40 cu + sau - (cap.8)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Adrienne,

iti trimit mp3 sa vezi
si nu te mai vaita atita, fa-te si tu maro cu shuvitze verzi!!
Sa vezi ce-ti ridica moralul!!

n-ai facut armata? Noi in prima convocare de vara ne-am vopsit parul si unghiile verde kaki!!!

Noemi

inca nu-s dar voi fi'n curind!! Si asta ziceam, ca m-a pedepsit al de sus s-o iau fara alcohol!!!

da cind ajung la Bucuresti dau un semnal! Pe bune!!Mie sa nu-mi zici de 2 ori palinca! Nu e uischi ca palinca!!!

Cind traia sotul meu, el aproviziona cu palinca si seara stateam amindoi de vorba la un paharutz.. de atunci n-am mai baut, de cind a murit el

Iuliana

sa luptam sa dam dreptul copiilor saraci la educatie:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72331
Ajutindu-i pe ei ajutam viitorul tarii sa fie mai bun

" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noemi marian spune:

Iuliana,bate palma!S-a facut!Pe bune.Si-o bem impreuna stind la taclale pe forum.Poate c-a iesi si-n person.Ca tare mi-ar placea sa ne-adunam cu toatele.

Adrienne,fii barbata!Si succes la interviu.Mitza va veni ea acasa,c-acu' li vremea.Al meu umbla dupe femei de nu'sh cite luni.Acu' si-o gasit una si vine doar sa manince.Cnd isi aduce aminte.

Nomi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Buna, fetili, parca vad ca se-nchide capitolul pana apuc eu sa scriu. Nu-i nimic, ma gasiti voi.
As lua-o pe rand, dar e prea lung, ca prea mult ati mai scris de cand n-am mai trecut pe aici.
Asa ca pun la intamplare.
Chatonel, cand o sa plec in Corsica, o sa-ti cer detalii. Ca e frumos, stiam si eu din poze, dar parca mai frumos e cand te oftici ca nu poti sa mergi si tu... Ma bucur c-ati petrecut si c-a fost bine.
Ce mai era... La multi ani Luci si April, desi vad ca ele n-au mai trecut pe aici.
Si, bine ai venit la noi, Roxanici!

Nematics, dai un semn cand vii. Eu nu le am cu bautura (d-aia nu ma bag la subiectul cu scandinavii, c-as face pata in tablou). Dar nu e rau, ceilalti beau, io-i duc acasa.
Dana, spor la treaba, Noemi la fel, sa va iasa peretii cum i-ati dorit!
Adriana, fiu-tau o fi pierdut vreun pariu, si prietena lui la fel, d-aia si-o fi pus culorile alea in cap... Eu mi-am facut odata unghiile albastru turbat, c-am pariat cu fii-mea ceva si-am pierdut. Si m-am dus asa la serviciu, de-a crezut sefu c-am luat-o razna. Da' nu-i nimic, ce nu fac eu ca sa ma iubeasca fii-mea.

La noi s-a terminat saptamana de chin, fetili tocmai au plecat acasa la mama lor, dupa o vacanta in care iar ne-au mai scos cativa peri albi.
Ca sa terminam uichendul in apoteoza, am fost la plaja sambata, duminica si azi. Azi am strans din dinti si am intrat in apa. Am inotat de nevoie, ca daca stateam pe loc imi inghetau toate alea.
Avea 16°, e record pentru mine. Sotul meu nu intra pana cand n-o fi la 20 (20 mai si 20 de grade cica, ce rusine!).
Sambata mi-am dat cu crema, m-am intors acasa mai alba ca-nainte. Azi nu mi-am mai pus nimic, sunt ca racul, dar nu ma ustura pe nicaieri, e bine si asa.

Anca si-a facut prieteni niste barbati in toata firea (intre 25-40 de ani), sunt unii aici la noi care se dau in spectacol cu rolele in fiecare uichend. Din aia meseriasi, care fac piruete si tot felul pe o roata, de nu-ti mai dezlipesti ochii de la ei. Si-o vad eu pe Anca ducandu-se intre ei si nici una nisi doua incepe sa faca slalom printre cutiile alea ca de iaurt puse pe strada. Mai venea pe plaja, mai facea o baie, se usca si iar pleca sa se "roleze". Asa ca la plecare le-a zis la toti "merci pentru borcanele, ne vedem uichendu' viitor". Cu alte cuvinte, mi-a facut program. Dar prefer asa, decat sa fie vreo muta. Si totusi, nu mi-a venit sa cred ca s-a bagat in grup, astia sunt ca un fel de casta, daca nu faci ca ei nu esti de-ai lor, si maimuta mea.... face, sau macar se straduieste...
Ma opresc.
Merg sa vad ce noutati mai sunt pe forum (sa recuperez. Cu fetele acasa n-am vazut culoarea calculatorului...).

Inca una si termin.
Am incercat sa deschid discutia cu Carla, daca mai vrea sa vine la noi. Mi-a zis "i-am spus deja lui tata, nu-ti mai spun si tie", de m-am simtit ca si cum mi-ar fi zis "tu ce te bagi?".
Ma-sa le-a lasat un mesaj pe telefeonul Oliviei : "mi-e dor de voi si abia astept sa veniti acasa". Cica. S-a trezit maternitatea in ea, de cand cu ideile Carlei... Sunt rea, dar stiu eu ce stiu...

Va pupacesc.

P.S., Stiam si io versurile cu 1 mai muncitoresc, mama, ce mai cantam pe vremea aia. Si Poporul, Ceausescu, Romania, si Utecistii de azi, comunistii de maine... ce mai, tot repertoriul.

Mik pe unde-o fi???

.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Lu ce dragutz… Cind povestetsti tu parca vad scene dintr-un film frantuzesc.Iuliana am facut armata si convocari insa nu mi-am facut unghiile kaki. Cred ca eu am fost un copil prea potolit…. Nu pot sa-mi fac parul bizar pt. ca trebuie sa mai merg la interviuri si nu face impresie buna. Si apoi singura data cind am vrut si eu sa-l fac negru cu suvite rosii n-a iesit! Mi-a povestit mie fiica prietenului meu ca are in clasa o fetiza cu parul mov (deci fetitza are 11 ani). Mama acelei fetize e barmanitza si are parul on spikes si ca e f. gotica(cum se zice asta in Ro, facut cu gel sa stea in sus, ca niste tepi). Bunica acestei fetize e gothica de asemeni, cu lanturi, cercei si mult fard negru. Va dati seama cum trebuie sa arate gagicile alea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Iuliana se vede ca ti-a ajuns berea fara alcool la cap. Te intrebam cand te intorci in state adica, US?
Pupici si hai noroc, dar eu tot la scoala sunt.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Mergi la inceput

Polux,

da' sunt cu capul in nori da nu de la bere!!! Azi noapte m-am culcat dimineata la 6.30 si m-am sculat la 7.20; tot dimineata (adica am dormit 50 minute azinoapte)

eu nu stiu cind (si daca) ma intorc in August, dar sperante am!

Lu - cred ca voi veni intre 1 si 10 iulie

sigur dau un semn

stau la prietena mea in Nisa, e frantuzoaica, dar de cind m-a cunoscut pe mine e mereu dornica sa mai cunoasca si alti romani, asa ca punem de-o berica (da de-aia adevarata) pentru mine si un Perrier pentru voi, ca nici ea nu bea!

iar daca iti pot aduce ceva din tara odata cu venirea mea, nu ezita!

Adrienne,

corect, Vicente Fernandes se asculta cu tequilla data prin sare si lamiie!!

in nici un caz nu cu bere!! Sa iau eu bere fara alcool - asa ceva!!!

Iuliana

Mergi la inceput

Revista Presei

quote:
O femeie din Rio de Janeiro a fost amendata cu 7.500 de euro pentru ca si-a inselat sotul cu cel mai bun prieten al acestuia, anunta presa locala. Instanta a stabilit ca incidentul i-a provocat barbatului inselat o puternica depresie.

Sa-ntelegem ca nevasta lui Clinton a fost bine merci? De n-a platit macho man nici un penny? Si eu care credeam ca americanii sun cei mai puritani - da' daca pina-n inima latino-ului s-a trecut la pedepse la colt cu genunchii pe nuci... asa ceva!!

Si sa stiti ca berea era Becks. Aia fara alcool de-am sarbatorit 1 mai cu ea! Da' eu nu mai stiam ca se face si bere fara alcool...ca nu era pe vremea mea...

asa ceva

Iuliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Iuliana, mi-ai adus aminte de o expresie din studentie "aseara tot de dimineata ai venit"
Pupici la toate fetele frumoase.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Mergi la inceput

Liliana

dragutza vorba!!!

aseara am stat pina pe la 3 la birou sa mai termin din ce era pe-aici si cum nu ma tragea atza sa ma duc acasa, am facut un tur mic de oras si apoi m-am indreptat spre Wyoming si m-am intors

azi la 5 dupaamiaza era asa de frumos ca am zis sa mai dau o tura: am fost prin Poudre Canyon, am vrut sa invat cum e sa mergi pe serpentine si in panta cu masina automata (am la maneta #2, #1 si O/D drept frine de motor ) si cum as vrea vreodata sa ma duc in Rocky Mountains National Park, am zis sa invat cum sa le folosesc in
curbe

apoi la intoarcere am dat de un canion mai mic (in nestiinta mea credeam ca-i vreo doua delusoare colea) dar era atit de frumos pe-acolo ca nu m-am indurat si am trecut de partea cealalta a muntilor) erau niste serpentine, nu va spun si goluri de oxigen in care motorul nu mai voia sa mearga saracu!! Iar mie-mi pacaneau urechile de nu va povestesc.

Cind m-am intors am vazut pe internet ca punctul maxim pe care l-am atins a fost la 2550 m!! Isuse, sfinta naivitate!! Dar macar am satisfactia ca mi-am facut un mic antrenament, acum nu mai am ezitari sa merg in Rocky Mts - acolo ajungi si pe la 3400 m cu masina

Iuliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noemi marian spune:

Lu,foarte draguta Anca ta .Eu zic ca e mai bine asa:fara timiditati.E un copil frumos si bun,bine echilibrat si asta e si mai bine.

Adrienne,eu la 17 ani aveam parul verde inchis.A fost o greseala ca mi se terminase violetul de gentiana si-am folosit albastru de metil,dar mi-a placut asa de mult cum arata incit am recidivat.Insa gura mamei si-a facut efectul.Stilul gotic e preferatul meu.Nu partea cu belciuge ci partea de machiaj,coafuri si-o mica parte din bijuterii.Si partea de imbracaminte imi place.Dar nu pot sa-l adopt pt ca nu-mi sta bine.Si costa.In schimb imi mai clatesc ochile cu bijuteriile de pe Eyescream .com.

Iuliana o pt ca esti temerara.

Eu aseara , am descarcat poze cu lucrari de-a lui Joan Miro , Picasso si multi altii pt ca al meu vrea sa faca un perete in stilul cubist Bine zic?Cred ca.Am descoperit ca avem 6 nuante de vopsea,2 lacuri speciale pt finisarea 'lucrarii' si ceva ce seamana cu o tencuiala si are un mod de prelucrare mai ciudat.Doamne Ajuta!

tinerelele Nomi

Mergi la inceput