Mamici casnice (31)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Alexa multzumesc pentru felicitarile la adresa capritzei mele.
Flavia m-am gindit si eu s-o las sa bage la ghiozdan buruianul, ca dupa... o vedea ca nu-i comestibil.
Corina hai mami ca apare Anastasia, tzi-am spus ca pina duminica apare. Eu n-am avut dureri deloc, e adevarat ca dansa puternic de ma ridica cu tot cu scaun, doar seara cind a vazut ca vreau sa fac nani, a dat mai puternic cu piciorul de s-a rupt apa. ... hai Anastasia, hai Anastasia...
Adriana nu mai plinge si nu mai gindi negativ, important e ca Andrei se simte bine. Ia si baga-tzi in cap ca nu are si nu va avea niciodata nimic, ca-i un baiat nazdravan si va creste mare si voinic sa dea boala in fete cind s-or uita la el. ... pentru tine si sterge lacramioarele si pentru Andrei de la Isabella.
Ange vazui pozele, cred ca Tinutza o sa scrie de luni incolo si la noi... E urit tare dupa cezariana, pe mine m-au tzinut o saptamina in spital, asha ca s-o lasam se se bucure impreuna cu sotzul de micutza minune.
Mihaela si eu vreau burtica...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

danelutza, tina a scris la mami de martie-aprilie si spunea ca e in urma cu somnul, si mai ales tina a nascut normal cu epidurala, nu cezariana. cred ca o sa apara in curind si la noi.

alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Feteleeeee pot sa si io' cu voi??? pls...vreau si io' sa plang dar de bucurie...v-am promis niste super pozeeee de cand avea Maria aproape 2 luni de la peste.....iata-le

Adriana sanatate multa lui Andrei!
Anastasiaaaa...hai iubita sa te cunoastem si pe tine

Corina

Camiii te putem sarbatorii noi aici ...no pb....fac eu cinste
mmiha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zina23 spune:

Mamici eu va urez un week-end placut... distractie placuta fetelor care se duc sa se recreeze.

Mai intru si maine sa ii fac galerie CORINEI in caz ca nu naste in seara asta.

O seara placuta va doresc si NOAPTE BUNA.

http://photos.yahoo.com/zina_georgy2005

Georgy & Roberto-Akira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Buna buna!!

Eu am intrat doar sa va salut si sa va urez un week-end cat mai placut si fructuos!
Am sa mai bantui si eu pe aici atat cat am sa mai pot sta in fund pe scaun.Sunt racita-coapta si abia mai respir! Pana acum m-am tratat doar cu paracetamol,ca inca mai alaptez (doar dimineata) si cum naiba sa-mi treaca? Am vorbit cu pediatra si mi-a spus ca pot sa iau linistita Nurofen sau Humex,dar parca imi este frica.Si uite-asa ma gandesc ca ar fi timpul de intarcare.Oare cum ar reactiona? Dar eu?Oare cum as reactiona?
Am vazut si eu pozele cu Davidutu...Doamne ce scump este!Si ce mic-mic!!! Tare as mai vrea si eu,dar...

Va pup pe toate!!

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zina23 spune:

Am vazut poze si nu m-am putut abtine
mmiha de mica era scumpica papusa ta...acum e fata mare...o sa rupa si ea inimi multe
Miha mama lui Robert..si eu zic ca ar fi cazul sa-l intarci...lui Roberto^Akira a inceput sa-i dea dintisorii unul i-a iesit e mic mic...si eu am zis c-o sa-l intarc pe la 8 luni...deci o sa ma mai chinui putin...dar tu...ai deja baiat mare...ar fi cazu...parerea mea.

Paste fericit!!! pentru fetele care-l sarbatoresc Duminica....

http://photos.yahoo.com/zina_georgy2005

Georgy & Roberto-Akira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Zina...sarumana mult....si apropo de intarcat eu am intarcat-o pe Maria la 1 an si 7 luni si a fost groaznic pentru mine...offf...cat am suferit, da nu am avut ce face...avea si masele...mai aveam putin si ma duceam cu ea la gradinita

mmiha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Acum chiar ca plec, Miha mersi mult, nu ma uita cu vestile despre Corina

Am deschis si capitol nou aici

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput