Oradea (10)
Floricilor si Florinilor !
So, daca`i vreme buna ... cand ne vedem la magnolii ? Sambata sau duminica ?
Cine vine ???
Mercedes - si io vreau BabyEinstein ca am vrut sa vad pe dc++ da` nu mere` de cateva saptamani ...
Simina - ce flori, ce seminte distribui ? Stii ca io ma bag in seama repedye
Oradeni, pe unde umblati ???
Raspunsuri
Mercedes spune:
Daria un CD am , ti l voi copia daca doresti dar in rest...caut
Rferitor la ntalneala deocamdata sincer nu stiu ce fac dupa amiaza oricum dau de stire cand vom merge in parc
adi2003 spune:
Spuneti explicit...Parcul Magnoliei de langa Patria sau la magnoliile de la Muzeu???
Eu mi-am propus sa merg duminica sa pozez magnoliile, la muzeu. Neaparat. Apropo, a trecut cineva pe acolo sa vada cat sunt de inflorite?
Florile mele
gabibarta spune:
poate ajung azi pe la muzeu si-ti spun in ce stadiu sunt magnoliile... Vrem sa iesim in parcul Petofi azi, insa nu stiu cum va fi cu vremea asta urata. udmr-ul organizeaza ceva pt. Pasti, va fi si tarc de animale, se pot mangaia iepurasi si miel. Anul trecut Lili s-a distrat tare bine, dar a venit ploaia si atunci:(((
Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi
szivarvany spune:
Giulia n`a vazut niciodata iepuras viu (nici mort) dar pana acolo nu ajung cu ea, nu cred ... ar fi fost fain.
Simi - noi magnoliile le admiram langa Patria, ca nu`s, da` asa se numeste parcu`. Asa stiu io.
De ce tre` sa ploua ???
Pupici la oradeni si vreme faina sa avem !
Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004
philip spune:
iaca ma bag si eu pe-aici
mey, daria, da' n-ai somn? pupici oradecencelor mele preferate
philip&andreea
copilasi dragalasi
szivarvany spune:
Andreeeeeaaaa - ceau, cum se zice p`aci si bine`ai venit la Oradea ! N`am somn ca am treaba da` n`am chef Tu de unde esti de loc, ca am uitat sa`ntreb.
Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004
philip spune:
no, uite scriu scurt si fug sa ma-ntind ca-mi cad ochii-n tastatura, plus ca nu vreau sa supar fetele de-aici, sa zica c-am intrat incaltata la voi
eu-l moldoveanca de la iesi...hehehehe. Sa petreceti fain zilele astea si muuult spor la traba! si pupic pe ceafa giuliei!
philip&andreea
copilasi dragalasi
sileriki spune:
Salut stie cineva daca va fii slujba in aceasta noapte la MANASTIREA CATOLICA din incinta cimitirului Olosig ? si la ce ora incepe ?
evi si eric