Endometru, ovulatie, monitorizari si gravidute-121

Endometru, ovulatie, monitorizari si gravidute-121 | Autor: bubulina1

Link direct la acest mesaj

lunii august 2005 este:
Catrinel 17-cap.49 >>> a nascut pe 23 martie o

lunii septembrie 2005 sunt:
CamiM-cap.58
Virgi-cap.61
Shoricutza-cap.62

lunii noiembrie 2006 sunt:
Iube 2001-cap.83
Alexia27-cap.83

lunii decembrie 2005 este:
Martha78 - cap. 97

lunii ianuarie 2006 sunt:
floricika - cap. 98
anangel_lexi-cap.98
ionica -cap.99
Princess-cap.103
Adriana mica -cap.103
mexxa-cap.103

lunii februarie 2006 sunt:
MamiFlori -cap 104
Mirona - cap 109

lunii martie:
Danita - cap 116

lunii aprilie:
ingeras26a - cap121

Lista ramane deschisa! Poftiti va rog!

Speranta moare ultima!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Mishule, scuze, intr-adevar,n-am observat ca nu faci IA, dar sperantele si rugaciunile mele ptr tine raman valabile !

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela achim spune:

laura Ioana ma rog ca Dumnezeu sa te lumineze,si sa te intareasca in aceasta mare durere...noi sintem alaturi de tine

Madana la multi ani,si sa te ajute Dumnezeu sa-ti indeplinesti cat mai repede visul...

Mishule Doamne ajuta!

Liana tinem pumnii,uite un pentru tine si un pentru grasu...

Melu te-ai dat pe telina?

La mine se anunta cu pete,asta e mergem inainte...miercuri am programare la medic...

VA

ADELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

adelutza,m-am dat mama pe telina,ca n-am avut alta obtiune,si ma bucur ca n-o facut al meu figuri la ea;bine,am facut fff multe supe de zarzavat cu multa telina iar al meu le mananca cu placere asa ca ,merge binee treaba
Si multa multa bafta pe miercuri la medic

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos

Mergi la inceput

Madana,multa multa sanatate,implinirea tuturor dorintelor,si tot binele din lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Laura Ioana... Dumnezeu sa-ti odihneasca fetita, iar ea sa fie ingerasul tau pazitor, care te va ajuta sa aduci pe lume un copil, care sa iti readuca zambetul si bucuria in suflet. Am suferit mult cand am citit... Imi doresc din toata inima sa iti revii, sa ai puterea de a o lua de la capat si de a lupta in ciuda tragediei petrecute. Stiu, este greu sa uiti, dar timpul vindeca multe rani, iar noi, vrem nu vrem, trebuie sa ne urmam rostul pe acest Pamant. Pana la urma sunt sigura ca vei avea copilul tau, sanatos, asa cum ti l-ai dorit dintotdeauna, asa cum meriti. Noi suntem aici, daca ai nevoie de un umar sau de o vorba care sa te ajute sa treci mai usor peste cele intamplate.

Meg, ce bine ca nu-i dereglare... Era si mai bine daca greseau cei de la Medsana, dar sunt sigura ca va fi bebe cat de curand la tine.

Iepurila, scumpa tu ai niste valori de panou, ce sa zic, jos palaria! Eu zic ca sunt sanse maxissime luna asta! Cu ce ai facut stimulare? Ma bate gandul sa incerc si eu, nu stiu exact cand, dar vreau macar un folicul peste 20 mm, ca la mine astia sunt adevarate raritati! Iti tin pumnii!

Mishulina, ma bucur din tot sufletul pentru vestile bune! Vezi, am simtit eu ceva cand ti-am scir ca ar trebui sa se intample ceva, ca prea suntem veterane pe aici! Iar tu si Iepu ati facut primul pas!

Eu sunt inca bucuroasa ca am scapat de diagnosticele sumbre si de suspiciuni, iar acum ma bucur cat pot de viata, de sot, de primavara care ne inconjoara, in week-end mergem la munte. Mai nasol e ca va trebui sa intrerup tratamentul naturist ca nu am cum sa ma car acolo cu ceaiuri pt. irigatii, unguente, supozitoare, tincturi etc, dar e vorba doar de 1 zi si jumatate. Nu cred ca se intampla nimic, nu?

Va pup cu drag pe toate!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Amely,cum sa nu se poata intampla ceva???se poate intampla sa veniti 3,da asta se poate intampla,si ar fi cel mai frumos lucru pt tine,mai ales dupa toate prin cate ai trecut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Laura Ioana imi pare nespus de rau ...noi sintem alaturi de tine si ne rugam la Dumnezeu sa te ajute...
Madana La multi ani! iubita ...fie ca toate visele tale sa devina realitate...
Liana sanatate grasului tau ...
Mishulina tin pumnii sa iasa cu okisori luna asta ...
Iepurash,Ingerash,Bubulina,Bubulena,Mel,Megbeng,Biana,Andicu,
Adela,Kitta,Asi,Amely si toate fetele scumpa de aici

Noi am facut primul pas spre adoptie...si sintem fericiti!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Mel, esti o scumpa...problema e ca nu prea mai avem cum sa concepem ceva luna asta, ca ovulatia mea a fost acum o saptamana, iar noi (din pacate) n-am putut profita de ea dar vine si randul nostru, curand! Am retinut eu bina, sau luna asta vroiai sa faci HSG? cand te-ai programat?

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Amely,pai si daca nu esti la ovulatie,tot poti profita de minivacanta alturi de sotiorul tau(apropo,ti-am vazut pozicilee,si moammaa ce frumosi sunteti amandoi,asat asa ca tot am vrut sa-ti spun);
si da ai inteles bine,luna asta ar trebui sa fac HGS si laparoscopie;in 10 aprilie am fost la Dc mea,m-a consultat,eu ca de obicei excelent,aveam folicul si pe satnga si pe dreapta,mari si rotofei;si mi-a dat trimitere pt cele 2 interventi.Acum m-am gandit sa-mi fac programare dupa pasti(caci eu azi plec in Romania si vin luni),iar apoi am timp sa ma ocup de problema in cauza,insa recunosc ca mi-e putin frica,da,trece si asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

melu, pe aici se aude ca dupa HSG ramai usor gravi..dupa pasti zici, eh? pai..sa dea Dumnezeu sa fondam cat mai multe fete de aici capitolul "mamici de ian-feb 2007"
amely, m-am uitat si eu la pozele voastre si mi-am amintit de luan noastra de miere din paris oooof, ce m-as duce in luni de miere macar vreo 2-3 luni pe an!
picca,
mishu, suuces la I.N. (inseminare naturala)..si pe tine de vreau cu mine in capitolul de mamici, si vezi ca eu ma grabesc
lianaaaaaaaaa!!!!!

"De ce te-oi fi iubind atata, iubire/ Vartej de anotimpuri colorand un cer/ Totdeauna altfel, totdeauna aproape/ Ca o frunza cazand. Ca o rasuflare aburita de ger" (Nichita Stanescu)

Mergi la inceput