Endometru, ovulatie, monitorizari si gravidute-121
Raspunsuri - Pagina 10
Kariris spune:
Pai atunci vin si io indiferent de vreme si daca nu o fi mumos mergem la "Monte Carlo" inauntru sau afara pe terasa ca e acoperita! Si ma lasa si cu Lachione pe terasa acolo!![]()
Liana30 spune:
meluleeee..io maine voi fi treaza la ora aia special pentru tine...cu pumnii stransii...stransii!!!!multa bafta!!!!
o zi minunata va doresc!!!
io cobza de racita ...cu scarbele pe cap![]()
da nu ma las...
radiez de fericire..de unde atata??
ma intreb si io![]()
![]()
![]()

"Nimic nu-i imposibil!"
Dianadi spune:
Buna, fetelor
as dori o recomandare.
As vrea sa imi fac o monitorizare, de fapt o eco transvaginala sambata asta (z12). Poate e cam devreme, dar oricum vine Pastele si saptamana viitoare nu sunt in Bucuresti. As vrea sa stiu care e situatia, pentru ca luna trecuta nu a fost prea roz. Stiti vreun cabinet unde se fac si sambata asta eco si nu e f aglomerat, nici f scump?
Pupici!
Diana
"Singurul lucru mai maret decat puterea mintii este curajul inimii."
ingeras26a spune:
Mishule, nu mai tin minte cu ce eram imbracata, dar esarfa sigur nu aveam..."am memorie, dar nu stiu unde am lasat-o...", cum bine zice Stratan :) Eu am venit singurica si am stat pe scaunul de langa calorifer.
Pupici, Ingeras
Amely spune:
Fetelor, 

io pe toate, merci de sustinere...
Asa e Mel, trebuie facuta si laparo, e cea mai buna investigatie cand nu cunosti alte cauze de infertilitate...
si BAFTA MAXIMA la examenul de maine! Tin pumnii stransi, da?
Dianadi, as vrea sa te ajut, dar sincer nu stiu vreun cabinet care sa functioneze in Sambata Pastelui... recunosc, nici nu m-am interesat
doar de Tutunaru am inteles ca ar mai consulta si in zilele de Paste, la cabinet...parca asa ziceau fetele la subiectul lui. La el monitorizarea pe o luna este 1 milion, dar daca vrei doar o sg. eco, trebuie sa o intrebi pe asistenta lui cat costa, ca doar n-are sens sa dai 1 mil pt. o singura eco.
si bafta!
Meg, din pacate nu a fost perioada fertila la munte... De fapt mai am putin si vine CM, zilele astea chiar sufar acut de PMS
, de nu se mai intelege nimeni cu mine![]()
Mi-ar placea la nebunie sa ma intalnesc cu voi pe 2 mai, sa mai sporovaim. E ok dupa ora 16, chiar 17, iar locatia e perfecta
.
Pupici multi!
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
Tabitha spune:
Raportez de pe frontul de est:
sambata si duminica facut IAD dubla cu Moisa, in zilele 10 respectiv 11. Cam devreme, nu? Dar in ziua 10 foliculul era de 25 mm iar in ziua 11 de 28 mm. In ziua 10, dupa prima IAD mi-a facut pregnil iar a doua zi, la IAD, incepuse sa se vada lichid in sacul Douglas. Acum incepe asteptarea, dar am atatea pe cap, ca va trece f. repede timpul. Va multumesc ca existati, chiar daca eu nu mai reusesc sa intru f. des pe forum. Va pup si va tin pumnii
Ingeras: ma rog sa fie bine pt. tine!
Madana spune:
Tabi 
abia astept sa ne dai vestea cea mare. 
Ingeras dragalas nu mai spui nimic? Care mai e situatia?
"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"
Mishulina spune:
quote:
Originally posted by lachione
fetelor io luna asta precis o sa raman...
Ti-am mai zis eu...Tabitha sa dea Dumnezeu sa iasa de data asta ca prea aveai folicul "de expozitie" ! Doamne-ajuta!
Va tin pumnii lui Ingeras,Iepurica si toate fetele care asteapta Iepurasul cu sufletul la gura!

P.S: Abia astept sa ne vedem!
Ina

Liana30 spune:
moldoveancoooo tin pumnii!!!
lachi asa mama..asa ..asa..cu sigurantza ca asa va fi!!!
"Nimic nu-i imposibil!"