Mamici de martie-aprilie 2006 (61)
Raspunsuri - Pagina 4
honeypuma spune:
Serendipindity bine ai venit pe lista! Eu ar trebui sa nasc pe 26 aprilie un baietzel, tot la Giulesti, dar la dr. Ion Ionut...poate ne intalnim pe acolo...Si daca nu, oricum iti doresc nastere usoara si un bebe sanatos, frumos si papacios!
Lady_Hawn felicitari pentru bebelina! Refacere grabnica mamico si mult mult laptic pentru bebic!
Tina bine v-ati intors acasa! Bebe e mai mult decat un dulce! Sa va traiasca si sa va umple viata de bucurii!!!
Pupici tuturor
/38w 2d
Laura Ioana spune:
Fetele care ati nascut prin cezariana: in cat timp vi s-a vindecat cicatricea? Eu cam am probleme cu ea: imi curge grasime printr-un punct (dr mea de aici mi-a spus ca nu e nimic in neregula, ca se mai intampla) si la unul din capete e foarte iesita in relief!!! Imi pun mereu pansament cu Betadina si tin gheatza, dar inca imi face necazuri (de durut nu ma mai doare aproape deloc).
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos
tcelen spune:
TINA,bine ati venit acasa!am vazut pozele ci David si e asa de frumos!sa va traiasca!
cum e acasa cu puiul langa tine?cum va simtiti?
LADY HAWK,FELICITARI!FELICITARI PTR FETITA!sa va creasca mare si frumosa si sanatoasa!!!!!!!!!!1
SERJ,pai bea 120ml,nu a mai vrut sa cresca portia,dar in schim mananca tot la trei ore,ar fii trbuit sa creasca timpul la 4 ore intre mese si sa manance cel putin 150ml,dar nu vrea moaca mea!eu sunt multumita fiindca ia in greutate destul de bine!am inceput de pe acum cu fructe ii mai dau banana din cand inm cand!
POZE CU BAIETELUL MEU,CU FAMILIA POZE CU BURTICA,POZE CU FATA ANA MARIA!SI BOTEZUL FETEI[/size=3]
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
CRISTINA&ANA-MARIA 17.01.2006& IULIAN 22.11.1998
onsami spune:
draga pispirica daca mai sughite fetita pune-i 2 picaturi de zeama de lamaie pe buze, si ii va trece imediat . la baietelul meu functioneaza, si el sughite cam des.
dar noi avem alta problema pentru care astept un sfat: nu prea dormim ziua: adica stam treji la pranz si pe la ora 7 cate 2 si chiar 3 ore, timp in care daca nu plangemssau ne jucam cere mancare si o consuma: ceai, san supliment de lapte praf. nu stiu ce solutie sa gasesc sa doarma mai mult totusi.
felicitari noilor mamici si nasteri usoare mamicilor nerabdatoare care au mai ramas si vor sa se alature repede clubului mamicilor nedormite! bebei sanatosi si mancaciosi ca al meu!
onsami si bebe de 20 zile
ameluta spune:
Tin, felicitri pt Dvid!e tre frumusel.s v trisc, s fie sntos si s v umple vit de bucurii!
felictri si prospetelor mmici -Ldy Hwk s-ti trisc bebelin!
noi suntem bine.in expecttiv, stre cre pe mine un m scote din minti.dej mi- trecut si tem si tot.vreu s vin odt c sincer nu mi m rbdre.dn dr zis c nu crede c se v intmpl pn l Sfintele Pste dic pe 23, dr eu i-m zis c sper s nu-i stric srbtorile.
mi vem putin si terminm si bgjul.si tinem tote rubedeniile pe prope c nu se stie niciodt.
mi mergem mrti l dn dr si probbil tunci ne v si spune cu exctitte cnd r fi cel mi probbil s nsc.mrturisesc c nu mi-e tem -cel putin cum- de nstere norml.mi se pre mi ingrozitore cezrin.
v pupicesc pe tote si v urez un weekend fin
Catrinel_17 spune:
Laura Ioana, mie mi s-.a vindecat cicatricea extrem de repede, deja dupa 3-4 zile.
Intrebarea mea este cam cit timp se singereaza dupa cezariana?
Luiza, Giulia era deja dependenta de cafia, si tu ai pus-o la dezintoxicare!!! normal c-a protestat!!!!
Vreau sa precizez ca scriu asta cu cana de cafia linga mine...cu cofeina...mi-ai dat curaj!!
Onsami, si Oana sta treaza ziua, dar numai daca o doare burtica.
Apropo, ieri i-am dat un supozitor cu chimion (se gaseste pt copii) si a ajutat-o tare mult! Jmi.era asa o mila de ea!!
Catrinel & Oana
ANDREEA GEORGIANA spune:
Tinuta,ce frumos este David!!!!!!!!Sa va traiasca pepenasul(ca este!) si sa va aduca milioane de clipe fericite.Am vorbit alaltaieri cu David(tu erai indisponibila...)si era IN AL 100-LEA CER!Asta chiar daca bebelul iti seamana leit si deloc cu el...
Cred ca trebuia sa Fac o paturica mai mare,dar nu m-am gandit ca vei naste un puiut atat de... pufos.Dar,ne revansam noi cumva...
Lady Hawk,sa va traiasca bebelina si sa va bucurati de ea!Tie,refacere rapida si...fara dureri!
Mara,bine ai venit in gasca,chiar daca ai facut-o...pe ultima suta de metri.Nu o cunosc pe dr. ta dar am nascut la Giulesti unde este OK!Bafta!
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
Irina71 spune:
Laura Ioana , sa stii ca pe mine pana acum 3 zile nu m-a durut operatia. Acum 3 zile am simtit ca ma inteapa in partea stanga. Am pipait cu mana si intr-adevar, in stanga e mai iesita in relief. De curs, nu curge nimic, dar tot ma inteapa, cu toate ca nu am ridicat greutati si nici alte eforturi nu am facut. Nici eu nu stiu cand o sa pot, de exemplu, sa ma apuc de abdomene .... ca au trecut alea 40 zile si tot n-am curaj.
Monica, (MP), 2 kg in plus la o luna ?? Ai lapte hranitor, nu gluma ! Nu vrei sa-mi imprumuti si mie ?
Tina, am vazut pozele lui bebe David, e supeeerrrbbb !
Serj, ce mai faci ? Am cautat (si gasit) Marea Tirena pe harta , ca neuronul meu e tare obosit dupa sarcina asta.
Andreea Georgiana, zici ca ai vorbit cu David ?
Irina, mami de Andrei (03.03.06)
Multe poze cu mine
MP spune:
Buna fetele!
Irina,cu mare drag ti-as imprumuta laptic...Asa mi-a zis si medicul ieri,ca am lapte bun pentru ca sunt mamica tanara si sanatoasa.Si eu voiam mai acu cateva zile sa ii dau si eu completare noaptea ca nu mai puteam sa ma trezesc din ora in ora.Acum am renuntat la idee si m-am obisnuit si cu trezitul des.
Laura,si la mine s-a vindecat relativ repede cicatricea...atat prima data cat si acum...Dar acum am si eu o jena mai mare in partea stanga si nu stiu de ce.Abia astept intalnirea cu doctorul.
Aida,iti tin pumnii sa fie bine!
Am mai adaugat niste pozute cu noi de aseara...
Va pup! O zi minunata!!!
Monica & baietii
Pozele noastre