Simptome de sarcina! - 13

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

Carmencyta multumesc, asa o sa fac ,uite plec acum de aici cu picioarele tarsaite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

sau taraite ,cum se spune ,de aceea am intrat la voi sa va dau si voua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

Salutare fetelor

Nu ma pot abtine sa nu intru pe la voi chiar daca eu luna nici nu am de unde sa am simtome se sarcina

Da voi sunteti bravo - Gina felictari mama - un bebelus sanatos si o sarcina usoara, ca sa mai vrei vreo trei dupa

Bubuleana fata mea draga, cum ramine cu munca in folosul societatii - sau s-o intreb eu pe Gina care e reteta celor doua liniute a ei, si mai ales a rezultatului testului de singe Se poate

Va pup fetelor, hai sa vad dupa simtome si rezultate - dupa colectez retete de bebelusi pentru ca mie dr. mi-a spus ca dupa crioterapie chiar luna viitoare pot sa

Aliona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

Buna, tuturor! In primul rand o sa va spun ca e prima oara ca intru aici, la acest subiect; aspir de multisor la un bb care se incapataneaza sa nu vina. Dar mare nevoie am de o lamurire; simptome: greturi, simtul mirosului f dezvoltat, oboseala (de vreo 2-3 saptamani nu fac nimic, si totusi nu am gram de energie); CM am avut, cu o saptamana mai devreme decat trebuia si totusi, in marea mea dorinta de vesti bune, am facut un test (luni) si am avut asa: linia de control si o linie... dar nu verticala (cum era normal), ci orizontala, si de un roz fff deschis, care a disparut dupa vreo 5 minute... nu stiu ce sa cred...

Winners don't quit; quitters don't win.

Don't give me an attitude; I already have one!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RUXMAX spune:

Cred ca sunt pe drumul cel bun, pe scurt mi-am luat liber si miine ma prezint la Polizu pt echo si restul...Fac pe mine de frica , fara exagerare...
Multam de incurajari... Sa fie cu burtici la taote fetele!!!
rux

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

nadya, daca liniutza a doua nu e paralele cu prima inseaman ca testul are o problema, eu zic sa faci altul!
gina, bravo!!! sa fiti sanatosi!

"De ce te-oi fi iubind atata, iubire/ Vartej de anotimpuri colorand un cer/ Totdeauna altfel, totdeauna aproape/ Ca o frunza cazand. Ca o rasuflare aburita de ger" (Nichita Stanescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Aliona, ai dreptate!

Deci, fetelor: PamELLA, Gina, Ruxmax spuneti-ne si noua care e retzeta voastra de a ramane ?? Cum ati reustit?? Invatatti-ne si pe noi Eu si cu Aliona strangem retete de facut bebei

va pup dulce pe toate si va doresc bebei frumosi si sanatosi!!!

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

BUNA FETELOR!

Despre mine pot sa va spun ca
stau pe tusa luna asta. Mi-a
iesit la analize prolactina
marita si testul beta negativ.
Asa ca stau si inghit Briocriptin
care e oribil si-mi da stari de
somn si de voma. Acum va tin voua
pumnii luna asta!

BUBULEANA bafta la
strans retete de facut bebici!
Poate luna asta ne dai si tu una!
Ce zici ? Hai ca eu fac galerie pt. tine

HAI BUBULEANA!

Cu drag Ioana Tugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

quote:
Originally posted by RUXMAX

Deci doua liniute si NICI UN SIMPTOM..cum e posibil asa ceva...Si desigur... 10 zile intirziere...si nu am timp de loc de ..de investigatii etc...

Ruxmax,deci postarea ta ma face sa sper,ca niciodata,
ca s-ar putea intampla si la mine minunea.Eu sunt in ziua 34 si de o saptamana ma doare burtica de zic mereu "gata,imi vine".Nu vine,dar nici alte simptome nu am,in afara de o fff.usoara jena la sani.Test nu am curaj sa fac.Eu am CM tare dereglat(de ex luna trecuta mi-a venit la 24 zile,sunt luni cand imi vine si la 40 zile).
Hai ca m-am intins cat o zi de post.Iti doresc din suflet sa ai o sarcina usoara,fara probleme si un bb sanatos!

Flori
Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Ioana: imi pare rau ca te chinui cu bocriptinul dar uita-te la partea buna a lucrurilor: te antreneaza cu starile de voma pt perioada in care vei fi

Multumesc din suflet de urari, as vrea sa dau si eu o reteta momentan nu am simptome deloc... totusi e de-abia Z22

bubuleana

Mergi la inceput