am o durere in zona axiala !!!
De vreo 2 zile ma doare ingrazitor bratul drept in zona axiala m-am gandit ca poate fi din cauza aparatului de epilat(din acela care smulge firele) dar mi-am amintit ca am facut chestia asta acum 1 luna si pana acum nu am avut nimic...iar acum cateva zile m-am epilat cu un aparat de ras si nu m-am taiat sau ceva de genu...mi-a aparut o durere asa fara motiv...m-am gandit ca poate am ceva la san dar am fost la medic acum o saptamana si mi-a zis ca sunt ok.......ce pot sa am si ce pot sa fac ????????
Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic
Raspunsuri
LORE33 spune:
RAPID UN TAMPON DE VATA IMBIBAT BINE IN ALCOOL MEDICINAL SI TINUT SUB BRAT CIT SE POATE DE MULT. TRECE SIGUR. SANATATE.
exotic spune:
poate ai un ganglion ce va se poate sa-ti fi iesit si de la aparatul de ras ,am avut si eu ,un fir in piele ceva ti s-a facut infectie ,nu stiu dara daca durerea insista consulta un medic specializat,simti ceva tare e rosu?
Anderra spune:
S'ar putea sa fie o nevralgie , am patit'o pe propria piele acum vreo 2 luni , nush cum naiba m'a tras curentul sau mi'a fost frig si m'am trezit cu o durere insuportabila in zona axilei si ditamai guguloiul sub bratz, o chestie cat nuca de am innebunit crezand ca mi'a aparut alt nodul ..dupa ce am scapat de unul la san.
ia un antiinflamtor gen flamexim daca nu te lasa fugutza la medic
mira_m spune:
De la epilatul electric pielea axilei se sensibilizeaza, mai ales ca este in legatura cu o gramada de terminatii nervoase.
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
& minunea mea
( mai 2004) 
jesia spune:
In concluzie sa renunt la epilatul electric?
Pozele mele
exotic spune:
Nu stiu ce sa te sfatuiesc ,eu una am renuntat la el dar dupa cum ti-am spus eu aaveam de la firele de par ramase in piele si mi se facea un guguloi asa si ma durea si era tare ,mai bine mergi la un doctor sa vezi care e problema daca nu ti s-a mai tras.Succes!
kjmami spune:
am si eu foarte rar o problema la axila..un mic nodul dureros dar in timp mi-am dat seama ca imediat dupa un contact sexual..imi trecea... am intrebat doctorul si mi-a zis ca din lipsa orgasmului imi apar...cum am orgasm...cum trece...
brendamitran spune:
quote:
Originally posted by jesia
In concluzie sa renunt la epilatul electric?
Pozele mele
Pai n-ai specificat:durerea este interioara? sau la nivelul pielii?
Ca daca e la nivelul pielii,poti avea un inceput de hidrosadenita,pe care mie medicul mi-a tratat-o cu unguente si antibiotic.....
Oricum,tot medicul te lamureste mai bine!
BRENDA
"COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI"
http://community.webshots.com/user/brendamitran
exotic spune:
Daca ti se mai intampla si este fir de par sub piele da-ri cu propoderm un unguent crema imediat iti iese ,a doua zi iese sigur si le sfatuiesc pe toate fetele care au probleme cu firele de par sub piele