remedii pt.varfuri despicate

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

eu folosesc sampon si balsam de la forever.sunt excelente.sunt pe baza de aloe vera si ulei de jojoba.folosite asa cum trebuie iti vor lasa parul foarte stralucitor si sanatos.

parul meu arata ca naiba dupa baie plus ca-l pieptanam foarte greu.acum arata foarte bine,stralucitor si sanatos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadyana spune:

Gabriela,draga mea,eu numai samponul si balsamul de la Forever le folosesc.sunt extraordinare si mi-au salvat parul ori de cate ori a fost nevoie.dupa ce am deschis subiectul asta,mi-am luat Aloe First si am dat de cateva ori dupa ce mi-am spalat parul.am dat de 2 ori si cu o fiola de vit.A.eram innebunita ca,desi imi tunsesem varfurile,acestea continuau sa se despice.am spus sa incerc cu Aloe First.Ei bine,dupa cateva pulverizari(eu ma spal o data la doua zile si uneori zilnic),nici urma de varfuri despicate.este extraordinar.eu folosesc samponul si balsamul de 5 ani si nu le voi schimba niciodata pt. ca,intradevar sunt cele mai bune.cred ca la mine a fost si o cauya din interior.am inceput sa iau si vitamine si minerale.a reinceput din nou sa fie un par frumos.chiar nu stiu care era problema pt. ca eu nu am mai avut probleme cu varfurile niciodata.stiu doar ca,acum vreo 2 luni,aveam un par asa de frumos incat toata lumea imi spunea ca am un par f.frumos si apoi,dintr o data nu se aranja si au inceput sa se despice varfurile.acum sunt f. multumita sa observ ca parul meu incepe sa fie ca inainte.
multumesc la toate fetele pt.sfat si,daca aveti probleme cu parul,incercati si voi cu toata increderea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nasha_4as spune:

Nu sint la subiect,dar ma intereseaza si pe mine ceva,Biencuta cind incepe "simfonia lalelelor",sau s-a si terminat deja?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauf1000 spune:

simfonia lalelelor:14-16 aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

zama de foarfeca . subscriu. Parul e mort . ca unghia. Cand se rupe unghia cu ce-i dai sa o faci ca noua? :D ori o tai ori bagi un super glue de urgentza . Daca ai parul uscat si se despica fie si la un simplu periat, e bine sa l intretii cu ulei de masline (e cel mai simplu de gasit si foarte bun), ulei de ricin (la farmacie, costa in jur de 15 mii sticluta, nu mai tin minte exact), vit a, e. De doresti produse cosmetice after, poti cauta o crema hidratanta de zi. Intrebi fie la farmacie, fie la salonul cosmetic. sau un ser pentru varfuri. dar de cele mai multe ori , acest ser se da dupa spalat/coafat si la reaplicare zilnica risca incarcarea inutila a parului.

mamica de ( 13oct04 )

"Selon les statistiques, il y a une personne sur cinq qui est déséquilibrée.
S'il y a 4 personnes autour de toi et qu'elles te semblent normales, c'est pas bon."
Tierce de charme Kittie NinaB Ralucule BEWARE!!!

Mergi la inceput