suport uscat rufe
Raspunsuri - Pagina 2
lavinai spune:
si eu folosesc uscatorul pliant, este foarte practic si la indemana!! eu l-am luat acuma vreo 2 ani cu 300.000 ron.
Lavinia: Sotie alintata.....
Nunta noastra (02.07.2005), nepotzica alexia si altele
Carmen_Marieta spune:
si euj am uscator pliant si usuc rufele foarte bine, chiar si paturi pilote si cearceafuri...
teo1970 spune:
eu am cumparat acum 1 sapt. unul nemtesc din Bricostore, pe care am dat aprox. 2.200.000; nu mai retin exact numele lui sau numele firmei, era oricum cel mai mare suport pentru rufe.
ceea ce am vrut sa spun e ca este surprinzator de incapator; n-am crezut ca pe un astfel de suport pot incapea atitea rufe: lungimea "fringhiilor" este de 20 m., are vreo 5 umerase pe care poti sa usuci camasi, bluze, astfel ca nu e nevoie sa le intinzi si sa ocupi prea mult spatiu cu ele; pe o latura are niste suporturi cu un fel de dispozitive din plastic pe post de cirlige de rufe, unde se usuca ciorapi, chiloti - spatiu ocupat minim etc.; lateralele sunt mai ridicate (la max. 1,07 cm. parca) si acolo se intind pantalonii
singurul dezavantaj (in cazul meu) este ca suportul e destul de mare (si mai ales lat), astfel ca imi ocupa balconul pe toata latimea lui.
cit despre stabilitate - e ultimul lucru de care trebuie sa-ti faci griji !
(atentie la dimensiuni: ar fi bine, cind te duci sa cumperi, sa stii ce dimensiune are balconul sau spatiul unde vrei sa-l amplasezi)
Mamicile tin copii in brate o vreme, dar ii tin in inima pentru totdeauna.

BIENCUTA spune:
Mama Lia si eu stau tot la bloc si de cand am pus termopanele am desfiintat sarmele.eu de la metro am luat uscator de rufe care se face si desface in 3 timpi si 3 miscari .am dat in jur de 500000 si sunt foarte multumita de el .il am de 2 ani si soacra mea de 3 .si pe el atarna haine zilnic.il pun in balcon(sau una din camere)cum preferi si se usuca foarte repede.unele au si suport de lucruri mici(sosete,chiloti etc)ia din ala.o sa fii multumita.te pupici

floroiu bianca