Clubul optimistelor (6)
Raspunsuri - Pagina 13
NicoletaB spune:
multumesc fetelor de urari, imi fac creierii in cap precum un vulcan gata de eruptie
si apoi imi merit pe deplin porecla de mucia lucea (am facut rani la nas de atata sters)
alexa si mami spune:
imi vine sa urluuuu de necaz. i-a iesit alexei giardia.
tre' sa merg la dr sa-i iau reteta si ma enerveaza dr asta de...
alexa
BraveGirl spune:
Am ajuns si eu acasa intr-un final....ce bine ca mai am doar 2 saptamani de facultate si scap.
Si eu incesc de azi sa tin post...pana la ora asta am reusit.
==========
Corina
Albumul meu
BraveGirl spune:
quote:
Originally posted by alexa si mami
alexa
Nu mai plange ...uite o
De cu nu schimbi doctorul?
==========
Corina
Albumul meu
SunSmile spune:
Ufff....multa sanatate Alexiei! Si mergi la alt dr, daca asta te enerveaza! Pup si tin pumnii!
quote:
alexa
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
Himmelsduft spune:
Salut optimistelor,
am intrat sa va salut. Acum seara imi vin parintii in vizita, o sa am saptamana asta programul incarcat, de maine incep iar lucrul, dar tot mai intru eu pe la voi.
Bun venit Dany!
Mami, multa sanatate Alexiei.
la toate fetele,
Himmelsduft
photos
alexa si mami spune:
of fetelor, va multumesc tare mult ca va ginditi la noi la dr asta nu merg decit ca-mi trebuie reteta gratuita, restul consultatiilor mergem la bucuresti. e dr de familie. atit.
o noapte linistita si somnic usor!
alexa
SunSmile spune:
Somn usor si voua si sa va faceti bine!
Madam Geo pe unde esti? Mai faci curat in seara asta?
quote:
of fetelor, va multumesc tare mult ca va ginditi la noi la dr asta nu merg decit ca-mi trebuie reteta gratuita, restul consultatiilor mergem la bucuresti. e dr de familie. atit.
o noapte linistita si somnic usor!
alexa
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
georgi75 spune:
Uf Alina...Cum ai descoperit?I-ai facut analize?Ai grija ca de astia se scapa cel mai greu.Nu vreau sa te sperii dar e bine sa stii ce si cum.
Sunule am fost afara si sunt un pachet de nervi...Stefania ar lua toate baltile la rand daca ar putea.O nebuuunaaaa (cu cine o semana?).Mai am putin si o bag la nani.
I-am cumparat compot de piersici(o bunatate ) si ea face mutre.Vad ca acum i-a cerut lui tati o bucata si a inceput sa muste din ea.
Da asta seara fac curat in bucatarie.Nu ma credeti? Ma bag pe-aci.Si va spun in ce stadiu sunt.
Si asa cu tati nu am treaba saptamana asta ca tinem post
Zambeste!Maine poate fi mai rau.
Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)
Avem si POZE
malla spune:
Seara buna, fetele!
no, hai sa ma laud! Am inceput curatenia... spalat perdele,(si nu numai) calcat, aspirat,...bagat toate lenjeriile albe la clor, plus hainutele albe ale lui Andrei... ca de... a venit din spital si a trebuit sa ii dezinfectez hainele toate...
Maine spal geamurile si sper sa ma ajute sotul sa pun perdelele la loc,... dar cel mai mult ma enerveaza sa le pun... sunt prea lungi si "greu de pus", dar la sfarsit dau bine...:)
La noapte sterg praful si mai aranjez in camera mare...iar de maine ma mut in bucatarie, vai de capul meu ce am acolo! Am de tras bine!!!De la cine credeti ca am invatat sa lucru noaptea? De la Georgi.
Asa ca fete daca nu ma mai vedeti pe aici sa stiti ca am intrat in priza...
Adinella
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!
Andrei si Adriana