Dintii de lapte, ii pastram amintire?
![](images/user_woman.png)
Dragi mamici,
Ce ati facut cu dintisorii de lapte ai copiilor? Fetita mea a ramas fara 2 dintisori si nu stiu ce sa fac cu ei.......
Tin minte, cand eram mica, parintii mei m-au pus sa-i arunc pe casa(unul cate unul, cum cadeau) si sa spun: "iti dau unul de lapte, tu da-mi unul de otel!" I-am transmis mesajul probabil Zanei Dintilor!
Faza e ca noi locuim la bloc si nu pot repeta "istoria"
Sunt tare curioasa cum ati procedat voi
Va multumesc anticipat ptr raspunsuri
Un sut in fund, un pas inainte!
Raspunsuri
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Sanca/Sanca.jpg)
Sanca spune:
La americani vine Thooth Fary, si copii pun dintele sub perna, iar parintii bani in locul dintelui.
Eu am pastrat toti dintii, am o colectie . . .
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
corinadana spune:
He he e mai bine aici ca tooth fairy aduce banuti!
Daca, cauti in comert o sa gasesti cutiute in forma de maseluta in care poti pastra dintisorii!
corinadana mama Ralucai
The mother's heart is the child's schoolroom.
april spune:
Andrada ii pune sub perna si Zana Maseluta ii lasa cate o hartie mov sub perna. Apoi ii aruncam peste casa bunicii, ca noi stam la bloc.
Fericirea e alcatuita din lucruri marunte.
"And in the end, it's not the years in your life that count. It's the life in your years" Abraham Lincoln
dori spune:
La noi a fost asa: Ioana a pierdut primul dinte pe strada - manca un corn si nu se stie exact cum dar a ajuns acasa fara dinte, al doilea se pare ca l-a inghitit, al treilea l-am scos la dentist si i l-am daruit lui tati (la cererea lui), care il pastreaza intr-un saculet, al patrulea il pastreaza Ioana intr-o cutiuta - fiindca a vrut si ea sa pastreze un dinte amintire.
Nokia spune:
Fetelor, va multumesc mult ptr raspunsuri
La noi a venit Zahnfee, desigur noaptea, care a luat dintisorul si i-a lasat fetitei un cadou mai consistent. Asta s-a intamplat la primul dintisor.
La urmatorii, vine tot Zahnfee, dar aduce "nimicuri"
Asadar, o sa ii pastrez dintisorii intr-o cutie, unde am toate amintirile, de la nasterea ei si pana acum. Pastrez in fiecare an un ziar care apare la data care s-a nascut
Pupici si dintisori de otel la pitici
zana spune:
Ii pastram, ii pastram ...pana ii gaseste copilul.
Ce figura avea fiica-mea cand a gasit cutiuta, noroc ca am fost pe faza si am schimbat subiectul, ca doar Zana Maseluta ii lasase banutii in schimb.
Asa ca o sa urmez exemplul tau April, sau ii ascund mai bine .
Sorina spune:
Si noi! Si noi!
I-am pastrat bratzarica din spital, buricutzul, motzul,si toti dintisorii.
Si la noi vine Zana Maselutza si ne lasa bani "de aur" (un ban de 5.000 lei)sub perna.
La ultimul dinte cazut a fost mare zapaceala ca n-am gasit in toata casa nici macar o moneda, si in disperare de cauza am apelat la o alta moneda de 5000 insa d-aia veche. Cand s-a trezit copilul am bagat textul ca-s din argint, moment la care Andreea s-a uitat la mine cu mila (ca-n reclama "Saraca mama")si mi-a spus: SUNT DIN FIER, MAMA!
M-am simtit tare rusinata ca am incercat sa mint copilul!
SI acum ni se misca un dinte insa nu mai vrea sa-l scoata la stomatolog ca i-a prins frica.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Sanca/Sanca.jpg)
Sanca spune:
quote:
Originally posted by Nokia
Asadar, o sa ii pastrez dintisorii intr-o cutie, unde am toate amintirile, de la nasterea ei si pana acum. Pastrez in fiecare an un ziar care apare la data care s-a nascut
Si noi am cumparat ziare cand s-au nascut baietii, si le am si acuma, ingalbenite de timp. . .
Cutiutele de plastic in forma de dinte am cateva de la dentistul baietilor, dar nu pot tine dintii, ca nu se inchid ermetic, si nu vreau sa fie descoperiti.
Cerasela67 spune:
La noi vine Zana Maseluta si lasa ceva dulce sub perna iar dintisorii ii tine "stapana" lor intr-o cutiuta. Am pastrat bratarile din maternitate, motul, rochita de la botez. Buricul a cazut din maternitate si nu l-am putut recupera din pacate!