Endometru, ovulatie, monitorizari si gravidute-121

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

amely, in afara de asta cu porcusorul, care e noua, mai stiam 9tot de pe forum, de aici) de testoase si de o planta verde, sanatoasa pusa intr-o parte a camerei..imparteai camera in 9 patrate....era mai complivcat..eu mai las nitel afar tehnici de astea, ca sa nu ma interneze sotul la nebuni...oricum, a suportat bine afza cu salcia prinsa la brau de florii, ba chiar a insistat sa nu o tin peste tricou, sa o pun direct pe piele...DA HALATU, CAT E DOM'LE HALATU? HALATUUUUU!!!!!!!!

"De ce te-oi fi iubind atata, iubire/ Vartej de anotimpuri colorand un cer/ Totdeauna altfel, totdeauna aproape/ Ca o frunza cazand. Ca o rasuflare aburita de ger" (Nichita Stanescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

barbye draga de tine, imi pare asa rau. Te imbratisez si te pup fata scumpa.

M-am pierdut intre broscute, purcelusi si flori asezate intr-un anume fel (bine calculat) prin dormitorul conjugal. EU le-as pune pe toate, ca de fel meu imi plac chestiile astea, dar al meu ... cred ca s-ar uita putin chioras la mine. Si cum il stiu cu siguranta ar face glume pe seama asta. Dar daca as sti ca e o garantie ca rezultatul va fi cel dorit, as dormi cu ele sub perna nu alta.

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

Mergi la inceput

Liana te pup olteanco sa-ti treaca raceala . Sotul ce mai face?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Madana, uite cum ajungem la vorba mamei mele: nu sa dormim cu ele sub perna trebuie ca sa ramanem,... ci sa facem altceva! si sa fie si ele prin zona, daca asta ne da mai multa incredere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

dar oare nu pot sa pun purcelushul langa broscutze pe post de "pui de broasca"????

Mergi la inceput

Lachi just

Mergi la inceput

Lachi ba da poti, numai sa-l vopsesti cu verde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Dragele mele, sper sa aveti parte cat mai curand de miracolul unui bebe in burtica, si vreau sa le urez mult succes celor care au incercat sau vor incerca IAS, IAD si alte forme de ademenit barza.

Noi suntem bine, dupa ce am tras o sperietura zdravana la morfologica, acum mi-am revenit, fetita mea se dezvolta normal si e o frumoasa (sotul zice ca are ochii lui!!! hmmmm )si se pare ca va veni cam pe 5 august, de unde in mod normal trebuia pe 9 august. In ritmul asta cred ca ne vom intalni pe la sfarsitul lui iulie!!
Si ne-am hotarat sa o botezam Eileen Nicole.
Va pup pe toate, si daca nu mai reusesc sa intru va doresc Sarbatori Fericite, Lumina in casa si un bebe in burtica!

Alexia 24 fix

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;5;32/st/20060809/dt/7/k/f20f/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianadi spune:

Draga barbye, fruntea sus! Tot raul e spre bine! Pare cinic sa spun asta in acest context, dar asa este!
Suferinta ne ajuta sa intelegem mai multe despre noi, despre altii, sa fim mai intelepti, mai modesti, mai rabdatori, sa castigam o credinta mai puternica.
In general principiul nostru e bine sa fie sa ne purtam cu ceilalti asa cum am dori ei sa se poarte cu noi.
si maine e o zi!

Diana

"Singurul lucru mai maret decat puterea mintii este curajul inimii."

Mergi la inceput

Alexia27 ma bucur ca sunteti ok. Eileen Nicole, e un nume frumos pt. un ingeras. Sper sa nu mai fie probleme de acum inainte. si mamica si si fetita.

Mergi la inceput