Endometru, ovulatie, monitorizari si gravidute-121

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

suna bine si pt mine 2 mai ora 16/17 cismigiu..numa' bune pe la 19.30 termina si sotul serviciul, care e la 2 pasi
tabi, lachi, creste lista fetelor de la care asteptam cu nerabdare vesti de

"De ce te-oi fi iubind atata, iubire/ Vartej de anotimpuri colorand un cer/ Totdeauna altfel, totdeauna aproape/ Ca o frunza cazand. Ca o rasuflare aburita de ger" (Nichita Stanescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Fetelor va pe toae!!!

Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

daca nu luna asta, ca saptamana asta ar trebui prestat si al meu nu vrea ca-i saptamana mare, luna viitoare, SIGUR! stiti de ce?
cand am fost la brasov i-am confiscat mamei 2 broscute testoase decorative pe care i le adusesem io din Germania acu' vreo 5 ani si mi le-am pus in dormitor. M-a intrebat mama de ce i le iau si io i-am spus ca stiu io ca daca ai broaste testoase in dormitor... ramai gravida! si ea mi-a spus: "pai eu de 5 ani stau cu ele in dormitor... ma vezi pe mine gravida cumva? Altceva tre' facut mama, nu sa ai broscute"

am innebunit de tot, nuuu????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

lachi..pupici mamaei tale

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Lachi ai o mama....pe masura! Sa-ti traiasca! Si nu,n-ai innebunit (inca) da mai ia o broscutza mica ptr ca io asa stiu ca-i combinatia norocoasa: 2 "adulti" si un popil!
Si dati-i bataie ca io te stiu om de cuvant!

Liano,aparusi mama? Ia un de la mine ca-ti dusei dorul!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Am citit intr-un articol despre Feng Shui(va rog nu radetzi!) ca purcelusul este simbol al virilitatii. Astfel, cei care doresc copii, ar trebui sa aiba in dormitorul conjugal un mic purcelus (poate fi din jad, sau din orice altceva, chiar si o poza!) in coltul de sud-vest al camerei. Daca mai pui si cele 3 testoase, te-ai scos! Ma gandesc ca la cate alte tampenii incercam de peste 2 ani, asta ar fi cel mai usor lucru de facut...in plus n-are ce sa strice, poate...cine stie?

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns barbye spune:

Salutare fetelor, ce mai faceti? desi va citesc in fiecare zi, vesti nu am dar nici nu cred ca o sa am curand, desi va citesc mereu....sotul mi-a redat libertatea si mi-a urat sa fiu fericita.A fost frumos ...dar totul s-a dus.Motivul; s-a rupt de mult totul intre noi....dar nimeni nu a putut face nimic. au fost jigniri, plansete, ...lesinuri....dar asta e sunt tanara si trebuie sa privesc spre viitor. Incerc sa trec peste ......si ce o vrea Dumnezeu.....O sa va citesc in fiecare zi...si o sa ma bucur alaturi de voi.....luptati pentru ceea ce va doriti si nu lasati sa va darame. Paste Fericit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Mishuleee io si "moarta" si tot apar

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Purcelush, am! Dar e model pushculitza... o fi bun? acushica sa vad de unde fac rost de un pui de tzestoasa, dar mic de tot, ca parintii pe care-i am sunt mignioni rau! si cand ma gandesc ca vroiam sa arunc purcelushul ca nu pot sa-l sufar, dar e din zestrea sotului si am zis sa nu se supere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Amely,eu nu rad deloc de ceea ce ai spus,ba mai mult ,si eu cred ff tare in Feng Shui si e adevarat ca,purcelusul rep.viriliate.Si daca vrei sa stii si eu am unul mic in dormitor din ceva stical albastra(nu stiu exact ce este),si am unul f mic, de plastic in poseta tot timpul cu mine,si mai am si o broscutza mica din ceramica,pe noptiera sotului meu,deci,am de toateeeee numai bebe sa iasa.

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos

Mergi la inceput