Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (96)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Alinam va tin pumnii sa fie bine.

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tangerine spune:

biumil, merci pt pontul carticele
norina, esti dragutza, da intr-adevar n-as merge pana la galati pentru un homeopat; mi-a dat cristina cge coordonatele dr ei

irina, eu i-am dat un tub de vibrocil da nu cred ca o incanta culoarea verde; serul efedrinat inca nu l-am golit:) la cati muci trag din maria cu aspiratorul cred ca va avea un complex cand va fi mare si nu se va apropia de el; fericit sot va avea; adica voiam sa zic c i-ar trebui un sot ca vladutz; pe de alta parte, cui nu i-ar trebui?

spuneti-mi si mie cum se face omuletzul cu ranjet dintos; l-au scos si din var noua a msn-ului si-mi lipseste tare

ioana, stai linistita ca mai venim pe la tine cu muci sau fara; doar filosofam de ce copil sensibilos am

Ramona si bebelina Maria (10.09.05)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Alinam multa bafta cu Vladut la dr..sa ne zici ce ai facut.

Si Alexandru face de 2 ori kk pe zi in ultimele zile si eu tot dau vina pe dinti fiindca nu se constipa nici de la branzica, nici de la banana..nimic ..oricum nu face asa ca Vladut al tau.

Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem

Mergi la inceput

Mi-am adus aminte.... Jadi daca folostesti pt Vlad pampers 4 sau 4+ poti folosi cu incredere chilotei din gama let's go, numarul 4. Mie una chiar imi par o idee mai mici chilotii decat pampersul normal. Mie una mi se par foarte klumea. Al meu avea 9.200 acum vreo 2 saptamani (parca ) si pampersii astia mi se par numai buni. Zau ca pe mine ma deruteaza kg care le trec ei pe pachete .

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Multumim fetelor care ne-au urat de ziua noastra Azi facem 7 luni si nu-mi permit sa barfesc fata , asa ca zic numai lucruri bune. E cuminte, papa bine, doarme noaptea destul de binisor(de la 9 la 7-8 dimineata) cu mici treziri de 2 minute pt 2 guri de ceai. Restul sunt critici, dar vi le zic maine, ca azi nu se face ...tocmai de ziua fetii,incerc sa ma abtin.Norinapoze

Mergi la inceput

Ramona m-am emotionat .

la mine apare in lista de smile-iuri (cand dau "show entire smile list" se numeste "rad tare", dar eu il am si in lista mea editata, oare iar sa tina de browser?!). Oricum ar fi se face asa [ :-)))].

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Din ciclul "mare diversificare" sa va zic ce i-am facut azi la pranz.Clasica supa (morcov, ceapa, cartof, etc) mi s-a acrit mie facand-o dar ea mancand-o??? Asa ca am zis sa diversific ceva. Adica am pus la fiert, un cartof mic, un sfert de dovlecel si un buchetel de broccoli si separat piept de pui. La sfarsit le-am amestecat pe toate bine si am pus si 30 ml lapte si un picutz de sare ()Cand gust, bleah , m-am si gandit ce porcarie am facut dar hai sa incerc si cand colo a mancat fata tot Asa ca marea mea inventie a functionat, desi va spun ca avea un gust nasol aceasta combinatie facuta ad-hoc, dar probabil ca papilele lor gustative nespurcate (inca)la bunatatzi sunt usor de pacalit Deci dati-i bice cu ce vreti voi, pana nu se fak smekeri si dau de gust la delicatese. Parerea mea...Norinapoze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

sincer nu stiu daca astia mici poftesc sau nu, dar azi la masa milan se uita numai la mine in farfurie si plescaia...pana la urma l-am intors intr-o parte ca imi statea mancarea in gat cand il vedeam cum se holbeaza. Eu zic ca totusi un interes instictiv pt ce e bun de papa tot au...

ioana, tu ti-ai convins sotul sa mergeti in Europa, pai eu ma chinui sa il conving sa mergem si la Carrefour, de Cora nu mai zic....nu e deloc cooperant la faze din astea. cred ca daca i-as spune de europa s-ar uita la mine foarte uimit...si in vreo 2 ani l-as convinge. in feeria a fost cineva?

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Vad ca nu e nici o tzigara aprisa momentan, sa scriu repede.

alina, bafta la doctor, sper sa nu fie nimic grav!
ramona, noi ne vazusem in saptamina respectiva cu o fetita de 2 ani jumate racita, dar sotul a zis ca raceala nu se ia; nu stiu daca a fost coincidenta sau nu ... Va mai asteptam pe la noi. Rinjetul se face asa: :D intre [] .
Bianca, la noi on famelie sotul e ala care staaaaa si se uitaaaaa cind mergem prin super-marketuri; la raionul cu piese auto pot sa-l las si o ora; la electronice la fel. Cred ca in europa nu vroia pentru ca nu au raion de piese auto.

Am vazut pina la episodul 15 din Lost, si azi mai primesc 3 episoade. E super. Daca sint amatoare, o sa-l rog pe sot sa puna si la noi ODC-ul ala si le sheruiesc.
[irina[/b]81, pur si simplu nu am avut timp sa pun dvd-ul, dar weekendul asta fac tot posibilul.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Ramona am citi gresit cu dintosul . Noroc cu Ioana ca vede mai bine .

Poze

Mergi la inceput