Clubul optimistelor (6)
Raspunsuri - Pagina 14
georgi75 spune:
Adinella io intru la noapte in bucatarie.
Sa intri sa dai raportul.
Zambeste!Maine poate fi mai rau.
Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)
Avem si POZE
SunSmile spune:
Geo iti tin pumnii sa termini! Si apropos de balti..cunoastem...si al meu e alb si ar trebui sa ramana asha.....dar spalatul zilnic, ce sa-i fac!
Adriana harnicutza si tu! Si tin pumnii si la tine sa termini!
bhey...io cred ca sunt ori defecta ori foarte consecventa. Uram cand ne punea mama pe mine si pe tati sa aranjam perdelele. Si am ramas cu o aversiune fatza de aceste "kestii atarnatoare". Asa ca am hotarat sa punem jaluzele satinate(cautate din greu)...lungi si usor de spalat si agatzat! La casa probabil ca voi avea perdele, dar d'alea de matase, usoare si care se insira "de jos"(adica nu-ti mai rupi spatele si mainile).
In alta ordine de idei....maine nu va dau trezirea, pt ca am o treaba super importanta. Sper k pe la pranz sa ne auzim!
Pup la fete si spor la trebi!
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
georgi75 spune:
Fetele io am mancat, mai stau un pic sa-mi revin(ca am mancat ca sparta) si ma duc sa ma apuc de treaba.
Va pupicitesc oricum.
Adinella....te-ai culcat sau esti la treaba?
Avem si POZE
diadaniela spune:
Georgi,iar intri in tura de noapte?
Hai ca mai stau putin pe aici sa-ti tin de urat.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
georgi75 spune:
Mai bine ai veni sa ma ajuti...
Ce zici?Bem si o cafelutza sau un spritz...
Avem si POZE
addinel spune:
mnaseara la optimiste! mama cat ati mai scris! eu am muncit azi ca un negru pe plantatie. aproape ca nici nu m-am ridicat de pe scaun, butonat-butonat-si iar butonat. parca nu se mai termina. maine si poimaine stau acasa, nu ma duc la serviciu. dar maine dupa-amiaza am examen. miercuri in schimb ma alint si ma vad cu prietena mea din germania, venita intr-o vacanta-fulger.
in alta ordine de idei: nu am facut nici o cumparatura, cred ca sambata o sa alerg de nebuna prin hipermarket-uri. sa nu faceti prea multe cumparaturi, mai lasati si pentru intaziati, da?
un lucru am retinut: georgi e super-gospodina cum stai cu bucataria, georgi?
sunule bine ca ne-ai anuntat ca nu dai trezirea, altfel ma ingrijoram...
adinella, ce face piticutzul?
restul de optimiste
nunta mea
georgi75 spune:
Addinelu bafta la examen!
Sunt in pauza de o tigare am terminat ce e mai greu, peretele cu corpuri suspendate si toate tampeniile de pe pereti(ca am suporturi din alea nichelate pe pereti pe sub corpuri)...uf e bine mai sa ai tot ce-ti trebuie dar si cand te apuci sa le cureti...Prajitorul de paine era galben, storcatorul la fel...noroc ca filtrul de cafea e negru...
Mai am celalalt perete.Destul si pe acolo.
De cumparaturi nici eu nu m-am apucat ca tati are intr-una de lucru si singura...cu Stefania prin magazine... nu am curaj.Deja e isterie la cumparaturi.Dar am inceput sa pun pe lista ce-mi trebuie si sper sa nu uit nimic.
Am terminat tigarica, fug la treaba.
Iar ma doare capul...ce sa fie?mai dau aci ca poate-mi trece
Pupici
Avem si POZE
georgi75 spune:
Gata feteleeeee!!!!
Finish.Maine (adica azi) mai am geamurile.
si ma bag la nani.Sper sa ma lase Stefania sa dorm macar pana la 8
Avem si POZE
addinel spune:
bau! fetele, trezireaaaaaaaaa! nu vedeti ca sunteti pe pagina 2 ?
eu ma apuc sa invat repejor. mai trec pe la voi din cand in cand.
pupicei
nunta mea
impreuna spune:
Mama ce de fete harnice pe aici, trebuie sa ma molipsesc si eu de la voi:)))
Problema este ca apuc sa fac treaba doar printre picaturi, ca am si o gramada de musafiri si pe cand vin ei tre sa fie cat de cat aranjat, nu ii pot primi cu casa intoarsa..., uf, si zic k nu mai termin.
Addinel bafta la invatat, sa iei nota mare la ex.
Flavia (sotie si mamica fericita)