remedii pt.varfuri despicate

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Si eu sunt tot de parere ca foarfeca este cel mai bun remediu.Apoi iti recomand samponul, balsamul si masca de par de la Revalid.Eu sunt f multumita de ele.

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Initial creeata de nadyana

Fetelor, va rog daca stiti un remediu naturist pt. varfurile de par despicate

Foarfeca! Varfurile despicate, despicate raman, oricate creme "minune" ar fi pe piata! Asculta-mi sfatul si la 3-4 luni, tunde-ti varfurile!

AMR 1 luna + ... pana la nunta

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadyana spune:

quote:
Originally posted by anelize

Absolute Repair-L'oreal Professionnel.

unde se gaseste?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anelize

Ups,acum am citit cu atentie si am vazut ca vrei remedii naturiste....

Nu neaparat draga mea,desi prefer remediile naturiste.esti dulce..am dat de cateva ori cu ulei de masline si o fiola de vit.A si vad ca nu mai vad varfuri despicate.ori s-au rupt..ori..cu stiu.cert este ca e mult mai bine.dar astept in continuare sfaturle voastre pt. ca vreau sa folosesc din cand in cand ceva bun sa nu mai patesc asa ceva.va multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

quote:
Originally posted by Anderra

Michelle a aplica masca pe lungimi, cum spui tu, inseamna a aplica masca pe "finalul" parului?
ca eu asa fac, daca pun masca sau balsam pe tot parul nu mai are volum ,dar daca pun doar pe varfuri e muuuult mai bine.

Anderrusha Nice To Meet You ...Here

"Nu e important ce ti se intampla ci cum reactionezi la ceea ce ti se intampla"

pai acum depinde de par. daca ai parul decolorat , distrus etc pui masca pe lungimi+varfuri ( adica de la 2-3 cm de la radacina ) ,daca ai parul fin, masca e prea mult , trebuie folosit doar balsam. daca problema sunt doar varfurile atunci foloseste un balsam leave-in pe care sa-l aplici doar pe varfuri. schwartzkopf are un spray pt par normal varfuri uscate care e f. bun. se gaseste in bila sau in orice magazin de cosmetice. are cam 250 ml si e intr-o sticla transparenta,lichidul e galben si la suprafata are o spuma alba ( e bifazic ) am uitat insa cum se numeste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Zeama de foarfeca....
serios , e cea mai buna solutie...sa le tunzi

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

subscriu!

Daniella, mama lu'Alexis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BIENCUTA spune:

nadyana varfurile despicate trebuiesc tunse pt a nu se degrada si mai mult .apoi poti folosi n. tratamente dar uleiul de masline ,sau de ricin cu vit. A sunt cele mai bune. eu zic sa incerci ca rau nu au cum sa-ti faca .eu am fost facuta un semipermanent si parul arata groaznic dar cu ajutorul forfecutei(pt varfuri)si ulei arata oricum acceptabil.la mine problema este ca se cam ingrasa des dar tot cu ajutorul vostru am aflat o reteta care vad ca da rezultate.
multi pupici
P.S fetelor veniti la Pitesti este "Simfonia Lalelelor"

floroiu bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BIENCUTA spune:

raza de soare pe 3 iunie ne chefuimtu ca miresica si eu ca nasica.sa fie intr-un ceas bun.casa de piatra si sa auzim de bine

pupicei multi si dulci

floroiu bianca

Mergi la inceput

va multumesc frumos fetelor pt.sfaturi.

Mergi la inceput