Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (46)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Hi-hi-hi! Multumim lui Meems, Camelia, Feli, Mara, lavi si Dordiapentru aprecierile la adresa noului habitat al Sararicii!

Feli- sa-ti traisca Ilincutzul, sa se faca fetitza mare, SANATOASA si iubita - ca voioasa stiu ca este deja!
Ti-am zis io mai demult s-o impusti pe vaca aia de doctoritza, sa nu se mai chinuie! Si, de fapt, sa nu mai chinuie ea alti bebelaci! Bine ca te-ai decis macar amu! Covorul l-am luat din Bucur-Obor, e 2*2.9 m si a fost 5.400.000, sponsorizat de mama mea, cadou de Paste pentru Saraly.

Madau- tie sa-ti traisca Mirunica-bombonica, sa fie fetitza cuminte si ascultatoare de mami!

Lavi- te ca sa stii ca io te asa cum esti tu- pisaloaga cu lapticul, ca mie taaare bine mi-au prins intotdeauna sfaturile tale! Ca si cele mai nou adaugate azi. e clar, deci nu-i pot da sucul de mar - asa banuiam si io. Deci sau plec dupa masa ei de 10 la care-i dau sucul, sau plec de dim si la 100 ii dau doar san, nu si suc, cu titlu de exceptie, ca deh...calatorim. Cu indulcitorii nu simt nevoia, ma intrebam daca sa-i dau sau nu Baby drink, ca ala are dextroza. E drept ca dr. meu mi-a zis sa-l diluez mult, un plic la 200 ml de apa, nu la 50, cum scrie pe prospect. Pana amu nu i-am dat, dar la Bistrita nu scap de ceai , ca soacra e fana, iar io m-am super-saturat sa-i explic de ce nu i-am dat pana amu.

Apropo de spioana noastra, azi a fost prima zi in care s-a ridicat hotarata de tot in funduletz si a stat fara sprijin cateva secunde, sub privirile inmarmurite ale lui mami. Asta se intampla in parc, pe banca, ca ea era la mine in poale. Iar la PC, a fost un instantaneu, ca i-a aratat si lui tati maaarea descoperire! Noroc ca era aparatul foto pe birou!

Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Pentru ca in America sarbatorim Pastele duminica asta (16 Aprilie), i-am facut Riannei cateva poze de sarbatoare. Am pus doua si in contul comun (sunt ultimele doua) pentru cine vrea sa le vada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

dragelor,

aseara, maya si sma au facut cunostinta pe viu!!!
o surpriza pe care ne-au facut-o bic si sotul ei, ne-au sunat si ne-au zis "sintem aici, in cocoa beach, la o ora cu masina de voi, vreti sa ne-ntilnim?" n-a fost nevoie sa stau pe ginduri, am zis "sigur" dintr-o suflare. si asa s-a facut ca aseara, in aerul blind de aprilie floridian, stateam cu totii (erau si frate-meu cu fetele si sotia la noi) pe o terasa la strada mare! ce bine ne-am simtit, si-am vorbiiiiit de de toate. copilele au fost supercuminti, asa, sa ne arate ce pot ele, dulcelele . sma e o fotomodeala totala, doarme, zimbeste cind se trezeste, maninca frumos de la mama, ce mai, e un copil fericit. sa le traiasca!
poze a facut bic, ca io, plutita, mi-am uitat aparatu' acasa... asa ca am speranta ca le-o pune ea cind vin acasa (nu mai devreme de duminica de pasti ortodox).

raport scurt: maya e buna, sta in fundulet, se uita la toate, apuca cirpitele ei, jucarii, cutii, ce-i dai. maninca bine borcanele de banane, piersici, mere, cartofi dulci, morcovi si mazare, orez single grain si desigur laptic-prafic. doarme noaptea-ntreaga. e bronzata si voioasa. minca-o-ar mama!

va pup cu drag si va doresc o duminica de florii frumoasa.

mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Buna dimineata tuturor !
Fetelor, aseara am ajutat-o un pic pe Dariuca sa se trezeasca si am facut baitza. Si la masajul de dupa baitza , ce credeti ?! S-a intors papusa mea de pe burtica pe spate !!! Si s-a intors de trei ori la rand - eu o intorceam pe burta ca sa termin masajul, ea se intorcea la loc si radea! Am intrat si noi in randul lumii!
Cristina, Dordia felicitarii pentru copilasii "impliniti"! Sa va traiasca si sa fie sanatosi!

Pupici!

Camy & Daria

Varsta Dariucai
Poze Camelia si Alexandra Daria (02.01.2006)
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

'Neatza mamici!!!

In primul rand pentru nor'mea si sa creasca mare si frumoasa voioasa si sanatoasa; na ca vorbesc in versuri. Stefan o mult si ii trimite o . Iar tu cuscra...sa fii sanatoasa si sa te bucuri de ea cu Doru panaaaa la adanci batranetzi.

In al doilea rand::: pentru Mirunica maslinica cu ochii ca margica (deci azi a dat muza peste mine); Mada sa-ti traiasca si sa te bucuri de ea.

Si nu in ultimul rand pentru fetitzele lui Ancaloredana si Adriana 15 care n u stiu daca mai intra pe la noi dar... si sa va traiasca printzesele.

Noi am dormit bine azinoapte, mai nou de cand stim sa ne intoarcem dormim pe burta si daca vrem sa ne miscam o sculam pe mami ca nu stim sa ne intoarcem singurei asa ca o data sau de 2 ori / noapte ajutam copilul sa circule prin patutz. Abia astept sa plecam la brasov si sper sa avem vreme frumoasa. Cam atat despre noi...asa ca...va si intram mai tarziu.

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Camy pentru aprecieri!!!

14.11.2005

Mergi la inceput

Meems sa iti traiasca iepurasul ca taaare dulce este.

14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Gooooooooooooooooooooooooooooooood morning!!!!!!!!!!!

Monet- sa-ti traisca fetitza scumap care face de toate si e o dragalasa, alaturi de sora ei mare! Ce ma bucur pentru intalneala!!

Bicule- asteptam cu interes pozicile, sa admiram fotomodeala!

Camelia- felicitari pentru manevrele reusite!!!! Pai voi sunteti fffff abile, ca doar sunteti cele mai micutze de pe aciselea!

Si amu: propunere de INTALNEALA: GRADINA BOTANICA - IN JURUL OREI 13.30-14! Io si Feli, mergem sigur! Cine mai doreste, e liber sa se inscrie!

Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Noki: uau! E de lana covorul? E super frumos
Anda parca zicea ca sambata e plecata din Bucuresti.

Moneeeet chiar ieri ma gandeam la voi! Ce dragut ca v-ati intalnit!

Meems si Mandy, Paste fericit!

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI, SI PASTE FERICIT CELOR CARE IL SARBATORES MAINE! Ripley si Ana Ecaterina (10.11.2005)

Mergi la inceput