Endometru, ovulatie, monitorizari si gravidute-121

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

picca:

fetelor, si io vreau la mamici d eian-feb 2007!
ma inscriu!
hai cat mai multe!!!

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Multumesc pentru urari fetelor. Sper din tot sufletul ca toate sa fim mamici de 2007.

LauraIoana sincere Condoleante, sper din tot sufletul sa te ajute Dumnezeu sa treci peste durerea asta si sa poti sa o iei de la capat. Suntem alaturi de tine.

Mishulina valorilesunt de nota 10. Tin pumnii stransi

Liana pe unde umblii? Nu cred ca ti-ai facut aparitia azi si au am nevoie de o doza zilnica de "drac de olteanca"

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Amely, sarumanuta din suflet pentru vorbele tale bune si incurajatoare.
Stimularea am facut-o cu clotylbegit (2cps/zi din ziua 5 in ziua 9). Fiind prima luna de stimulare nu imi fac sperante.
Doar ma rog sa fie bine.

Madana, multi ani si multa sanatate si de la mine. Sa ai parte de ce e mai bun si de un pui mic cat mai curand.

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Sunteti tare dragutze cu toatele si va mult

quote:
Originally posted by andicu

Mishule, scuze, intr-adevar,n-am observat ca nu faci IA, dar sperantele si rugaciunile mele ptr tine raman valabile !

Andicutz,no problem! E valabil si invers! Daca ai sti ce sperante mi-am pus in tine....Vezi ca sunt cu ochii pe tine si cu pumnii stransi!
Multumesc pentru urari:Adela,Melu,Amely,Piccaflor,Madana,Iepu ! Cu asa "galerie" nu mai pot da gres!
Megbeng sa nu ma uiti pe aici daca te muti la ,da?

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Laura Ioana si eu sunt alaturi de tine si ma rog ca bunul Dumnezeu sa iti dea putere.. multa putere sa mergi mai departe..

fetelor gataaa am scapat ..suntem acasa dar cu dureri marii..
trecem noi si peste ele...
va pup si va multumesc din suflet ..v'am zimtit acolo langa mine...
sa ma iertati dar sunt rupta..
va tin pumnii la toate!!!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Liana ma bucur ca esti acasa,uite un ca sa treaca durerea la amandoi! Te rog sa stai cumintica azi si sa te odihnesti,nu ai voie la calculator!
Maine desigur e alta poveste dar numai daca va simtiti mai bine!

Ps: am editat ca-s cam ametzita

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

refacere rapida barbatelului tau! hai, fugi si rasfata-l!

"De ce te-oi fi iubind atata, iubire/ Vartej de anotimpuri colorand un cer/ Totdeauna altfel, totdeauna aproape/ Ca o frunza cazand. Ca o rasuflare aburita de ger" (Nichita Stanescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

aa..sper ca nu am facut vreo incurcatura..e vorba de operatia de amigdale a sotului, nu?

"De ce te-oi fi iubind atata, iubire/ Vartej de anotimpuri colorand un cer/ Totdeauna altfel, totdeauna aproape/ Ca o frunza cazand. Ca o rasuflare aburita de ger" (Nichita Stanescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Multumesc mult pentru vorbele voastre bune, dragele mele!

Off off off offffff am atata tristete, suparare, ura si furie in mine, de nu stiu ce sa fac!!!! Dar am mare noroc cu scumpul meu sotz care ma sprijina si nu ma lasa sa plang, sa ma prabusesc. De acum nu putem sa facem altceva decat sa asteptam sa treaca timpul si sa speram ca vom avea noroc si ne va ajuta Dumnezeu ca urmatoarea sarcina sa o duc la fel de usor ca pe aceasta si sa aiba un final fericit!!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Laura Ioana iti inteleg durerea si tristetea...stiu ca o sa treca mult timp pina iti vei reveni,dar sa stii ca eu si toate fetele astea inimoase sintem aici si-ti intindem minuta ...impreuna si cu ajutorul Celui de Sus vom merge mai departe ...si stiu ca intr-o zi noi toate ne vom vedea visul indeplinit ...
Liana pupici terapeutici pt olteanu' tau ...si bineinteles si pt tine dilia noastra draga ...

Mergi la inceput