Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (95)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Ioana, ce as veni si eu in Europa, dar n-am cu cine sa o las pe Anca.
Cu Victor ma vad pe acolo, dar si cu Anca nu.
Si suntem si fara masina, si sotul nu e fan deloc Europa(din Colentina).

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

yeah baby, a mancat si fructele, un borcanel de 200 de grame cu doua linguri de varf de cereale biscuitate; mai cu fite, mai cu o pauza, dar pana la urma a halit tot.
Urmeaza masa aceea dificila, tineti-mi pumnii.

Ioana, mare dreptate ai. Macar un capitol daca as face azi, tot ar fi bine.
Cred ca nu am prins dicutia de la inceput, plecati la mare in Bulgaria? Cu avionul sau cu masina? Vacanta placuta.

Cristina, sanatate lui Victor si felicitari pt intoarcerile Ancutei.

Norina, sanatate multa si insanatosire grabnica micutei tale.

La multi ani sarbatoritilor zilei, sa fiti sanatosi si iubareti.

Pa, pupici

Anto siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

quote:
Originally posted by Ioana75

Pai bine gabi, gasesti controverse la mamicile de august si nu ne dai si noo linku'?
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Ioana , uite www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73097&whichpage=8" target="_blank">linku'

Gabi , mama de Mihnea (3-01-2004) si Tudor (20-09-2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Ioana, mi-au placut si mie ofertele, dar n-am vazut preturi pt apartamente, astea apar numai in poza, si nu stiu nici ce semnifica prescurtarile alea B/B (mic dejun?), H/B? N-am inteles nimic!

Pitu, e foarte frumoasa fetita ta, eu abia acum am vazut-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Cristina, noi am fost acum 2 saptamani cu fata in Europa (cea din Colentina), nu aveam cu cine sa o lasam acasa. Si ne trebuia la probat incaltari. I-am luat body-uri cu maneca scurta la 4 lei bucata. Si o rochita din voal, rosie, cu bretelute si cu blezer din satin la 35 lei. Rochita de fapt era la Niro, gard in gard cu Europa (aproximativ). Si pantofiori cu baretuta la 10 lei.

Catalina

Mergi la inceput

Parca "buna ziua" nu am zis azi, nu?

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

prin hepatita periculoasa vroiam de fapt sa intreb, stiind ca unele sunt mai periculoase ca altele, care e aia cu risc mare? daca stie cineva, of course....

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Karmenutzo, n-ai zis, ca nu ti-a pasat de noi azi!

BiuMil, eu cred ca B si C sunt cele mai periculoase, de fapt C e cea mai cea, dupa care B, dupa care A. A se ia usor de tot dar nu e grava, B se ia prin sange (direct, instrumentar-inclusiv la cosmetica, nu e necesara o cantitate mare de sange) si contact sexual, C am inteles ca se ia ceva mai greu prin transfuzii de ex, asta e calea cel mai des intalnita.

Mergi la inceput

Tonnia, cum sa nu-mi pese de voi, daca v-am citit "din scoartza-n scoartza"? Vrei sa-ti fac rezumat? Mi-era lene sa scriu.

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Clara, e frumos rau "baietelul" tau cu cercei in urechi. E din generatia razvratita, nu? Noi avem costumul bleu si paturica roz dar toti se gandesc ca e baiat. Azi de exmplu am zis de vreo douazeci de ori ca e fata pana m-am plictisit si am si trantit-o odata "hai acasa baiatu lu mama." Eu cand eram mica aveam anual paduchi asadar nu am avut niciodata parul lung si toata lumea zicea ca sunt baiat. Ba chiar la trupa de teatru din liceu profa a zis: "sa joace sofia rolul de june prim ca are fata de baiat. Asa ca, trecand peste traumele psihice eu zic ca am iesit bine pana la urma. Traiasca parul lung.

Norina, sanatate lui Teodora!

Am mai citit eu multe si frumoase dar nu mai tin minte asa ca sorry

Sa imi lau di eu fata. A mancat azi un mar intreg plus juma de banana amestecate cu 2 masuri de lapte si una de cereale. IEri la fel si a ras si supa. SA ma mai mir ca are aproape o tona?

Noi la capitolul diversificare nu suntem foarte diversi. Adica nu variez mancarurile. DImineata lapte intre ora 8-10 (150-180)
12-1 mar+banana + un pic de lapte in amestec si eventual cereale
pranz lapte, deobicei afara (150)
pe seara supa (morcovi+cartofi+pastarnac+dovlecei+ceapa+doua foi salata si o lingurita de ulei de masline)
Seara lapte (180)
Noaptea lapte (180)

Sincer nu ma grabesc cu branza si iaurtul si cu carnea pentru ca si asa am o existenta complicata...plus ca mi-e lene. Si totul pare asa de greeeeu.

Sofia si Nuka (02.11.2005)

Mergi la inceput