Mamici casnice (31)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Cum ati vazut pe bb al Tinutei si eu am ratat????
Tu-i mama ei de chiuveta (apropo mi s0a infundat chuveta si am stat si eu si colegu' vre-o 2 ore pe langa ea sa o desfundam ca nu mergea nik )

Si cum ziceam a venit Tinuta acasa????

PS: care imi da si mie id-ul de pe mess al Tinei, ca am vb de atatea ori in conferinta, da' uituca cum sunt am uitat sa o adaug si pe ea la lista mea

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

"La douazeci de ani, domina vointa; la treizeci, mintea; la patruzeci, ratiunea." (Benjamin Franklin)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by diadaniela

Aoleu,pai scap de unul si dau de altul?

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Pai lasam barbatii impreuna si vin io la tine! Eeee...?? Ce zici?

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

alexa si mami,cum sa ma supar mai?tocmai pe tine!!!
mesajul tau cu georgica nici nu l-am vazut

Dana,acilea-s mai!ma uit pe situri de flori si plante de gradinaam inebunit.Asa e cand nu ai ce face!!!

unde e mai bebele Tinutzei?nu-l vaz...
am deschis mess. dar nimic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Da ,mai Cami,clic pe numele ei in mess.
Miha,asa e mult mai bine.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

gataaaaaaaaa l-am vazut
Tinutzo,chiar ca ai facut mai fata treaba buna!super bebele tau zau.Sa va traiasca grasunelul.
Cand ma uit la poza lui imi vine sa "musc" din monitor si sa-i pap obrajorii aia dolofani.
Pupa mama la el ca tere dulce e!
Cred ca Mark al tau e ud tot si tu fleasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Buna seara!
Am avut zi generala de curatenie, nu e inca gata, dar pe-aproape (pana de Florii, punem casa la punct...)
mmiha, ce tupeu pe unii/unele... De fapt, nu ma mai mira nimic. Nesimtirea multora nu mai are limite.

Si eu am vazut mica minune a Tinutei, e incantator de-a dreptul. Asa e, Dana, sunt acasa.
Bun venit acasa, David Nicholas!

tuturor!

Geani si Daria (03.04.05)

Mergi la inceput

Geani ,ai dreptate.
A ajuns acasa.I-am citit postarea de la mamici de martie aprilie.
Bine ai revenit Tinuta!
Cum e micutul? Doarme ,mananca?

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

quote:
Originally posted by alexa si mami

petrecere frumoasa si tie danelutza! isa. ea cum e botezata? catolic sau crestin?

alexa

Multzumesc. Isa e botezata la catolici, ca sint mai multzi, apoi cind creshte merg totzi copii la biserica, la prima impartashanie, la toate cele... si ar fi fost greu sa-i explic de ce ea nu poate merge. Dar... mergem si la biserica ortodoxa.

Fetelor am tras cu okiul, am vazut si eu flacaul Tinei, mamaaa ce scump e, imi vine sa-l musch de poponetz.
Sper ca sint bine amindoi si ca mami de luni incolo ne mai povesteshte si noua cite ceva.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Si eu vreau sa-l vad pe bb-le Tinutei, dar inca n-am apucat sa deschid mess.
Abia acum am ajuns acasa, macar am terminat cumparaturile pt maine, abia astept sa ies 2-3 zile la munte, ca nu mai pot, m-am saturat de casa, de Cluj, de oras in general... Sara normal ca ramane acasa, toti prietenii cu prunci ii lasa in grija cui pot, sa ne mai relaxam si noi (parinti denaturati:)

Nu mai stiu daca am zis, sarbatori fericite fetelor care sarbatoresc Pastele wk asta, cat si celorlalte care sarbatoresc Floriile.
Sunt cu gandul alaturi de voi

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Corina,mai tasteaza si tu cate ceva ,ca zice lumea ca-i nascut.
Sau chiar ai nascut?
Cami ,tragi chiulul rau!

Dana

Mergi la inceput