Mamici casnice (31)
Raspunsuri - Pagina 6
impreuna spune:
Fete dragi, maine plec la Lacul Rosu si ma intorc duminica seara sau luni, deci o sa cam lipsesc din peisaj :(
Sper sa avem parte de vreme faina si sa ne simtim bine, iar aici cand ma intorc sa gasesc numai vesti bune: mamici fericite, copii cuminti care papa tot si dorm toata noaptea, sanatosi, tatici harnici si devreme acasa, Corina cu o fetita scumpa in brate (Anastasia), Adriana cu Andrei sa vina din spital sanatosi, si nu in ultimul rand petrecere frumoasa pt cei care sarbatoresc Floriile si Pastele
Va pe toate, poate reusesc sa intru mai tarziu.
Ioana, denizel a avut o viroza urata care a tinut-o la pat, de cateva zile n-am mai vb cu ea, cred ca luni la telefon. Ma bucur ca ai revenit si esti tare pe pozitii:) Ce-ti fac flacaii?
Si imi place ca Andreea e fata harnica pe aici:)
Of, as mai scrie dar trage Sara de mine...
Flavia (sotie si mamica fericita)
alexa si mami spune:
activitate mare vad! andreea, si-a intrat iar in forma, flavia pleaca, ioana a revenit, andreea (pitesteanca mea) vb singura, zina e suparata pe bb, danelutza nu stie sa faca pasca, corina nu a nascut inca. daca am uitat pe cineva sa-mi fie cu iertare.
alexa
zina23 spune:
Fetele...multumesc din suflet ca-ti fost alaturi de mine...s-a rezolvat problema mea....m-am linistit.
meu a adormit si el...
Flavia DISTRACTIE PLACUTA!!!
Corina asteptam vesti....cum te mai simti?
Alina eu nu-s suparata pe bebe...sau daca am fost mi-a trecut .
Porumbel30 si noi ne-am gandit la tine.
Eu acum ma retrag...va multumesc inca o data...
Ave-ti grija de pitici...pe maine.
http://photos.yahoo.com/zina_georgy2005
Georgy & Roberto-Akira
mariussimiuc spune:
Buna buna!!
Mey da' ce de-a moldovence de-ale mele sunt pe aici!
Eu am lipsit un pic ca mi-a venit prietena cea mai buna de prin strainataturi.Si desi comunicam aproape zilnic pe mess,nu-i ca atunci cand stam la taclale fata-n fata.Prin urmare,am petrecut toata noaptea la taifas,pana dimineata la 6.00,iar Robert al meu a fost super cuminte si nu s-a trezit nici macar o data. Am apucat sa mai dorm si eu o ora jumate,ca mi-a dat desteptarea.Dar n-as putea spune ca nu stiam ce ma asteapta.Am mai lipit o ora juma de somn la pranz,asa ca acum is ca noua,aproape.Daca nu m-ar chinui raceala asta as putea spune ca ma simt chiar minunat,chiar daca e 13.
Sambata trebuie sa mergem la o cununie civila,fara prea multe pretentii si fara prea mult tam-tam.Ajutati-ma va rog cu o idee de cadou.Simbolic!Nu neaparat de bani putini,dar sa fie ceva...mai ceva.Chiar nu stiu ce as putea sa iau!
Va pup pe toate!
Miha si Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
alexa si mami spune:
zina, sa intelegem ca testul a iesit negativ? bravo! ai vazut ca ti-ai facut griji degeaba
miha, in ce relatii esti cu mirii? ceva pt casa, un aparat electro-casnic. eu cred ca cel mai bine e sa-i intrebi. distractie placuta si insanatosire grabnica!
alexa
light spune:
quote:O icoana mai deosebita, un aparat electrocasnic util pentru tineri, un obiect decorativ gen sfesnic de jad...
Sambata trebuie sa mergem la o cununie civila,fara prea multe pretentii si fara prea mult tam-tam.Ajutati-ma va rog cu o idee de cadou.Simbolic!Nu neaparat de bani putini,dar sa fie ceva...mai ceva.Chiar nu stiu ce as putea sa iau!
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! desene noi
Dana_ch spune:
Zina ti-ai facut griji degeaba,bine ca a trecut
Miha cum au spus si fetele ceva pentru casa
Acum vin si eu cu o intrebare ce sa-i cumpar finului meu de 13 ani cadou de ziua de nastere.
Poze cu Lucas
alexa si mami spune:
dana ch, eu pt copiii cred ca cele mai potrivite cadouri sunt jocurile educative, aferente fiecarei virste. parerea mea, nu va strimbati daca nu va place.
alexa
Dana_ch spune:
alexa ideea este buna dar copii din ziua de azi nu se mai bucura de jocuri,de aceea am cerut parerea voastra...i-am luat monopoly ultima data,a fost foarte incantat de el .dar acum sta pe dulap
Poze cu Lucas
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by alexa si mami
miha, in ce relatii esti cu mirii? ceva pt casa, un aparat electro-casnic. eu cred ca cel mai bine e sa-i intrebi. distractie placuta si insanatosire grabnica!
alexa
Cu mirii suntem in relatii de prietenie,nu foarte stransa dar ne intelegem bine.Asa am zis si eu ca ar fi mai bine,sa-i intreb cam ce si-ar dori sau ce le-ar trebui,dar au zis ca nu trebuie nimic,ca e doar o petrecere mica intre prieteni.Dar parca n-as vrea sa ma duc fara nimic.De asta am zis ca as vrea sa iau ceva simbolic.Simbolic-simbolic,dar ce?
Miha si Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!