Ajutati-ma - alaptare si posibila sarcina?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zina23 spune:

Coraly multumesc pentru sfaturi...
Se pare ca subiectu s-a dus, ....probabil ar fi cazul sa-l inchid dar nu stiu cum...cine ma ajuta?

http://photos.yahoo.com/zina_georgy2005

Georgy & Roberto-Akira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirunaa spune:

Zina23, pt tine subiectul s-a dus si daca tu te bucuri ca nu esti insarcinata ma bucur si eu.

Dar, fetelor care alaptati nu va bazati 100% ca daca alaptati nu ramaneti insarcinate.Fina unei colege de-a mea a patit-o.Are un baietel de 12 ani, a nascut in ianuarie 2005 un alt baietel(al doilea copil si l-a dorit mai mult ea decat sotul ei-pana la urma a fost convins si sotul). Isi doreau foarte mult o fetita dar....bine ca este sanatos.Acea doamna mergand pe ideea ca daca alaptezi e greu sa ramai insarcinata....s-a trezit in luna a 4 cu un nou bebe.N-a vrut nimeni sa-i faca un chiuretaj.A trait o mare suparare....Nu-si mai doreau un alt copil...Practic a ramas insarcinata la trei luni de alaptare si asa ca in decembrie 2005 a mai avut un baietel....A nascut de doua ori intr-un an....

Toate cele bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Ba se poate!
Eu am ramas insarcinata cand Irina avea 5 luni, acum sunt in 32 sapt.
Imi doream f mult al doilea bebe, si am hotarat sa incercam cat mai repede, sa fie si diferenta mica intre copii. Va fi de 1 an si 2 luni. Nu-mi venise CM, si de fapt nu mi-a mai venit din 2004, de la prima sarcina.
Inca alaptam, dar nu exclusiv, incepusem deja diversificarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

uite aici subiectul deschis de mine atunci: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57952&SearchTerms=sarcina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Eu am ramas in timp ce alaptam si am mai alaptat vreo doua luni , am intzarcat pentru ca imi era tare rau de la sarcina. Dar am vrut sa raman, am luat anticonceptionale doar pana a avut Katja 6 luni pentru ca asta era pauza necesara intre cezariana si noua sarcina.
Cine nu vrea sa ramana sa ia anticonceptionale compatibile cu alaptarea (de exemplu eu am luat Exulton). alaptatul nu este deloc un mijloc anticonceptional sigur.

Ioana 37 saptamani cu Serghei si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voinea spune:

cred ca glumesti.

Poti sa ramai insarcinata chiar daca alaptezi, sansele sunt ceva mai mici dar exista. Nici maicar nu trebuie sa ai menstruatie pentru ca prima ovulatie se face inainte de prima menstruatie. Si apoi nu inteleg de ce nu faci un test de sarcina ca sa confirme sau sa infirme, ca doar nu o sa ghiceasca cineva daca esti insarcinata sau nu.

Adina si dragalasii ei

Mergi la inceput