Endometru, ovulatie, monitorizari si gravidute-121
Raspunsuri - Pagina 11
megbeng spune:
suna bine si pt mine 2 mai ora 16/17 cismigiu..numa' bune pe la 19.30 termina si sotul serviciul, care e la 2 pasi
tabi, lachi, creste lista fetelor de la care asteptam cu nerabdare vesti de

"De ce te-oi fi iubind atata, iubire/ Vartej de anotimpuri colorand un cer/ Totdeauna altfel, totdeauna aproape/ Ca o frunza cazand. Ca o rasuflare aburita de ger" (Nichita Stanescu)
Kariris spune:
daca nu luna asta, ca saptamana asta ar trebui prestat si al meu nu vrea ca-i saptamana mare, luna viitoare, SIGUR! stiti de ce?
cand am fost la brasov i-am confiscat mamei 2 broscute testoase decorative pe care i le adusesem io din Germania acu' vreo 5 ani si mi le-am pus in dormitor.
M-a intrebat mama de ce i le iau si io i-am spus ca stiu io ca daca ai broaste testoase in dormitor... ramai gravida! si ea mi-a spus: "pai eu de 5 ani stau cu ele in dormitor... ma vezi pe mine gravida cumva? Altceva tre' facut mama, nu sa ai broscute"

am innebunit de tot, nuuu????![]()
Mishulina spune:
Lachi ai o mama....pe masura!
Sa-ti traiasca! Si nu,n-ai innebunit (inca) da mai ia o broscutza mica ptr ca io asa stiu ca-i combinatia norocoasa: 2 "adulti" si un popil! ![]()
Si dati-i bataie ca io te stiu om de cuvant! ![]()
Liano,aparusi mama? Ia un
de la mine ca-ti dusei dorul! ![]()
Ina
Amely spune:
Am citit intr-un articol despre Feng Shui(va rog nu radetzi!
) ca purcelusul este simbol al virilitatii. Astfel, cei care doresc copii, ar trebui sa aiba in dormitorul conjugal un mic purcelus (poate fi din jad, sau din orice altceva, chiar si o poza!) in coltul de sud-vest al camerei. Daca mai pui si cele 3 testoase, te-ai scos!
Ma gandesc ca la cate alte tampenii incercam de peste 2 ani, asta ar fi cel mai usor lucru de facut...in plus n-are ce sa strice, poate...cine stie?![]()
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
barbye spune:
Salutare fetelor, ce mai faceti? desi va citesc in fiecare zi, vesti nu am dar nici nu cred ca o sa am curand, desi va citesc mereu....sotul mi-a redat libertatea si mi-a urat sa fiu fericita.A fost frumos ...dar totul s-a dus.Motivul; s-a rupt de mult totul intre noi....dar nimeni nu a putut face nimic. au fost jigniri, plansete, ...lesinuri....dar asta e sunt tanara si trebuie sa privesc spre viitor. Incerc sa trec peste ......si ce o vrea Dumnezeu.....O sa va citesc in fiecare zi...si o sa ma bucur alaturi de voi.....luptati pentru ceea ce va doriti si nu lasati sa va darame. Paste Fericit!
Kariris spune:
Purcelush, am! Dar e model pushculitza... o fi bun? acushica sa vad de unde fac rost de un pui de tzestoasa, dar mic de tot, ca parintii pe care-i am sunt mignioni rau!
si cand ma gandesc ca vroiam sa arunc purcelushul ca nu pot sa-l sufar, dar e din zestrea sotului si am zis sa nu se supere!
melutzica spune:
Amely,eu nu rad deloc de ceea ce ai spus,ba mai mult ,si eu cred ff tare in Feng Shui si e adevarat ca,purcelusul rep.viriliate.Si daca vrei sa stii si eu am unul mic in dormitor din ceva stical albastra(nu stiu exact ce este),si am unul f mic, de plastic in poseta tot timpul cu mine
,si mai am si o broscutza mica din ceramica,pe noptiera sotului meu
,deci,am de toateeeee numai bebe sa iasa.
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos