Clipe din trairile sufletelor noastre....(6)
Raspunsuri - Pagina 14
brendamitran spune:
Wow!
Lume noua!
Bine ai venit Dani.....noi te primim cu drag si ne bucuram ca se mareste gashca.....
Cafeaua....hmmmmmm....luna asta,in zilele cu sotz o fac eu,ca Kuki nu se trezeste ca mine la 4:30......
Pe urma....ele-s cam apatice,cum bine observi,asa ca....numai gura e de ele
Oricum,sper sa te simti bine printre noi si sa ai timp sa stai cu noi la barfa din cind in cind....
BRENDA
"COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI"
http://community.webshots.com/user/brendamitran
brendamitran spune:
Dedicatie speciala:
Alyssa.....eu cind am intrat pe forum,imi pusesem la semnatura urmatoarea fraza:"Sint frunze care nu cad si clipe care nu se uita"
Sper sa intelegi ce trebuie din ele.
Iti doresc mult bine,ai grija de tine si...incearca sa privesti inainte!
BRENDA
danim spune:
Bine ca v-am gasit !!!
Tre sa ne organizam cu cafeaua :) da' voi mai beti cafea si dupa-masa? sper ca da, ca altfel io o beau singura :(
brendamitran spune:
Neatza gashca!
Iaca e gata....nu ca sa ma laud,ci de nevoie,ca eu una,am mare nevoie de o cafea la ora asta!
Hai,desteptarea,ca e calda si aromata si v-am pus alaturi si laptele si frisca,la alegere.....
Si uite,ca sa nu ziceti ca sint rea,facui rost si de ceva croissante cu ciocolata alaturi,asa......ca sa aveti o zi plina de energie.
Gata! Am fugit,ca pe urma fug aia de acolo de unde stiti voi si nu e bine....
Va pup,si....s-avem o zi!
BRENDA
KUKI spune:
Neatza si eu.
Mmmm...Brenda, hai c-ai nimerit-o azi cu croissantele astea.
Dani, eu beau si dupa-amiaza, chiar daca in ultima vreme am trecut pe fara cofeina, asa ca ai cu cine.
Cred ca si Ioana bea dupa-amiaza, altfel nu-mi dau seama cum rezista la asemenea program.
Cati pe unde umbli mai, de-ai disparut iarasi ? Ce faci bun saptamana asta?
Alma, gata bagajele pentru munte?
Rodica de data asta, gata, chiar il botezi? Ca daca mai amani mult nu mai e de botez, se face de insuratoare si noi iar ne paruim care sa prinda buchetul.
Ril citeste, mustaceste, mai arunca cate o pastila...cam absent in ultima vreme. Asa-s barbatii, doar stim, fac ce fac si dispar si te lasa cu toate pe cap
She...nu mai zic, acu nu mai fura numai cafele, a inceput sa fure si coissante.
Na, ca v-am barfit pe toti de dimineata, sa mai zica gurile rele ca sunt apatica si ma tarasc !
cati 73 spune:
Pe aici sunt... Aseara am facut gogosi si cred ca mirosea pe hol, ca vecinul meu frumusel tot iesea sa fumeze...E prea tanar ptr mine , ca altfel, i-as fi oferit una...
Alma, unde pleci la munte?
Despre Danim, ce sa zic, de ce sa ne bucuram? Ca mai este o mamica singura? Ce, asta e ...o bucurie?Nu stiu , Brenda, cred ca si eu sunt apatica.Si seara ma surprind fortandu-ma , uneori, sa-i zambesc copilului...
alma spune:
Am baut si eu cafeluta, un 3 in 1, mai slabuta, cafeaua clasica nu-i pentru mine . N-am avut spor deloc saptamana asta, cel putin la serviciu. Acasa, de voie, de nevoie, am mai facut cate ceva. Diana mea e cam apatica, ieri a dormit dupa-amiaza, ce nu s-a mai intamplat de muuuult timp, intentionez sa-i fac niste analize, e si cam palida.
Nu stiu daca mai plec, abia maine iau banii si macar de tren sa am. Poate sambata sau saptamana viitoare, desi nu stiu de ce tot aman momentul, ca nu mai scap .
Alyssa, fa ce crezi tu ca e mai bine pentru tine si daca DC e pentru tine, in momentul asta, un factor de stress in plus, mai bine sa iei o pauza si sa valorifici timpul intr-un mod care sa-ti faca placere si sa te relaxeze.
Adevarul e ca nici eu nu prea mai intru de-acasa, doar ce mai trag cate un film sau muzica.
Sper sa se incalzeasca vremea mai repede, sa petrec mai mult timp pe-afara si mai putin in casa.
Danim, bine ne-ai gasit, ca un "bine ai venit" parca nu merge... Insa nu putem fi decat optimiste si cu speranta ca si singure ne va fi bine, daca nu va fi sa fie altfel.
http://community.webshots.com/user/freediaro
KUKI spune:
Mai Cati, cum vine asta si cu vecini tinerei,frumusei si apatica???
Inteleg sa fiu eu apatica, ca am numai pensionari pe scara, dar tu ???
Maine e ziua copilului din dotare, care am uitat sa va informez, are deja 1.84 m si 74 kg.
Asa incat, azi bantui magazinele. Stie cineva ce si-ar putea dori un pusti de 14 ani care are de toate si nu vede decat calculatoare in fata ochilor ?
Nu stiti ? Nici eu