Fetele din America (68)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

quote:
Originally posted by ruxij

da' mi-e lene sa o dau pe razatoare

haha!!! si io la fel!!!!
Cumpar legume congelate sa nu trebuiasca sa le curat si tai eu!!!
Si imi iau salata gata taiata si uneori imi e lene sa o si amestec cu lamaie si rosii!!

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

maaaaaai , asa economisiti voi bani? luand salata gata taiata? rusinica .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Pai Michelle,

daca o iau netaiata si nespalata, sta acolo si se ofileste si apoi o arunc - nu e asta econommie s-o iau taiata???

" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

am fost si eu la big lots da' nu eru gogosari, mama lor. in schimb m-am ales cu 2 borcane de zacusca bulgareasca si unul de hummus. tot e bine. am tras o fuga si la walmart si-am luat burta asa ca asta-i meniul de we.
sanziana, este si patrujel radacina si telina radacina, acu nu stiu ce magazine ai tu pe acolo...dar parnisps gasesti sigur la walmart.
no, va pup si ma-c sa ma culc ca-s in picioare de la 5 juma

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

asa am crezut si eu, pana mi-am dat seama ca mi se ofilesc legumele in frigider pt ca iau prea multe deodata. cine era cu 1000$ / luna pe mancare ? ruxij? acum se explica

philip
vad ca astazi ma gasesc s-o fac pe lupul moralist. Nu mai cumpara hummus din magazin ca e plin de chimicale si nu se compara cu cel facut in casa . nu mai vorbesc de faptul ca-ti iese muuuult mai ieftin daca-l faci tu. iti dau reteta daca vrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Buna fetelor!
Daca ma puteti ajuta as fi foarte recunoscatoare!
Pe 5 iunie este aniversarea noastra si as vrea sa ii fac sotului o surpriza,in fiecare an ii fac cadouri de care nu se prea bucura,chestii utile.
Anul acesta as vrea sa ii fac intr-adevar o mare bucurie.
E innebunit dupa motociclete si ce tine de ele.
E super fan Orange County Choppers (o emisiune pe Discovery despre o echipa care construieste motociclete originale),asa ca am intrat pe site-ul lor si am gasit niste chestii super care stiu sigur ca l-ar bucura mult.
Problema este ca trimisul costa o gramada,peste 100 USD si daca folosesc cartea de credit s^ar putea prinde,el plateste cartile de credit.
Asa ca m-am gandit sa cer ajutorul vostru,eu sa trimit banii prin posta,cineva din state sa comande produsele,acum au si promotie free shipping in US;dupa care sa mi le trimita mie folosind un serviciu postal mai ieftin,chiar daca ar dura mai mult,pana in iunie mai e putin.
Imi cer scuze ca m-am lungit si daca am fost prea indrazneata!
Sper sa ma ajute cineva!
Multumesc anticipat!

Stefania 23 + cu Patricia sau Eric
David (24 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Michelle!
da!
vrem retzeta!!!!
mie-mi place teribil humusul!

please

daca ai timp pune-o acum, ca mi-ai facut o pofta!!!

uite ca eu nu ma supar da' iar salivez!

cit despre gogosari, probabil ca la voi unde e cerere s-au terminat de mult - aici la mine nu-i cumpara nimeni!!

" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

uf, uf, pai cin' sa-i fi cumparat??? ei, da-i incolo e gogosari, alt' dat'
michelle, esti draguta, eu am reteta ca mama a stat ani buni in israel, da' cand am vazut borcanu' nu m-am putut abtine. cumparatura impulsiva...
gata, acu chiar fug, parc-as citi ceva

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Ruxi, ideea cu EB2 fara PhD este sa ai job. Un job white collar si care sa poata sa "dea bine". Pt ca se cere labor certification, este necesar oarecare sprijin din partea companiei, dar fara anunturi in ziar, dovezi ca te plateste nustiucum si in fine ce se mai cere la skilled worker. Tb sa certifice practic ca pozitia respectiva cere sa ai anume cunostinte si degree-ul cu care mergi (master sau BS+5 ani). Impresia mea e ca principial, EB2 e facut sa se ceara labor certification (de aia waiver of national interest se numeste waiver: iti waive labor certification din motive de inteligenta).
Partea cea mai grea e desigur jobul; si avocatul. Un job relativ usor de obtinut si care s-ar preta e sa predai la public school (ok se poate preda la public fara sa ai certificat, la public charter school de ex, si in zone mai defavorizate; aici e cerere mare de profesori de liceu si salariile sunt cele mai mari din state). Alt job care mai merge este la ONG (stiu si asa un caz).
In nici un caz nu merge de pe viza de student direct. Dar este mult mai simplu de facut labor certification de aia am zis de speranta.
Mai mult nu stiu.

PS. PhD cu 1-2 articole??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

quote:
Originally posted by sinzi_ana

quote:
Originally posted by ruxij

da' mi-e lene sa o dau pe razatoare

haha!!! si io la fel!!!!
Cumpar legume congelate sa nu trebuiasca sa le curat si tai eu!!!
Si imi iau salata gata taiata si uneori imi e lene sa o si amestec cu lamaie si rosii!!

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

David

Si eu cam tot asa, doar ca acu' mi-am luat robot de bucatarie si toaca ala de toate. Da' tot tre' sa cureti asa ca am si ceapa si ardei la congelator hihihi Si salata la fel, o ia taiata si tot mi-e lene sa o fac. Jeez! Jur ca nu eram asa puturoasa pana nu demult :))

Ma duc la nani, noapte buna,
Lia

Mergi la inceput