Endometru, ovulatie, monitorizari si gravidute-121
Raspunsuri - Pagina 3
Mishulina spune:
Draga Laura,pe langa sotzul tau ne ai si pe noi si ori de cate ori vei avea nevoie de ...orice ...suntem aici,cu tine. Durerea ta e imensa desigur dar eu te stiu dinainte de a fi
si stiu ca esti o persoana puternica! Ai o familie minunata (un
special si surorii tale) si ai credinta draga mea ca intr-o zi ne vom vedea TOATE visul cu ochii! Trebuie sa fie asa! 
Doamne-Ajuta! 
Ina
Liana30 spune:
dilia
voastra e aci
il leganai ..il mangaiai..si'l culcai![]()
cum nu are voie sa vb 2 zile
.nu poate sa'mi zica nika..asa ca dau io din cleantza toata ziua ..asa ca acum pot sa ma scot si io..![]()
va pupacesc pe toate si va multumesc..pentru mine sunteti adevarate prietene..
"Nimic nu-i imposibil!"
megbeng spune:
noapte buna, fete frumoase!
eu, in continuare, in culmea extazului ca mi-a revenit ciclul la normal, e ca inainte de sarcina atat din punct de vedere cantitativ (asta am ingrijorase cel mai tare, a tot fost f redus) si calitativ, adica burtica da semne de durere, dar sunt foarte vagi de cand cu ceaiul de coada soricelului...va rog sa am credeti ca e absolut miraclos, mai ales asociat cu cretisoara! deci s-a terminat si Z.2...vedeti cum trece timpul?
"De ce te-oi fi iubind atata, iubire/ Vartej de anotimpuri colorand un cer/ Totdeauna altfel, totdeauna aproape/ Ca o frunza cazand. Ca o rasuflare aburita de ger" (Nichita Stanescu)
Mirona spune:
na ... io iar am picat la spartul targului.
betoană ce are draga al tau? Răcii? Of saracutzul. Sa ai mare grija de el ... ca ai mare nevoie de el ... ![]()
Mishu mamă prestashi asa cum zisăi ... mai tragi si azi o tura, da?
Mie sincer imi pare rau ca nu ai facut IA, zau ca-mi pare rau ... natura asta bat-o vina ... in zilele noastre trebuie ajutata ... ca e tare anemica. Daca va spun ca acum vre-o 2 -3 luni dadeam vina pe Cernobil pentru infertilitatea mea ... ce ziceti? CA m-am dilit, nu?
megbeng lasa mama ... ca si urmatorul capitol la odisee e bun, oricare ar fi bun ... o sa ajungi si tu acolo, ai sa vezi. Cu incredere inainte.
Madana cu intarziere zic si eu un
si sa ti se implineasca maretzul vis
.
Un gand bun, multa putere si un Doamne ajuta! pentru Laura Ioana. Suntem alaturi de tine. Ai mare grija de tine acum.
Miro
10+am o nepotica talentata
Amely spune:
quote:
Originally posted by megbeng
amely, m-am uitat si eu la pozele voastre si mi-am amintit de luan noastra de miere din parisoooof, ce m-as duce in luni de miere macar vreo 2-3 luni pe an!
picca,
Stiu Meg, imi amintesc ca m-am bucurat atat de mult pt. tine atunci cand am aflat ca ai ramas gravida in luna de miere, chiar in orasul iubirii (si preferatul meu), si sunt sigura ca vor mai fi ocazii, foarte curand!

Iepuricule, sa stii ca sunt multe fete care au ramas chiar din prima luna de stimulare!

Mishule
, eu iti tin si urmatoarele 2 saptamani galerie, de mine nu scapi!Liana, Doamne-ajuta, bine ca scaparati iar acu chiar daca o sa vorbesti singurica fro' 2 zile

Pupilici la toate!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
Mada28 spune:
Fetelor am si eu nevoie de ajutor. Stiti cumva daca dupa o luna de orgametril (recomandat pentru o deregalre menstruala) ovulatia va fi normala. S-a confruntat cineva cu asa ceva. As vrea sa stiu daca am sanse sa incerc luna viitoare sau organometrilul (care inhiba ovulatia) imi va inhiba ovulatia si in luna urmatoare?
Va mutumesc si va urmaresc cu interes.
Madana spune:
Liana insanatosire grabnica sotului si tie spor la
. 
Miro 
"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"
megbeng spune:
mada28, depinde de la un organism la altul, exact asa cum in prima luna dupa anticonceptioanle, sau dupa un chiurtaj, de exemplu, unele fete raman din prima incercare, altele dupa mai mult timp
gagici, ati vazut ce de-a fete au ramas
odata cu intoarcerea berzelor? eu am tot tras cu ochiul pe la "simptome" si "aspirante" si e invazie,serios! vreo 3-4 fete lunan asta! semn bun, clar!
"De ce te-oi fi iubind atata, iubire/ Vartej de anotimpuri colorand un cer/ Totdeauna altfel, totdeauna aproape/ Ca o frunza cazand. Ca o rasuflare aburita de ger" (Nichita Stanescu)
Mada28 spune:
Multumesc pentru raspuns Megbeng. Sper si mie sa mi se intample fericirea de a ramane luna viitoare.
Va pup
Bianca B spune:
quote:
Originally posted by megbeng
gagici, ati vazut ce de-a fete au ramasodata cu intoarcerea berzelor? eu am tot tras cu ochiul pe la "simptome" si "aspirante" si e invazie,serios! vreo 3-4 fete lunan asta! semn bun, clar!
Megbeng sa te auda Dumnezeu
Liana insanatorie grabnica sotiorului, da-i un
din partea, nu te superi, da Bianca