Oradea (10)
Raspunsuri - Pagina 13
adi2003 spune:
Doar-doar se va indrepta vremea si ne vom revedea si noi, in sfarsit.
Gata, am terminat cu bilanturile si cu aglomeratia de la servici, pana dupa 10 mai cand o iau de la capat.
Ce va inspira aceasta poza?
Florile mele
marius spune:
quote:
Originally posted by adi2003
Ce va inspira aceasta poza?
Florile mele
Sufletul tau
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro
cristina22 spune:
Adela, eu una iti multumesc pentru mesajul cu gradinitele!!!Si eu sunt in cautari,Andrei va merge la gradi din toamna, problema e ca nu stim inca la care. Oscilam intre Antena 1 si cea de pe Moscovei-gradinita de aplicatie a Liceului Pedagogic, desi sunt departe de noi,ca locuim in Rogerius pe Transilvaniei, deci f.apropape de Flammarion. Apropo, mergeti in parculetul de pe Flammarion??
cristina si nazdravanul Andrei
szivarvany spune:
Noi vom merge la gradi cu program normal ... la anu`. Cred ca 17, e una micuta langa Tineretului.
Si da, merge bona cu mandra mica in paculetul dintre blocuri
http://community.webshots.com/photo/439300887/2738307940059491989JalGly recunoaste-ti personajul
Daria & Giulia (2004 08 16)
szivarvany spune:
Da, am fost. 4 ore va sta in "clasa". In rest se zbenguie destul dup`aia.
Mercedes, nu ti-am scris pe pm ca nu am apucat. Io am fost doar la pediatra si la chirurgie la judetean in trecere ... in rest, pe net
AdelaP spune:
Vai fetelor de abia respir. acuma am ajuns acasa si trebe sa fug (impropriu spus)in Livada. Da vin mai tarziu cu informatii despre Clubul mamarutelor. La "gradi lui Trixi" n-am ajuns din pacate azi.
Adela, mamica eroina a lui Tudor
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adela_petean/my_photos
gabibarta spune:
Daria, ce ai facut la chirurgie??? Si la pediatru??? Sper ca nu-i nimic grav!!!!
Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi
nimeni2011 spune:
Daria,sper si eu ca nu ati patit nimik!!!-si sunteti fooooaaaarte frumoase !!!
Nu fa altcuiva ceva,ce nu ti-ar conveni nici tie,sa t-i se faca la rindul tau!
szivarvany spune:
Noah imi pare rau ca nu am scris ce si cum si s-a inteles altceva ... de fapt era vorba de hemangiomul de la ochiul drept al Giuliei ... care nu mai trece si am decis sa astept pana la 5 ani sa intervenim in vreun fel ... Sper sa nu mai fie nevoie pe atunci ...
Ieri am fost in parcul de langa bis.greco si a fost tare fain !
Oradeni, azi e vineri, tralalalaaa