bucur de fiecare moment. Este cu totul alta senzatie si stare decat la prima sarcina. Atunci s-a intamplat pur si simplu.
Numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Multumesc Asi!
De fapt,nu ma simt deloc curajoasa...Sotul provine dintr-o familie cu 5 copii si cumnatele mele au fiecare intre 3-5 copilasi.Aici in Suedia si in tarile nordice in general,3-4 copii e un numar foarte obisnuit...

Trebuie sa marturisesc ca am indraznit sa ma inscriu la aspirante fiindca am citit cit de sufletiste si extraordinare sunteti voi la DC.Altfel,mi-ar fi fost cam jena sa scriu,stiind ca in Romania s-ar putea considera "suficient" nr.de copii pe care ii am deja...

De-abia astept sa va cunosc mai bine pe voi,toate "mamicile din nou aspirante"!

FELICITARI BISCU!!!!
numai bine tuturor si tot ce va doriti sa se implineasca

Mariana
mama Monicai(1998), a lui Matei(2001) si a lui Markus(2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biscu spune:

Multumesc frumos Mariana!
Numai bine!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

BUNA MAMICI SI VIITOARE MAMICI!

BISCU ma bucur mult pentru tine! Sa ai o sarcina usoara si un bebe mare si sanatos! Pupici !

MONU nu fi trista! Ai tot timpul din lume, atata timp cat i-ti doresti cu tarie acest lucru! Pupici !

SIM ce mai faci? Cum te mai simti? Sa nu faci prea multa treaba prin casa acum inainte de Paste. Menajeazate cat poti, ca cine stie daca e bebe prin burtica?

IRINEL ce mai face bebe? Nu vrea sa vina?

MARIANA_1976 bine ai venit! Jos palaria pentru curajul si dorinta de a mai avea inca un bebe!

ROANDRE , CORNELIA_LAURA

Cu drag Ioana Tugs

Mergi la inceput