Mamici de martie-aprilie 2006 (61)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Ariadna, nshiro, serj, multumesc
Delia, e prea mic sa zici ca l-ai obisnuit, cica numai dupa 3 luni poti vorbi despre asta...

Andreea, deocamdata Oana are colici si peste zi... Azi a dormit asa putin!! Acuma o leagana mama un pic.

Ah, da, doublemom, hai ca la loto nu m-am gindit!! Buna idee!!!!

Lady hawk multa sanatate si o bebelina minunata, sanatoasa, papacioasa si haioasa ca mama ei!!!

Pispi , eu pe oana o pun un pic la sin cind sughite. Cica ar merge cu o picatura de lamaie, dar nu am facut asta. De dormit, 5 ore ar fi cam maxim, mi-a zis moasa.

Mihaser, multumesc!! Cit timp se da chestia asta?

Oana azi n-a dormit deloc, e tare agitata, a vomitat in jet azi dimineata de 2 ori... Se tot screme si nu prea merge nimica. Ufff, saraca, mi se rupe sufletul.

Catrinel & Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

Salutare.Fetelor va multumesc de urari.Am ajuns si noi acasa.Nu am avut timp sa citesc deloc mesajele din urma.Vreau sa ma odihnesc putin si dupa aceea revin si cu povestea nasterii.Am pus poze in contul comun.Va pup.Multe multe felicitari celor care a nascut.Mult succes fetelor care urmeaza sa nasca.
Un singur lucru vreau sa mentionez.Cine vrea sa nasca prin cezariana de frica naterii naturale este cea mai mare greseala posibila!!Este dureros dar suportabil si merita iar refacerea este mult mult mai rapida!Va si va tin pumnii!

POZE CU DAVID

Tina and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania2 spune:

sal

Cameliada, MP, Mari78, multumesc mult, cred ca o sa-mi fie tare dor de burtika, dar acum mi se mare mare si grea si ma trage in jos.
Astazi nu m-am simtit prea bine dupa amiaza, incerc sa stau mai mult in pat pana sambata.
In cazul in care se intampla ceva bagajul este gata, fugim la spital.
Mara, bine ai venit, nu o stiu pe dr. ta, dar tot la Giulesti o sa nasc.
Lady_Hawk, felicitari, sa-ti traiasca bebelina, sa creasca mare si sa va bucurati de ea!

Fetele care au nascut prin cezariana.
Vreau si eu informatii in cazul in care sunt pusa sa aleg intre anestezie locala sau totala.
Am inteles ca la anestezie locala ai dureri mari de cap.
La generala, stiu cum e, vomit si sufletul din mine si nu prea cred ca e indicat pentru taietura.
Va rog mult, voi cum v-ati simtit?

Ciuf, tu ce faci? Ceva vesti?

Tina, bine ai venit acasa. Am vazut pozele. Ce bb mare si frumos aveti ! Sa va traiasca!

bb si tania

http://community.webshots.com/user/red_tania
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;19/st/20060414/k/e50a/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

TINAAA, WELCOME HOME!!!
ASA REPEDE TI-AU DAT DRUMUL ACASA???
ASA-I CA N-A FOST GREU?
FELICITARI PT. BEBE GRASUNEL DAVID!!!!
ASTEPTAM POVESTEA NASTERII.

ALINA,mamica fericita a ingerashului MARC-ALEXANDRU(28.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

LADY HAWK, FELICITARI PT. PRINTZESA!! Sa-ti traiasca!
TANIA, mult succes pt. sambata, nastere usoara (de fapt, refacere rapida dupa operatie) si curaj!!! Noi suntem pe aceeasi lungime de unda, stii tu, endometrioza...de care am scapat amandoua! Iti vezi si tu visul implinit peste nici 2 zile!!! Incepem galeria:
CATRINEL, tre sa vin cu o completare la ce am spus in capitolul trecut, referitor la ciocolata: am uitat sa spun, ciocolata alba e indicata, ca nu contine cacao, ca aia obisnuita il agita pe copil (asa se zice, dar nu e o regula). Adica tot ce e dulce e indicat la cine alapteaza, mai putin dulciurile ce contin cacao.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

alinaalex, am retinut pacat ca numai ciocolata alba, dar e bine si atita!!!

tania, eu inainte de sarcina capatam dureri de cap din orice, era suficient sa nu dorm o noapte si aveam migrene. Dupa peridurala la cezariana, nu am avut nici o durere de cap, desi sunt predispusa la ele.

Tina, bine ai venit acasa!!!!

Catrinel & Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Tinuta bine ai venit acasa!!! Ti-am admirat baiatul in poze, e un scump!! Sa va traiasca!!!
Eu vreau sa nasc prin cezariana de frica nasterii normale , acum cand citesc ce ai scris tu si cand ma gandesc ce baiat mare ai nascut tu normal si nu te plangi deloc, ci din contra esti multumita de alegerea facuta, parca sunt in dubii!
io 37+ cu Seby Poze cu noi,bebe si burtica Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MP spune:

Doamne,Tina,nu ma mai satur privind pozele...am si plans daca ma crezi.E atat de dulce puiul vostru!Sunteti atat de frumosi si va doresc din inima tot binele din lume pentru ca il meritati cu varf si indesat.Si ce repede ai ajuns acasa!Asa ma bucur...Te pupam toti patru si va imbratisam cu drag pe toti trei!

Tania,cine a zis ca e o regula ca trebuie sa vomiti dupa anestezie generala?Sau sa tusesti?Depinde de la organism la organism.Eu am avut doua cezariene cu astfel de anestezie si nu am tusit nici macar un pic.Si nici nu am vomitat.Si nici colegele mele de salon,care toate au avut anestezie generala.Eu nu pledez pentr una sau alta;vreau doar sa iti spun ce stiu eu din proprie experienta.Eu iti doresc sa iti fie usor,orice ai alege.Si sa te refaci repede.

Mihaser,adresa mea de email se gaseste pe emailul nostru comun,sau daca nu,iti trimit un PM.Multumesc!!

Kim,ma bucur ca te refaci bine! Ti-am admirat minunea mica...o dulceata!

Mara,bine ai venit printre noi! Te primim cu bratele deschise,chiar daca pe ultima suta de metri la Odisee.Vei fi impreuna cu noi de la bun inceput atunci cand vom trece la Scutece.Sarcina usoara,atat cat mai e,si sa ai o nastere super rapida si un bebe sanatos tun!Gasca te saluta!

Aida,mult a fost,putin a mai ramas! Iti tinem si tie pumnii stransi pentru cand o fi sa fie.

Fetele,noi am fost la medic astazi.Controlul de o luna...si..ce credeti?Surpriza!! Puiul meu a luat intr-o luna aproape 2 kg.Are 5 400 acum! Si a papat numai si numai lapte de la mine.Iar o sa am un pui urias! Ca fratele lui;la 4 luni avea aproape 10kg.In rest bine sanatos...Continuam cu alimentatia la san ca vad ca ne prieste.

Va pupam cu drag!

Monica & baietii

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Pispirica si MP,
simt eu ca de duminica incolo se va intimpla oricind, asta si pt ca atunci cind am mers prima-prima data la medic (in septembrie, dupa ce am aflat ca-s insarcinata), medicul de familie mi-a stabilit DPN-ul pe 16 aprilie. Abia mai incolo, in sapt 18, medicul de la clinica de maternitate a mutat data pe 24 aprilie. A, iar ecografista care m-a vazut acum o saptamina si ceva, a zis 18 aprilie . Ce sa fac, astept cu nerabdare, sa vad care a fost mai aproape :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luizax spune:

Sa va zic ce mi-a facut Giulia mea. Dupa ce beau cafia in fiecare demeneatza....cu stresul de rigoare ca o sa fie cupilu agitat (aiurea), m-a gasit ieri conshtiintza si mi-am luat cafea fara cofeina - N-A DORMIT O ORA LEGATA GIULIA!!!! so....acu st cu ceshcutza de cafia cu cofeina...ca n-am kef sa protesteze iar cupilu....offfffffffffff. Probabel daca ma las de fumat nu mai doarme noaptea - hihih (gluma!)

Mergi la inceput