buna seara,
mi-am adus aminte zilele astea de murphy.... dom'le da patit om a mai fost.... ce ziceti sa ne amintim cele mai tari "vorbe" ale lui?
mie-mi place asta(prima care mi-o aduc aminte):
"exista 2 feluri de leucoplast: unul care nu se lipeste si altul care nu se dezlipeste... " mare dreptate a avut... de cate ori ma ranesc.... ii dau dreptate...
am extras despre el: Murphy a existat, el este un personaj real. Identitatea lui, ca si originea aparitiei primei legi - singura originala - au fost dezvaluite intr-un articol in anul 1977 in ziarul american "Los Angeles Times". Totul s-a intamplat in anul 1949, la baza Fortelor Aeriene Edwards din Murdoc, California, in timp ce se lucra la proiectul MX981. Capitanul Ed Murphy era un inginer, angajat a lui Wright Field. Enervat de proasta functionare a unei curele de transmisie, datorita defectuasei imbinari la capetele curelei el a exclamat "Daca e vreo posibilitate sa o faca prost, o va face!" - referindu-se la tehnicianul care a imbinat gresit capetele benzii.
Cateva saptamani mai tarziu, la o conferinta de presa, colonelul Stapp a afirmat ca rezultatele excelente pe care le-am obtinut de-a lungul a cativa ani, se datoreaza "increderii noastre absolute" in ceea ce el a denumit atunci legea lui murphy.
poate va adsuceti si voi aminte... de ceva frumos!
s-auzim numai de bine! si